Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Koja opsjednutost sa Neymarom i Aguerom Boze !?
BTW Coentrao MOTM http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Match.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova borbenost kod ovog smeca mi se svidja
[youtube][/youtube]
BTW Coentrao MOTM http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Match.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova borbenost kod ovog smeca mi se svidja
[youtube][/youtube]
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Uz taj Coentraov evo i ovaj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam gled'o tekmu al' djeluje da ste se praFo nabrijali za slj. sezonu, uigranost, polivalentnost , dobra atmosfera .Nek sam i ja doček'o da kazem:Teško se Barsi 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Lako je vama momci..hehe...Meni se sinoc pola sata prije tekme sjebala konekcija
Nego ,ako moze neko ko je gledao tekmu,da mi samo kaze imal ijedan igrac da je bio los,osim granera sto sam vec procito na forumu i kako su se uklopili ovi novi

Nego ,ako moze neko ko je gledao tekmu,da mi samo kaze imal ijedan igrac da je bio los,osim granera sto sam vec procito na forumu i kako su se uklopili ovi novi
Sretno zmajevi!!
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Granero je totalno bio ocajan. Vec sam pisao na Facebook stranici pa cu i ovdje ponoviti. Ubacaji iz kornera katastrofa, ubacaji iz igre katastrofa, kad primi loptu na sredini terena on gleda samo u pravac tog igraca i gleda kako ce njemu ili nekom drugom u tom pravcu vratiti loptu. Da pogleda lijevo ili desno, ma kakvi za to nije cuo.
Varane koliko je igrao toliko je i nastetio. Mozete ga hvaliti koliko hocete ali je cinjenica da je bio najlosiji u odbrani.
Sto se ostalih tice, Khedira je bio totalno neprimjetan, a vrlo los je bio i onaj Jese koji osim jednog obicnog prodora u kojem je kasnije izgubio loptu, nije uradio nista vrijedno spomena.
Kaka i Coentrao najbolji.
Varane koliko je igrao toliko je i nastetio. Mozete ga hvaliti koliko hocete ali je cinjenica da je bio najlosiji u odbrani.
Sto se ostalih tice, Khedira je bio totalno neprimjetan, a vrlo los je bio i onaj Jese koji osim jednog obicnog prodora u kojem je kasnije izgubio loptu, nije uradio nista vrijedno spomena.
Kaka i Coentrao najbolji.
Granera trebamo prodati,ako je istina da je Tottenham spreman ponuditi 12.5 mil. eura onda ne treba nista odugovlaciti,svjesni smo da vise od tih 12,5 miliona ne mozemo dobiti za njega.
sto se tice Varanea ja se za njega ne brinem,momak ima tek 18 god i on je buducnost kluba.Jos puno truda i rada je pred njim da svoj talenat pretvori u velikog igraca.Svakako mislim da ce to uspijeti
Jese je jos jedan u nizu igraca iz omladinskog pogona koji nema klasu koja je potrebna za Real,na kraju ce vjerovatno zavrsiti u Getafeu kao i vecina omladinaca iz Reala.Khedira je za mene nas najlosij defanzivni igrac,bolje je da ostavimo Lassa a da njega prodamo.
