FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Otprilike svi na stvari slicno gledamo, ide se na gol vise pa il pukovnik il pokojnik.
Bas mi nije jasno kako je Upa i dalje igrac Bayerna, mozda je za reprezentaciju top, ali ovo sto za klub pruza je ispod svakog nivoa.
Svidja mi se agresija i presing, ali nekad je taj presing i bezglav nekakav. A opet, iz jednog takvog presinga je pao onaj gol Gnabrya, i u prvoj utakmici slicno tako.
Uglavnom, vidi se nekakav trenerov rukopis, bilo na dobro ili na lose. Sacekat jos malo da vidimo tko dolazi/odlazi i idemo u novu sezonu.
Bas mi nije jasno kako je Upa i dalje igrac Bayerna, mozda je za reprezentaciju top, ali ovo sto za klub pruza je ispod svakog nivoa.
Svidja mi se agresija i presing, ali nekad je taj presing i bezglav nekakav. A opet, iz jednog takvog presinga je pao onaj gol Gnabrya, i u prvoj utakmici slicno tako.
Uglavnom, vidi se nekakav trenerov rukopis, bilo na dobro ili na lose. Sacekat jos malo da vidimo tko dolazi/odlazi i idemo u novu sezonu.
Ma dobro dali primili koliko u ovim pripremnim i nije mjerilo, jer igra dosta i klinaca, i Ulrih brani, ali je bitno da ima neke igre, ima presinga, dešavaju se stvari, biće zanumljive utakmice.
Coman iznenađujuće agilan i borben, nije mu pošlo puno toga po namjeri, ali ovako borben i aktivan u presingu nije bio, ne znam da je ikad ovako žara nosio.
Aznou ima neke naznake talenta, Palinja dobri drvosječa sa osjećajem za dodati, ima faktor x i klasu više na toj poziciji.
Čak bi i Kimich uz Palinju mogao vratiti sjaj na sredini terena, možda ali veliko MOŽDA da bi mogao ponovo zaigrati onako kvalitetno, ima neke naznake da zatvara više prostora defanzivno i da je brži ofanzivno.
To je ono što sam primjetio zadnjih pola sata, a u Gnabrija nikad ne sumnjam, to je poslije Robberija naš najbolji ofanzivac.
Kompanjon u kakvoj je formi može komotno uletiti da igra,
A može usput i sa Wiseom iz Bremena na koji kečerski spektakl.
Coman iznenađujuće agilan i borben, nije mu pošlo puno toga po namjeri, ali ovako borben i aktivan u presingu nije bio, ne znam da je ikad ovako žara nosio.

Aznou ima neke naznake talenta, Palinja dobri drvosječa sa osjećajem za dodati, ima faktor x i klasu više na toj poziciji.
Čak bi i Kimich uz Palinju mogao vratiti sjaj na sredini terena, možda ali veliko MOŽDA da bi mogao ponovo zaigrati onako kvalitetno, ima neke naznake da zatvara više prostora defanzivno i da je brži ofanzivno.
To je ono što sam primjetio zadnjih pola sata, a u Gnabrija nikad ne sumnjam, to je poslije Robberija naš najbolji ofanzivac.
Kompanjon u kakvoj je formi može komotno uletiti da igra,
A može usput i sa Wiseom iz Bremena na koji kečerski spektakl.
Dobro si rekao i ja očekujem od Kimmicha da uz Palhinhu pokaže pravu klasu i time produži ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da je prerano, da su pripremne utakmica, ali recimo da je regularna utakmica i da sam ja sportski novinar ovako bi ocjenio: Noyer 6.5 (glumata mnogo), Stanisa 7.5 Upa 7 Ming 6.5 Guerero 7.5 Pavlovic 7.5 Kimich 7 Musiala 7 Tel 8 Gnabri 7.5 Muller 7 Ulreich 6 Leimer 5, Aznou 5 Vidovic 5.5 Palija 5, Comman 6, Kane 7 Aseko 6.5
Ode i ova meta...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Loša procjena Plettija. Šteta, sad je glupo da se rješavate Comana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce sada pokusati sa Williamsom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odlična vijest.
Sad krenuti po već dokazanu klasu Williamsa a ne mačka u vreći iz Reenesa.

