FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2015, 14:00

IlFantasista je napisao/la:Ma bez obzira na znacajnu finansijsku injekciju i kakvu-takvu stabilizaciju kluba, ja nesto ne vjerujem u ovu Upravu.

Daj Boze da me demantuju.
Sad odmah dok nisu legle pare otjerat i vratiti Zuju odmah po mogucnosti i Dzelu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 avg 2015, 14:02

Majica je 30KM.. Ko hoce nek se javi da narucimo na vrijeme.. Juris :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 08 avg 2015, 14:04

zna li se je li istina da dolaz tri nova igraca i koji su ??
51%--------49%

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 avg 2015, 14:05

10% prvi naredni transfer + ono sto uefa garantuje ona neka 2-3% ili ??
I onda svaki sledeci samo to od uefe ?
Pratil iko zolotica jel obavio pripreme kakav je njegov status ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 avg 2015, 14:08

zeka_tm87 je napisao/la:zna li se je li istina da dolaz tri nova igraca i koji su ??
Lik na istoku prica treba doci lua lua, pa 40 mu godina odakle im samo te informacije :facepalm:
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 08 avg 2015, 14:11

godrina je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:zna li se je li istina da dolaz tri nova igraca i koji su ??
Lik na istoku prica treba doci lua lua, pa 40 mu godina odakle im samo te informacije :facepalm:
samo pitam nisam u europi pa neznam vidim da se prica da dolaze napadac i jos neki
51%--------49%

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 avg 2015, 14:11

IlFantasista je napisao/la:Ma bez obzira na znacajnu finansijsku injekciju i kakvu-takvu stabilizaciju kluba, ja nesto ne vjerujem u ovu Upravu.

Daj Boze da me demantuju.
Tek sad treba da ih vidimo sta ce uciniti za buducnost kluba, eto sad imaju novce neka pametno rade.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 08 avg 2015, 14:12

godrina je napisao/la:
Hahah pa gdje njega iscupa.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 avg 2015, 14:16

Nemam pojma i ja slusam smijem se, nisam htio upadat u razgovor hajd kontam sta znas vidis da je sve naopako
Al cuj lua lua, jos mu objasnjava bio u njukastlu igro ovdje

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 08 avg 2015, 14:28

Pa ovo sto se tice mog misljenja o Upravi, za sada se sve zasniva na rijecima, vidjet cemo u naredna tri mjeseca da li ce se sta promijeniti, jer novca ima.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 08 avg 2015, 14:32

Vitez away!Hajde malo angazujte se sutra,pokazite kakvi ste navijaci,ne igra Željo samo četvrtkom.Ja znam da se sad teško vratit u realnost,navikli smo svakog četvrtka gledat prave utaakmice,ali tu smo svoju priču završili.Sad opet maximalna angažovanost i igrača i nas navijača da ih podrzimo bilo gdje da igraju.Da ih podrzimo u narednih 28. Kola i da opet na ljeto mozemo pratit Želju u još jednoj,nadam se još boljoj,evropskoj avanturi.Svi u Vitez!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 08 avg 2015, 14:37

zeljocity je napisao/la: i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće.
Pa jarane nije valjda 10 mil€ majka mu stara. Ili je zaista toliko, ili se to malo "ogradjuju" pa da se ostavlja sa strane jer da se nema i da je samo dug prioritet, ne bi se radilo na tribini, nego bi se krpili i dalje i cekali saldo 0, pa tek onda prava pojacanja i tribine.

Zeljo smo, moramo raditi tako transparentno da nekakvi socijalni doprinosi ne treba da dolaze u pitanje.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 avg 2015, 14:44

caseres je napisao/la:
zeljocity je napisao/la: i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće.
Pa jarane nije valjda 10 mil€ majka mu stara. Ili je zaista toliko, ili se to malo "ogradjuju" pa da se ostavlja sa strane jer da se nema i da je samo dug prioritet, ne bi se radilo na tribini, nego bi se krpili i dalje i cekali saldo 0, pa tek onda prava pojacanja i tribine.

