FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

farisija
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la farisija » 27 jun 2013, 21:04

jako je bitno uz kvalitet, cjenu, godine, gledati upravo iz koje zemlje dolazi igrac. to doprinosi marketingu, naravno lova. kako se nagatomica hoce, ipak cojk igra u slavnom interu,mada ima i kagava u MANUTD, ipak je inter sila hehehe. bio bi presretan da belfodil zvanicno potpise za nas, nesto mi drag nevjerovatno, kad zabije i digne kaziprst prema nebu pda heheh

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jun 2013, 21:07

Cassano je, po svemu sudeći, vrlo blizu Parme. :? Ghirardi je najavio da će do kraja vikenda završiti posao s dovođenjem napadača na Ennio Tardini.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 27 jun 2013, 22:27

Obzirom da je ovo gotovo, samo procenti nisu jasno definisani sto nece ni biti evo malo o nashem novom manjinskom vlasniku:

A 43-year-old native of Indonesia, Thohir has investments in sports teams across the globe. In addition to a 15 percent stake in the 76ers, he has a majority share of Major League Soccer's D.C. United, owns two basketball teams in Indonesia, and is the president of the Southeast Asia Basketball Association.

Ono sto mogu da zakljucim o ovom covjeku je da se bavi „sportskim biznisom“, odnosno da ulaze u raznorazne klubove i ostvaruje dobit.Takodjer je majstor za finansije i rezanje troškova, odnosno za povecanje rentabilnosti i profitabilnosti.(Zna Moratti kakav mu partner treba).

Posjeduje i tv kuce (mislim nekoliko nisam citao) i magistar je marketinga, a ne treba ni spominjati koliko to moze uticati na populariziranje nasheg kluba i gore pomenutu profitabilnost. Nakon ovoga sam gotovo siguran da je Radja nash igrac, jer ce uveliko pomoci u popularizaciji.Ali zivi bili pa vidjeli.

A i na Frobesu su uocili josh nesto zanimljivo sa aspekta troskova: Owning the teams that you can broadcast on your own media can be a major cost-saving, since one doesn’t have to buy the rights to the games.

Uvijek ulaze u manje udjele, jer kao sto sam kaze timski je igrac i voli timske sportove. Typical of someone with a passion for competitive sports, Erick enjoys playing as part of a team. “It’s hard to find a business which we own 100%. Iz cega pored ovoga sto su na Forbesu zakljucili mozemo zakljuciti da nije sklon prevelikom riziku.Tako da i nije realno ocekivati neki veci udio.

Ovdje imate sve pa mozete i sami zakljucke donositi ovo su moji.
http://www.forbes.com/sites/forbesasia/ ... a-moves/2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uzeo sam slobodu s analiziram neke od njegovih investicija u klubove koje posjeduje (ima udjele) dodushe samo Filadelfiju.Ovo je jasno potvrdilo moj zakljucak da covjek najvecu paznju posvecuje rentabilnosti odnosno odnosu ulozeno – dobijeno, tako da mozemo ocekivati neku blagu investicionu politiku i dovođenje najboljih igraca za neke realne novce.Npr. dobrih igraca kojima istice ugovor, igraca na transfer listama ili igraca koji bi po svaku cijenu mijenjali sredinu samo da igraju sto pravi pritisak na klub da smanji cijenu.(Mika Richards npr.) To je uveliko potrebno ovom klubu.Ako pogledate roster 76ers-a i uporedite ga sa prijasnjim vidjet cete o cemu govorim.Ali nema spektakularnih transfera,bar s njegove strane.

Tako da smatram, gotovo sam siguran, da ce se i Branci smanjiti manevarski prostor za njegove fenomenalne odluke i da nema vishe Scellottâ, Jonathana^ i drugih majstora.

Sa druge strane ako zanemarimo sve navedeno i posmatramo samo rezultate njegovih klubova necemo bash biti zadovoljni, ali tu je luudi Moratti i novi trener Mazzari.
Amar Osim selektor BiH

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jun 2013, 23:11

Claus je napisao/la:Cassano je, po svemu sudeći, vrlo blizu Parme. :? Ghirardi je najavio da će do kraja vikenda završiti posao s dovođenjem napadača na Ennio Tardini.
To je to.Belfodil stiže.Imam dobar predosjećaj u vezi njega i Icardija.Iako ne volim baš Mazzarija,mislim da će on to znat dobro posložit.