sto se tice Varanea ja se za njega ne brinem,momak ima tek 18 god i on je buducnost kluba.Jos puno truda i rada je pred njim da svoj talenat pretvori u velikog igraca.Svakako mislim da ce to uspijeti
Jese je jos jedan u nizu igraca iz omladinskog pogona koji nema klasu koja je potrebna za Real,na kraju ce vjerovatno zavrsiti u Getafeu kao i vecina omladinaca iz Reala.Khedira je za mene nas najlosij defanzivni igrac,bolje je da ostavimo Lassa a da njega prodamo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Ma Granero je sjajan igrac, mada mu se cesto zna desiti da ovako odigra. Onda kada igra umjesto Alonsa i kada je mozak ekipe nevjerovatno je dobar, ovako kada nije na svojoj standardnoj poziciji i kada mora igrati jos vise prema golu, ocajan je. Srecom, nece on nigdje 
A da je Khedira tako los otisao bi on a ne Lass, Mourinho zna bolje i od mene i od tebe
A da je Khedira tako los otisao bi on a ne Lass, Mourinho zna bolje i od mene i od tebe
imat ce real naredne sezone sirinu i kvalitet, mislim da nema sanse da vam drugo mjesto ugroze sevilja, valencija ili mozda malaga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Kaka je bio sjajan
Varane neprimjetan
[youtube][/youtube]
Varane neprimjetan
[youtube][/youtube]
- raul-zakon
- Kontakt:
vidi buraz,ja na to ovako gledam, mi smo ove sezone sigurno i bolji i kvalitetniji i jaci kao kolektiv nego sto smo to bili prosle sezone, a vi ste brat bratu isti. E, ako ste nam prosle sezone na kraju izmakli samo cetiri boda i skoro,kazem skoro svaki put se doooobro mucili s nama, mislim da s pravom mogu reci da je i ta vasa 1.pozicija ugrozenija nego ikad(u posljednje tri sezone)Romariooo je napisao/la:imat ce real naredne sezone sirinu i kvalitet, mislim da nema sanse da vam drugo mjesto ugroze sevilja, valencija ili mozda malaga
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Jedini igrač koji može pomoć ovoj ekipi je Messi.Kako se odlično slaže s Pipitom to bi bio najjači duo ikada 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jesi ti gledao utakmicu uopste? Galaxy nije neki protivnik, losa ekipa, ali ono je bila demonstracija sile. I to jos prva utakmica u onakvom sistemu
. Ne treba nam niko. Jos Sahin da se oporavi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma znam da smo demonstirali silu nisam ni rekao da nešto ne valja kažem samo koliko smo jaki jedino Messi fali ovdjeNail for Real je napisao/la:Jesi ti gledao utakmicu uopste? Galaxy nije neki protivnik, losa ekipa, ali ono je bila demonstracija sile. I to jos prva utakmica u onakvom sistemu. Ne treba nam niko. Jos Sahin da se oporavi.
Još nešto me zanima koliko vas se slaže sa mnom(mislim na navijače/simpatizere Reala)da bi bilo dobro da od svih igrača sa Cope jedino Higuain nastavi u Realu.Di Maria ne bi trebao imati mjesta u jednoj ekipi koja želi da bude najbolja na svijetu,a Gago možda negdje drugo pronađe sreću
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nemoj da te zavarava igre Di Marije u rodnoj zemlji. Ona ekipa je rasulo, i Di Maria se uklopio. Doduse, igrao je lijevo krilo, sa podrskom Zanettia i Aguera
. On u Realu igra desno(osim protiv Barce kada imamo dva lijeva beka
) i na toj poziciji razvaljuje. Ne razumijem zasto bi njega tjerao
.
Gago je vec otpisan. Doveli smo Sahina i jos jednog potencijalnog DM-a, mada mislim da se tu nece previse naigrati, Fabia Coentraa. Za obe strane je bolje da Gago ode
.
