Sad odmah dok nisu legle pare otjerat i vratiti Zuju odmah po mogucnosti i Dzelu.IlFantasista je napisao/la:Ma bez obzira na znacajnu finansijsku injekciju i kakvu-takvu stabilizaciju kluba, ja nesto ne vjerujem u ovu Upravu.
Daj Boze da me demantuju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Majica je 30KM.. Ko hoce nek se javi da narucimo na vrijeme.. Juris 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
10% prvi naredni transfer + ono sto uefa garantuje ona neka 2-3% ili ??
I onda svaki sledeci samo to od uefe ?
Pratil iko zolotica jel obavio pripreme kakav je njegov status ?
I onda svaki sledeci samo to od uefe ?
Pratil iko zolotica jel obavio pripreme kakav je njegov status ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Lik na istoku prica treba doci lua lua, pa 40 mu godina odakle im samo te informacijezeka_tm87 je napisao/la:zna li se je li istina da dolaz tri nova igraca i koji su ??

samo pitam nisam u europi pa neznam vidim da se prica da dolaze napadac i jos nekigodrina je napisao/la:Lik na istoku prica treba doci lua lua, pa 40 mu godina odakle im samo te informacijezeka_tm87 je napisao/la:zna li se je li istina da dolaz tri nova igraca i koji su ??
51%--------49%
Tek sad treba da ih vidimo sta ce uciniti za buducnost kluba, eto sad imaju novce neka pametno rade.IlFantasista je napisao/la:Ma bez obzira na znacajnu finansijsku injekciju i kakvu-takvu stabilizaciju kluba, ja nesto ne vjerujem u ovu Upravu.
Daj Boze da me demantuju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Hahah pa gdje njega iscupa..godrina je napisao/la:Lik na istoku prica treba doci lua lua, pa 40 mu godina odakle im samo te informacijezeka_tm87 je napisao/la:zna li se je li istina da dolaz tri nova igraca i koji su ??

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nemam pojma i ja slusam smijem se, nisam htio upadat u razgovor hajd kontam sta znas vidis da je sve naopako
Al cuj lua lua, jos mu objasnjava bio u njukastlu igro ovdje
Al cuj lua lua, jos mu objasnjava bio u njukastlu igro ovdje
- IlFantasista
- Kontakt:
Pa ovo sto se tice mog misljenja o Upravi, za sada se sve zasniva na rijecima, vidjet cemo u naredna tri mjeseca da li ce se sta promijeniti, jer novca ima.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Vitez away!Hajde malo angazujte se sutra,pokazite kakvi ste navijaci,ne igra Željo samo četvrtkom.Ja znam da se sad teško vratit u realnost,navikli smo svakog četvrtka gledat prave utaakmice,ali tu smo svoju priču završili.Sad opet maximalna angažovanost i igrača i nas navijača da ih podrzimo bilo gdje da igraju.Da ih podrzimo u narednih 28. Kola i da opet na ljeto mozemo pratit Želju u još jednoj,nadam se još boljoj,evropskoj avanturi.Svi u Vitez!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Pa jarane nije valjda 10 mil€ majka mu stara. Ili je zaista toliko, ili se to malo "ogradjuju" pa da se ostavlja sa strane jer da se nema i da je samo dug prioritet, ne bi se radilo na tribini, nego bi se krpili i dalje i cekali saldo 0, pa tek onda prava pojacanja i tribine.zeljocity je napisao/la: i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće.
Zeljo smo, moramo raditi tako transparentno da nekakvi socijalni doprinosi ne treba da dolaze u pitanje.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ne znam druze ali po pricama mi ni marke necemo ulozit u istocnu tribinu nego ce nam je neko izgradit a kako su oni svoju racunicu tu nasli ja ne znam.caseres je napisao/la:Pa jarane nije valjda 10 mil€ majka mu stara. Ili je zaista toliko, ili se to malo "ogradjuju" pa da se ostavlja sa strane jer da se nema i da je samo dug prioritet, ne bi se radilo na tribini, nego bi se krpili i dalje i cekali saldo 0, pa tek onda prava pojacanja i tribine.zeljocity je napisao/la: i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće.
Zeljo smo, moramo raditi tako transparentno da nekakvi socijalni doprinosi ne treba da dolaze u pitanje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Dosadni ste vise s tim dugovima...kako dodu neke pare dugovi rastu....a kad je situacija losa i napeta ....i kad nema para u klubu....stisava se s pricama s tim da dug nije velik......dosadni ste...zaradili su skoro 3,5 miliona....pa nek dobro vide sta ce.....prvo tribina...pa POJACANJA....pa tek onda dugovi...caseres je napisao/la:Pa jarane nije valjda 10 mil€ majka mu stara. Ili je zaista toliko, ili se to malo "ogradjuju" pa da se ostavlja sa strane jer da se nema i da je samo dug prioritet, ne bi se radilo na tribini, nego bi se krpili i dalje i cekali saldo 0, pa tek onda prava pojacanja i tribine.zeljocity je napisao/la: i sada kada bi sve te pare dobili na stolu, ne bi bile dovoljne da podmirimo sve dugove. Svi bi voljeli da je taj saldo nula, ali to je nemoguće.
- imekorisnicko
- Kontakt:
noup,već obrnutim redoslijedomYoyo je napisao/la:
Dosadni ste vise s tim dugovima...kako dodu neke pare dugovi rastu....a kad je situacija losa i napeta ....i kad nema para u klubu....stisava se s pricama s tim da dug nije velik......dosadni ste...zaradili su skoro 3,5 miliona....pa nek dobro vide sta ce.....prvo tribina...pa POJACANJA....pa tek onda dugovi...
ne obrnuto nego bas ovako....kako su do sad vracali dugovi kad nije bilo para...a vracala si u ih tako kazu....nek vrati milion duga....ostanu 2 milion.....ne dovodimo mi igrace i pojacanja s ugovorima od milion...za 100 hiljada mozemo dovesti pravo dobrog igraca....dosta svaki put isto....dodemo do para i one nestanu u magli...imekorisnicko je napisao/la:noup,već obrnutim redoslijedomYoyo je napisao/la:
Dosadni ste vise s tim dugovima...kako dodu neke pare dugovi rastu....a kad je situacija losa i napeta ....i kad nema para u klubu....stisava se s pricama s tim da dug nije velik......dosadni ste...zaradili su skoro 3,5 miliona....pa nek dobro vide sta ce.....prvo tribina...pa POJACANJA....pa tek onda dugovi...
- imekorisnicko
- Kontakt:
igrač kojeg doveceš za 100 hiljada plaćat ćeš ga minimum 60000 godišnje, malo morgen, lovu dati Amiru,Dadi,Beganu,Memiji itd. i vraćat dugoveYoyo je napisao/la:ne obrnuto nego bas ovako....kako su do sad vracali dugovi kad nije bilo para...a vracala si u ih tako kazu....nek vrati milion duga....ostanu 2 milion.....ne dovodimo mi igrace i pojacanja s ugovorima od milion...za 100 hiljada mozemo dovesti pravo dobrog igraca....dosta svaki put isto....dodemo do para i one nestanu u magli...imekorisnicko je napisao/la:noup,već obrnutim redoslijedomYoyo je napisao/la:
- JoseMourinho
- Kontakt:
VI mnogi ne shvatate da ta 3,5 miliona mi nismo dobili, nit smo dobili pare od dzeke niti pare od Europa lige, tako da ne znam kako ste ih već potrošili 
Polako kad dodju pare potrosit ce se pametno, upravu bolju od rata nismo imali i svaka marka se zna gdje je i sta je, a oni kojima oba ne odgovara radi ličnih razloga ovdje seru po forumu, a opet će je hvaliti ubrzo ako aBd sve ispadne kako se planira

