Imao je srece sto je prihvatio 16 miliona po sezoni, na 4 sezone. Jer da nije, da je kojim slucajem usao u zadnju sezonu ugovora sa portlandom bez novog ugovora bio bi veliki problem. Te godine je dozivio brutalan lom noge, u takvom stanju ni feninga ne bi dobio, mozda bi dosla neka ekipa nakon sto se oporavi i ponudila bi mu jednogodisnji ugovor od 2-3 miliona... Nurkic je imao srece sto je na vrijeme produzio ugovor...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Minimalna je 5, al' slažem se u tom slucaju bi dobio 8 maksimalno.SWOT je napisao/la: ↑31 jul 2020, 15:56Imao je srece sto je prihvatio 16 miliona po sezoni, na 4 sezone. Jer da nije, da je kojim slucajem usao u zadnju sezonu ugovora sa portlandom bez novog ugovora bio bi veliki problem. Te godine je dozivio brutalan lom noge, u takvom stanju ni feninga ne bi dobio, mozda bi dosla neka ekipa nakon sto se oporavi i ponudila bi mu jednogodisnji ugovor od 2-3 miliona... Nurkic je imao srece sto je na vrijeme produzio ugovor...
Sta ba minimalna je 5?
vec drugi put citam istu stvar, il ne kontaju il se pogresno izrazavaju
nurkic je ugovor potpisao nakon sto mu je istekao 4-godisnji rookie ugovor, nije tu nista "na vrijeme", svi potpisuju ugovore kad im istekne rookie ugovor... nurkic se mogao kockati i potpisati qo koja iznosi oko 4 mil za jednu godinu i nakon toga biti slobodan igrac, no obzirom da je slomio nogu, ispostavilo se da je napravio potez zivota kad je potpisao taj, realno govoreci, smijesni ugovor
Da ovo je ocigledno do mene, 'ebite vi mene usta ako nisam procitao milijardu puta da je minimalna NBA plata 5 miliona.
A ustvari evo koliko je po guglu
The minimum salary for players in the NBA amounted to just over 582 thousand U.S. dollars in the 2019 season.
The minimum salary for players in the NBA amounted to just over 582 thousand U.S. dollars in the 2019 season.
-
- Kontakt:
Zavisi koliko imaš odigranih sezona u NBA ...90minut je napisao/la: ↑31 jul 2020, 16:48Da ovo je ocigledno do mene, 'ebite vi mene usta ako nisam procitao milijardu puta da je minimalna NBA plata 5 miliona.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Znaci nakon 3, 4 godine minimalna ti mora biti 5?bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:39Zavisi koliko imaš odigranih sezona u NBA ...90minut je napisao/la: ↑31 jul 2020, 16:48Da ovo je ocigledno do mene, 'ebite vi mene usta ako nisam procitao milijardu puta da je minimalna NBA plata 5 miliona.
Vidi stvarno gov,na izbacila kad sam gledao lakerse pisalo da ce biti
I ja sam to isto vidio nabijem ih.
Ne znaci da ti nakon par sezona mora biti minimalno 5,toga nema
Ne znaci da ti nakon par sezona mora biti minimalno 5,toga nema

-
- Kontakt:
90minut je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:40Znaci nakon 3, 4 godine minimalna ti mora biti 5?bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jul 2020, 17:39Zavisi koliko imaš odigranih sezona u NBA ...90minut je napisao/la: ↑31 jul 2020, 16:48Da ovo je ocigledno do mene, 'ebite vi mene usta ako nisam procitao milijardu puta da je minimalna NBA plata 5 miliona.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Samo da ne izgori u zelji veceras. Idemo Juka! 

neka pripazi da ga ja morant ne stavi na poster :mrgreen:
decko je ozbiljan atleta i uzitak je gledati ga
decko je ozbiljan atleta i uzitak je gledati ga
-
- Kontakt:
Takve Juka blokira bez problema...

- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nije mu debi, sta ima da izgori...Jedino je pitanje fizicka sprema.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
danas sam malo gledao LAL-LAC...bez publike i bez naboja nije to to ...jednostavno nisam se mogao natjerati da gledam.
ovo veceras se gleda samo zbog Juke
ovo veceras se gleda samo zbog Juke
blazersi i raptorsi su odigrali playoff tekmu koja je zapravo bila pripremna
tu je bilo naboja, mala frka i odmah atmosfera na terenu ide na vrhunac
tu je bilo naboja, mala frka i odmah atmosfera na terenu ide na vrhunac
Meni je nekako nba bolje gledati bez publike. One kretene na pauzama ne moram da gledam kako se glupiraju
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.