Zeljo smo, moramo raditi tako transparentno da nekakvi socijalni doprinosi ne treba da dolaze u pitanje.
Ne znam druze ali po pricama mi ni marke necemo ulozit u istocnu tribinu nego ce nam je neko izgradit a kako su oni svoju racunicu tu nasli ja ne znam.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 08 avg 2015, 15:06

caseres je napisao/la:

Dosadni ste vise s tim dugovima...kako dodu neke pare dugovi rastu....a kad je situacija losa i napeta ....i kad nema para u klubu....stisava se s pricama s tim da dug nije velik......dosadni ste...zaradili su skoro 3,5 miliona....pa nek dobro vide sta ce.....prvo tribina...pa POJACANJA....pa tek onda dugovi...

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 08 avg 2015, 15:12

Yoyo je napisao/la:
Dosadni ste vise s tim dugovima...kako dodu neke pare dugovi rastu....a kad je situacija losa i napeta ....i kad nema para u klubu....stisava se s pricama s tim da dug nije velik......dosadni ste...zaradili su skoro 3,5 miliona....pa nek dobro vide sta ce.....prvo tribina...pa POJACANJA....pa tek onda dugovi...
noup,već obrnutim redoslijedom

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 08 avg 2015, 15:15

imekorisnicko je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:
ne obrnuto nego bas ovako....kako su do sad vracali dugovi kad nije bilo para...a vracala si u ih tako kazu....nek vrati milion duga....ostanu 2 milion.....ne dovodimo mi igrace i pojacanja s ugovorima od milion...za 100 hiljada mozemo dovesti pravo dobrog igraca....dosta svaki put isto....dodemo do para i one nestanu u magli...

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 08 avg 2015, 15:17

Yoyo je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:
ne obrnuto nego bas ovako....kako su do sad vracali dugovi kad nije bilo para...a vracala si u ih tako kazu....nek vrati milion duga....ostanu 2 milion.....ne dovodimo mi igrace i pojacanja s ugovorima od milion...za 100 hiljada mozemo dovesti pravo dobrog igraca....dosta svaki put isto....dodemo do para i one nestanu u magli...
igrač kojeg doveceš za 100 hiljada plaćat ćeš ga minimum 60000 godišnje, malo morgen, lovu dati Amiru,Dadi,Beganu,Memiji itd. i vraćat dugove

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 08 avg 2015, 15:17

VI mnogi ne shvatate da ta 3,5 miliona mi nismo dobili, nit smo dobili pare od dzeke niti pare od Europa lige, tako da ne znam kako ste ih već potrošili ;)

Polako kad dodju pare potrosit ce se pametno, upravu bolju od rata nismo imali i svaka marka se zna gdje je i sta je, a oni kojima oba ne odgovara radi ličnih razloga ovdje seru po forumu, a opet će je hvaliti ubrzo ako aBd sve ispadne kako se planira ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 avg 2015, 15:21

Evo neki dan sam rekao da je istok na dalekom stapu, mislio sam da FKZ ima bolje informacije ali nažalost ništa još dugo godina će proći dok mi zaigramo na našoj grbavici

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 08 avg 2015, 15:22

slazem se da svim momcima treba povecati primanja ..prije svega Amiru dati platu 6.000 da bi ga dobro prodali, povecati ovim drugim plate ali isto tako dovesti pojacanja...pare ce doci kad dodu ...ali pare imamo....prihod je toliki ...a novac je novac kad god dosao...to se pise da se potrose na pravi nacin a ne da nam prodaju maglu uprava za upravom...cim se zaradi lova dug vec...nismo ovce....

pitam sve redom 2 pitanja:

ko igraca u ligi proda za 1 milion?

ko me padne 1mil s neba od nekog igraca? ko me ?

kako drugi imaju dugove, prave stadion, dovede igrace, samo mi NE?

ponavljam nismo ovce, hocemo istok, hocemo pojacanja ovoj ekipi jer su prodata 2 jako bitna igraca....kako nije nasa stvar....samo su posljednju utakmicu od karti zaradili preko 200.000 maraka a tv prava? dosta vise...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, drzgemboadislic, Orvel i 56 gostiju.