Polako kad dodju pare potrosit ce se pametno, upravu bolju od rata nismo imali i svaka marka se zna gdje je i sta je, a oni kojima oba ne odgovara radi ličnih razloga ovdje seru po forumu, a opet će je hvaliti ubrzo ako aBd sve ispadne kako se planira

Evo neki dan sam rekao da je istok na dalekom stapu, mislio sam da FKZ ima bolje informacije ali nažalost ništa još dugo godina će proći dok mi zaigramo na našoj grbavici
slazem se da svim momcima treba povecati primanja ..prije svega Amiru dati platu 6.000 da bi ga dobro prodali, povecati ovim drugim plate ali isto tako dovesti pojacanja...pare ce doci kad dodu ...ali pare imamo....prihod je toliki ...a novac je novac kad god dosao...to se pise da se potrose na pravi nacin a ne da nam prodaju maglu uprava za upravom...cim se zaradi lova dug vec...nismo ovce....
pitam sve redom 2 pitanja:
ko igraca u ligi proda za 1 milion?
ko me padne 1mil s neba od nekog igraca? ko me ?
kako drugi imaju dugove, prave stadion, dovede igrace, samo mi NE?
ponavljam nismo ovce, hocemo istok, hocemo pojacanja ovoj ekipi jer su prodata 2 jako bitna igraca....kako nije nasa stvar....samo su posljednju utakmicu od karti zaradili preko 200.000 maraka a tv prava? dosta vise...
pitam sve redom 2 pitanja:
ko igraca u ligi proda za 1 milion?
ko me padne 1mil s neba od nekog igraca? ko me ?
kako drugi imaju dugove, prave stadion, dovede igrace, samo mi NE?
ponavljam nismo ovce, hocemo istok, hocemo pojacanja ovoj ekipi jer su prodata 2 jako bitna igraca....kako nije nasa stvar....samo su posljednju utakmicu od karti zaradili preko 200.000 maraka a tv prava? dosta vise...
Trenutno korisnika/ca: Argentina, drzgemboadislic, Orvel i 56 gostiju.