Ti si bot. Da si bio imalo obektivan složio bi se samnom, jer Džeko zadnju godinu ipo ništa nije pokazao, stojao je samo i čekao da dobije loptu. Sada Džeko je skroz drugi igrač, on je sada najkompletniji napadač na svetu, trudi se, trči zapravo leti po terenu.
Ides iz krajnosti u krajnost. Ne valja to.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zagor je napisao/la:šta mislite da se postavi anketa na ovoj temi, recimo, koliko će Džeko postići golova ove sezone ? Bilo bi baš fino... bubam staviti: do 10 golova, 11-18, 19-25, 26-30, preko 30 ...
Dzeko je u formi zivota,u prve 3 utakmice zabio 6 golova,a pred sobom ima jos 35 utakmica,mislim da ce ga ovo tjerati da daje jos vise. Nebi da neko misli da pretjerujem,ali Dzeko je sad u mnogo boljoj formi ,nego kad je bio strijelac Bundeslige. Ocekujem vise od 30 golova.Jer Dzeko je svijetska klasa igraca,za kojeg je culo i najmanje dijete.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ti si bot. Da si bio imalo obektivan složio bi se samnom, jer Džeko zadnju godinu ipo ništa nije pokazao, stojao je samo i čekao da dobije loptu. Sada Džeko je skroz drugi igrač, on je sada najkompletniji napadač na svetu, trudi se, trči zapravo leti po terenu.
Zagor je napisao/la:šta mislite da se postavi anketa na ovoj temi, recimo, koliko će Džeko postići golova ove sezone ? Bilo bi baš fino... bubam staviti: do 10 golova, 11-18, 19-25, 26-30, preko 30 ...
Dzeko je u formi zivota,u prve 3 utakmice zabio 6 golova,a pred sobom ima jos 35 utakmica,mislim da ce ga ovo tjerati da daje jos vise. Nebi da neko misli da pretjerujem,ali Dzeko je sad u mnogo boljoj formi ,nego kad je bio strijelac Bundeslige. Ocekujem vise od 30 golova.Jer Dzeko je svijetska klasa igraca,za kojeg je culo i najmanje dijete.
Ne samo da je u boljoj formi, nego je bolji i kao igrac. Fizicki je jaci i ima mnogo vise kondicije, takodjer mnogo veci radijus kretanja, a dobio je nesto malo i na brzini... Ovo ostalo je otprilike tu negdje na slicnom nivou - na skoro pa najvisem mogucem, dakle...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Samo vas pratim kako se povijate u smjeru vjetra....
Džeko je u prvoj polusezoni bio najbolji igrač i strijelac Wolfsburga, dakle to tvoje 'godinu ipo' ne pije vode. Ja sam uvijek objektivan kada je u pitanju reprezentacija i njeni igrači.
Imao je lošu polusezonu u Manchesteru, svima je jasno, on je pao s' Marsa direktno u City, u Premiership, gdje ritam ubija, fudbal ubija i rijetki su oni koji su se odmah adaptirali. Opet ponavljam, vi mu niste dali nikakvu šansu, odmah ste ga počeli strijeljati.
Sad možete polizati što ste pokakili ili nastaviti dalje sa glupostima. Prvi izbor je mnogo dostojanstveniji.