Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
nije naodmet spomenuti i juku. Čudno da on putuje sam a ne sa ekipom. Po meni, on ima isti status kao i Mirza. Nonšalantnost, zahtjevnost, specijalan tretman i status. Kao što gore kolega forumaš napisa, odlučili su da se kola slome samo na Mirzi. Po meni obadvojica samo kvare ambijent u reprezentaciji, a malo šta doprinose. ajd barem da vidimo to njihovo nba iskustvo i prevagu ali nista od toga.
Vratit Đedovica kako tako u repku, okrenuti se drugim opcijama na poziciji centra, uz Musu i jos neke koji pristizu + amer, moglo bi to opet dobro izgledati za sljedece kvalifikacije.
Vratit Đedovica kako tako u repku, okrenuti se drugim opcijama na poziciji centra, uz Musu i jos neke koji pristizu + amer, moglo bi to opet dobro izgledati za sljedece kvalifikacije.
Samo sto je kod nas Mirza bio iznad repke i oni koji ga brane vise vole Mirzu nego reprezentaciju. Tuzna situacija i za Mirzu i za ove sto ga uzdizu.vivaILchelik je napisao/la:Draze mi je gledati djecu u reprezentaciju koja ce dati posljednji atom snage za BiH. Kojima nije klub ispred reprezentaicje. Ponasaju se kao da im je reprezentacija nesto duzna.Tako je u svakom sportu, ne samo u kosaraci. To je nas mentalitet. U klubovima ne smiju pisnuti a u reprezentaciji kabadahije.pinoglavi je napisao/la:Mirza je obicni smecar i svejedno smo prelosi igrao on ili ne. Radije biram gledati timsku igru nego da se smecar bahati na parketu.delinjo je napisao/la:bez Mirze nismo kvalitetniji ni od Svedske ....toliko o tome
Cuj onaj spava u drugom hotelu, onaj putuje posebnim letom, svadjaju se po terenu. Ne putuje za Rusiju radi bolesti!? Pa koje bolan bolesti, zar bi i jedan klub na svijetu platio tolike milione za ugovor nekom igracu ako postiji i 1% sanse da se bolest vrati. Pa **** majku zar se nije moglo ranije krenuti u RUsiju, presjedat nocavat ali doci i odigrati? Pun mi je Qrac ovih zvijezda vise. U reprezentaicji su svi ISTI i to tako treba biti.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
admir12345
- Kontakt:
Jel jos imamo sansi da se plasiramo,kako sam ja gledao sa Pobjedom u Svedskoj bilo koliko razlike,potrebno nam je da 5 utakmice nam se poklope a to su:Pobjeda Belgije nad Islandom,Makedonija Veliku Britaniju,Poljska Estoniju,Svicarska Kipra i Madjarska-Makedoniju u slucaju ovde pobjede Makedonije do 10-ak razlike mi bi morali 20+ da dobijemo
Naucna fantastika ma da i nije toliko nerealno,al nismo ni zasluzili da se plasiramo.
-
boomerang5
- Kontakt:
ma druze ako si gledao na onom bhbasket, oni su totalno ono nesto pobrkali. Jer je Makedonija izgubila od Luksemburga i oni ako pobijede VB, imat ce 2-2 i sigurno bolju kos razliku od nas... Pri tome Belgija sa 5-0 mora u gostima u za njih potpuno nebitno mecu da dobije na Islandu, koji time ispada sa prvenstva. Ovdje je jedino realno ocekivati pobjedu madjarske nad makedonijom, svica bi valjda trebala dobiti kipar mada upitno. Ostalo tesko da ce doci. Ali, realno mislim da ce i svedi nas dobiti, jer i oni imaju itekako matematiku. Ako dobiju nas sa 15-20 razlike (sto nije nemoguce u kakvom smo stanju) idu u zadnjem nezainteresovanoj rusi, gdje moze biti i premiranja i svega ostalog, tako da oni imaju itekako sanse, puno vece nego mi za EBadmir12345 je napisao/la:Jel jos imamo sansi da se plasiramo,kako sam ja gledao sa Pobjedom u Svedskoj bilo koliko razlike,potrebno nam je da 5 utakmice nam se poklope a to su:Pobjeda Belgije nad Islandom,Makedonija Veliku Britaniju,Poljska Estoniju,Svicarska Kipra i Madjarska-Makedoniju u slucaju ovde pobjede Makedonije do 10-ak razlike mi bi morali 20+ da dobijemoNaucna fantastika ma da i nije toliko nerealno,al nismo ni zasluzili da se plasiramo.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ajde malo da pričamo o utakmici u Švedskoj. Ako pobjedimo manjom razlikom od 40 poena, imamo li šanse da prođemo? Šta se mora poklopiti?