Predlažem čitanje ovog teksta,za one koji nisu:
http://fedenerazzurra.com/2013/06/20/me ... -belfodil/

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jun 2013, 23:55

Gotovo je to za Belfodila odavno. Samo se ceka zvanicna potvrda. Sad Isla ili neki drugi desni bek i onda Nainggolan :mrgreen:

Ako ne Radja onda neko iznenadjenje poput Kove bi bilo idealno.

Samo da ovaj Thohir sto prije udje u klub i da se ulozi koji dinar pa da se napadne LP. A onda od iduce aBd sezone ako sve bude po planu krenut sa ozbiljnijim ambicijama.

Ajmooooooooooooooo Nainggolan :mrgreen:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jun 2013, 00:00

Kaze predsjednik Parme da ce bit sve zavrseno za vikend,,,ja mislim da ce doc i Isla i Nainggolan,,inace bi njega Roma do sad uzela,sigurno on nece jos dok ne dobije ok od Thohira 8-) ,,al cudno mi zasto u Tottenhamu ne zavrse sa Paulinhom :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 28 jun 2013, 02:38

Radja je na odmoru s njim je sve dogovoreno. S Celinom se Roma nateze oko transfera. Paulinho je na kupu konfederacija tek poslije toga ce odlucit.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jun 2013, 13:51

Dogovor s igračem je ništa.Daleko je još on od Rome.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 28 jun 2013, 13:56

Pa to i jeste poenta mog posta. Da se treba dogovorit s klubom a ne sto ovaj vas pise da Radja ceka Thoira il kako li se vec zove :D

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 28 jun 2013, 13:56

Pa to i jeste poenta mog posta. Da se treba dogovorit s klubom a ne sto ovaj vas pise da Radja ceka Thoira il kako li se vec zove :D

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 28 jun 2013, 14:00

Bellinazzo je covjek koji prati kompletnu situaciju na ralaciji Thohir- Inter. Upravo je dao izjavu na FcInterNews u kojoj kaze da je samo potrebno da Thohir pocetkom slj sedmice dodje u Italiju i Nainggolan je Interov igrac. Zele ga i klub i sam Thohir kao sto je i poznato.

Navodi da ce se renovirati Meazza i da ce biti jedan od najsavremenijih stadiona u Europi pa se tako odgadja projekat za nas stadion.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jun 2013, 14:24

Mislim da se nešto već renovira.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2013, 14:37

Nainggolan nema dogovor ni s kim. Isto ko sto ni Cagliari nema nikakav dogovor ni s kim. Nainggolan ce onome ko ponudi vise para, iako se nagadja da bi on radije u Inter je kao gotivi klub a i ovaj Thohir ima veliku zelju da ga predstavi kao igraca Intera u Indoneziji.

Ne znam ko je taj novinar,al ako bude istine lajkam ga na fejsu :mrgreen:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 28 jun 2013, 14:38

Da. Samo nezz hoce li se radovi zavrsiti ovo ljeto.

Za vikend sastanak sa predstavnicima Basela da se pokusa zatvoriti transfer Dragovica. Ranocchia se sve vise veze za United.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 28 jun 2013, 14:39

Valjda su to radovi zbog finala LP koje se igra na San Siru 2016 god. Nikad vas se kutarisat :D

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 28 jun 2013, 15:09

Naslov na SKY sport 24 : Inter + Indonesia = Nainggolan :mrgreen:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 28 jun 2013, 15:16

Evo poredjenje Radje sa nekim od najboljih veznjaka Serie A:
slika

slika

Zvijer od igraca 8-)
(open in new tab)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 jun 2013, 17:46

Novi trener Intera zeli ojacati i defanzivnu liniju. Novo ime je Danilo iz Udinesea.

Prema informacijama kojima raspolaze Gazzetta dello Sport, dogovor je vrlo blizu. Cijena igrača je 7-8 mil Eura, ali trenutna ponuda koju bi Udinese trebao prihvatiti je 6 mil Eura + polovina ugovora od Marco Benassia ili Samuela Longa

Izvor: Gazzetta dello Sport

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jun 2013, 17:49

hoce li i Dragovica slucajno?nek pricaju oni sta hoce al ja mislim da su zainterisirani i za Islu :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 jun 2013, 17:57

slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.