Gago je vec otpisan. Doveli smo Sahina i jos jednog potencijalnog DM-a, mada mislim da se tu nece previse naigrati, Fabia Coentraa. Za obe strane je bolje da Gago ode
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ono nije ekipa.Pipita i Messi su izgledali fino ostali su
Angel mi je baš dosadan igrač.Većina igrača koji dolaze u Real bude mi krivo jer mislim da nisu za Real,a za Di Mariu mi je bilo drago što dolazi no kako je sezona prolazila sve mi se smanjivao u očima.Džaba mu borbenost kad je glup,a i previše voli s loptom da se druži kad odigra pas na vrijeme i uradi nešto kao npr. protiv Barce u kupu onaj gol sve je perfektno uradio pas,utrčavanje i iz prve centaršut što inače rijetko radi
Tu je i njegova desnica za koju ne znam jel postoji.Ne volim takve igrače koji znaju samo s jednom nogom.Jedino bek takav može proći no i kod njih je poželjno barem malo znanje baratanja s loptom i slabijom nogom.I da ne zaboravimo da mi je užasno antipatičan.Beckhama sam još mrzio dok je bio u Realu sve druge Realove igrače podnosim pa čak i Ronalda kojeg nisam mogao smislit očima dok je bio u Unitedu,ali eto izabrao je pravi klub gdje će doći
Sada samo da Di Maria izabere otić ne bi mi bilo ništa draže
Angel mi je baš dosadan igrač.Većina igrača koji dolaze u Real bude mi krivo jer mislim da nisu za Real,a za Di Mariu mi je bilo drago što dolazi no kako je sezona prolazila sve mi se smanjivao u očima.Džaba mu borbenost kad je glup,a i previše voli s loptom da se druži kad odigra pas na vrijeme i uradi nešto kao npr. protiv Barce u kupu onaj gol sve je perfektno uradio pas,utrčavanje i iz prve centaršut što inače rijetko radi
Tu je i njegova desnica za koju ne znam jel postoji.Ne volim takve igrače koji znaju samo s jednom nogom.Jedino bek takav može proći no i kod njih je poželjno barem malo znanje baratanja s loptom i slabijom nogom.I da ne zaboravimo da mi je užasno antipatičan.Beckhama sam još mrzio dok je bio u Realu sve druge Realove igrače podnosim pa čak i Ronalda kojeg nisam mogao smislit očima dok je bio u Unitedu,ali eto izabrao je pravi klub gdje će doći
Sada samo da Di Maria izabere otić ne bi mi bilo ništa draže
- Nail for Real
- Kontakt:
Au, ja mislio da ces napisat' nesto pametno a ne sentimentalne gluposti
.
Jesil pročitao?Kad prije?Pa pisao sam ovo 5 minuta
Čuj sentimenalne gluposti
Jednostavno Angel nije neka igračina borbenost ga izvlači,ali mi smo Real nama ne trebaju borbeni igrači trebaju nam profesionalci da odrade posao koji im se zada.A to nije trčati dok ne umreš.I Ronaldo je borben kada treba samo što on razmišlja u toku utakmice "sada ne bih trebao trošiti energiju" ili "sad bih trebao".Pa kako to Pipita majstorski radi pravi odličan presing bez da se puno umori.Sada me na Copi malo nervirao jedini on trči od Argentinaca još samo fali da se povrijedi
Tu je i glavna razlika između Khedire i Lassa.Lass može trčat do iznemoglosti može i Khedira,ali Khedira to sebi ne radi i zato je on bolje rješenje od Lassa u sredini.Možda bi Mariu trebalo probat na zadnjem veznom kada voli trčati toliko
Uglavnom ja se nadam da ćemo dobiti pouzdanije rješenje za desno krilo ko zna možda ga već imamo u ekipi
Čuj sentimenalne gluposti
Jednostavno Angel nije neka igračina borbenost ga izvlači,ali mi smo Real nama ne trebaju borbeni igrači trebaju nam profesionalci da odrade posao koji im se zada.A to nije trčati dok ne umreš.I Ronaldo je borben kada treba samo što on razmišlja u toku utakmice "sada ne bih trebao trošiti energiju" ili "sad bih trebao".Pa kako to Pipita majstorski radi pravi odličan presing bez da se puno umori.Sada me na Copi malo nervirao jedini on trči od Argentinaca još samo fali da se povrijedi
Tu je i glavna razlika između Khedire i Lassa.Lass može trčat do iznemoglosti može i Khedira,ali Khedira to sebi ne radi i zato je on bolje rješenje od Lassa u sredini.Možda bi Mariu trebalo probat na zadnjem veznom kada voli trčati toliko
Uglavnom ja se nadam da ćemo dobiti pouzdanije rješenje za desno krilo ko zna možda ga već imamo u ekipi
- Nail for Real
- Kontakt:
U stilu forumasa, Sarajlije Admira
.
Cekam na moderatore.
Cekam na moderatore.
Ko čeka taj i dočekaNail for Real je napisao/la:U stilu forumasa, Sarajlije Admira.
Cekam na moderatore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.