Bilo bi fino kad bi to neko odradio i sve napismeno sastavio, a i ne bi bilo loše da to ovi i na portalu objave, da se zna na čemu smo.
Bilo bi fino kad bi to neko odradio i sve napismeno sastavio, a i ne bi bilo loše da to ovi i na portalu objave, da se zna na čemu smo.
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dajemo 65 poena u prosjeku, najlosiji procenat suta za 2 i za 3 poena... upitnik je veliki za bilo kakvu pobjedu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
U Švedskoj je zijan, da malo razbijemo lažne nade i kalkulacije.
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
taman, 65:25 dobijemo i nadamo se prolaskuEthel je napisao/la:Dajemo 65 poena u prosjeku, najlosiji procenat suta za 2 i za 3 poena... upitnik je veliki za bilo kakvu pobjedu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Re: Odg: RE: Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Da se barem ovdje igra pa da zategnemo njihov obrucKK_Bosna je napisao/la:taman, 65:25 dobijemo i nadamo se prolaskuEthel je napisao/la:Dajemo 65 poena u prosjeku, najlosiji procenat suta za 2 i za 3 poena... upitnik je veliki za bilo kakvu pobjedu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
nismo mi bas tako zemlja od silnog talenta kolko se misli i prica da to imamo davno bismo imali neke rezultate nije sve ni u prarama ,danase se ide u tom pravcu kao da jeste,ali imam stvari gdje ni pare ne mogu opravadati.malo je tlnta i ono sto ima to brzo neko ugusii ...
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Eno i Juka razmislja da se oprosti od repke 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mirza je na pocetku trebao sazvati pres, rec kako nista ne stima, i lijepo reci da ne zeli biti dio toga dok se nesto ne promjeni, postavit ultimatum, jer on ne mora umisljat da je zvijezda, on to jeste, i njegove rijeci i djela imaju tezinu, a ne na ovaj nacin ganjati neki inat i igrati i trenirati preko kurca, i na kraju kad se osramotimo ne samo na parketu nego i u ocima javnosti sirom evrope radi ponasanja, on sazove press i kaze zasto je to tako.
Lave nije to nacin, ja te Mirza podrzavam jer samo ce budala stat na stranu ovih kriminalaca u savezu i njihove marionete Damira Mulaomerovica, ali nisi trebo na ovaj nacin, sad je vec kasno...
Lave nije to nacin, ja te Mirza podrzavam jer samo ce budala stat na stranu ovih kriminalaca u savezu i njihove marionete Damira Mulaomerovica, ali nisi trebo na ovaj nacin, sad je vec kasno...
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 12 sep 2016, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
TaRgEt_ je napisao/la:Eno i Juka razmislja da se oprosti od repke
ne bacaj bombe
Jedva docekao moze se reci.TaRgEt_ je napisao/la:Eno i Juka razmislja da se oprosti od repke
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pogledaj na facebook stranici njegovojlumani je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Eno i Juka razmislja da se oprosti od repke
ne bacaj bombe
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:Pogledaj na facebook stranici njegovojlumani je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Eno i Juka razmislja da se oprosti od repke
ne bacaj bombe
ma vidio sam to
Samo neka se svi odreknu reprezentativnog dresa, ionako nismo navikli da budemo dobri u bilo cemu. Cim neko od nasih bude na mjesecnim primanjima od najmanje 100k eura, odmah ide neko qrcenje i dizanje iznad svih drugih, cast pojedinim fudbalerima. Njega se u svemu ovome najmanje kritikovalo, a ovo malo sto mu se zamjeri je s punim pravom. Ni ti ni bilo ko drugi nece nikad biti iznad reprezentacije i ove drzave! Kako ih bolan nije sramota, pa ja bih ginuo na terenu za svaku loptu da me onako bodri onoliki broj ljudi (kako je u Mejdanu bilo), a oni ko uvrijedjene mlade, sve im smeta. Pa kocijasu jedan, hoces reci da je primjereno sto se ponasas ko najveci klosar i ides da se sukobis sa nekom budalom iz publike. Uvijek me tuga neka obuzme kad vidim kako se Srbi drze zajedno i kako su svi jednaki, bez obzira gdje igraju i koliko zaradjuju...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ne bacaj bombe
[/quote]
Pogledaj na facebook stranici njegovoj
[/quote]
ma vidio sam to
svi su oni zreli da malo odmore,pa razmisle...[/quote]
Kapiten suspendovan, Juka se razmislja hostapleri u savezu zarad procenta sjebace sve
Citaj Sejo Bukva
Pogledaj na facebook stranici njegovoj
ma vidio sam to
Kapiten suspendovan, Juka se razmislja hostapleri u savezu zarad procenta sjebace sve
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Kakav su sex napravili od reprezentacije s ovim dešavanjima... strašno
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.