Znaci 0/3.
Simons, Olmo, Doue nijedan nece doci.
Onaj Plettenberg je po ko zna koji put ispao klaun i luzer.
Danima je najavljivao da je Doue izabrao Bayern.
Od Willamsa sigurno nece biti nista.
Simons, Olmo, Doue nijedan nece doci.
Onaj Plettenberg je po ko zna koji put ispao klaun i luzer.
Danima je najavljivao da je Doue izabrao Bayern.
Od Willamsa sigurno nece biti nista.
Inače zar nije ovaj klaun Pletti izjavio da će Doue i Simmons doći.
Pouzdan je kao Ramo Isak.

Been told, as things currently stand, Désiré #Doué is leaning towards a move to FC Bayern over PSG
Max Eberl, Christoph Freund, and Vincent Kompany have convinced him. Bayern, willing to pay €55-60m for the 19 y/o top talent.

Ovo je klaun objavio prije par dana...
- Centre forward
- Kontakt:
Koji je taj Williams, je li to onaj iz Baskije, il' sam ja nešto pobrk'o?
Vidjećemo kakav će P$G bit' poslije odlaska Donatela. Vjerujem da je to za mlade igrače još uvijek toksična sredina i da će naše nesudjeno krilo za dvije godine u Strasbourg.
Vidjećemo kakav će P$G bit' poslije odlaska Donatela. Vjerujem da je to za mlade igrače još uvijek toksična sredina i da će naše nesudjeno krilo za dvije godine u Strasbourg.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jest on,klauzula 60 mil i dobiješ gotov proizvod.Centre forward je napisao/la: ↑12 avg 2024, 00:11Koji je taj Williams, je li to onaj iz Baskije, il' sam ja nešto pobrk'o?
Pletti je kriv što oni samo slučajno mogu nabosti nekoga normalnog (nemam pojma kako su uspjeli Olisea dovesti, i ne Doue ne vrijedi tih novaca pogotovo uz vagon krila koje već imaš i ne možeš ih se riješit.)
Williamsa je Laporta pokušao dovest, čak je svoju "sudbinu" vezao za njega (ili će ga dovest ili odlazi iz Barce) i rekao da 58 milki za njih nije ništa, da bi se pokazalo da je to ipak bio pretvrd orah. Zadnje što sam upratio je da će produljit u Bilbau za 20 milki plaće i AK 100m, što je realno njegova sadašnja vrijednost.
- farinelli123
- Kontakt:
Williams jes definitivno dobar igrač, i bio bi upgrade spram puste Želje Douea, ali sumnjam u taj transfer. Teško je zamisliti da mi dovedemo jednog od top 3-4 mlada španska igrača. Međutim, ako zamislimo da Vensan ipak opstane i uspe da implementira svoje “one touch football” ideje, možda se i Sane dohaviza i prestane da pelja loptu. Evo, imamo neku kombinatoriku, stvaramo dosta šansi napred. Gnabri bi mogao da profitira od te direktnosti takođe. Da nam je sad dovesti jednog pravog holdera na sredini, da se pospeši ta fluidnost.
Recimo Mullerovo tumačenje prostora bi bilo neupotrebljivo bez igrača koji su svojom vizijom mogli da isprate njegove kretnje i opskrbljuju ga loptama. Da ne mora i ove sezone Kejn da bude plejmejker.
Kažu da se Ito vraća negde u Novembru, Tah se čeka. Ko će nam biti desni bek? Boey / Joe Stanišić?
Ima li traga o nekom rezervnom špicu?
Šta bi za Čalhanoglua, nešto i njega kao jurismo?
Ako su bili spremni da se isprse za Douea, možda nas iznenade jednim kapitalcem. Mada, bolje čuvati pare za Wirtza iduće godine.
Recimo Mullerovo tumačenje prostora bi bilo neupotrebljivo bez igrača koji su svojom vizijom mogli da isprate njegove kretnje i opskrbljuju ga loptama. Da ne mora i ove sezone Kejn da bude plejmejker.
Kažu da se Ito vraća negde u Novembru, Tah se čeka. Ko će nam biti desni bek? Boey / Joe Stanišić?
Ima li traga o nekom rezervnom špicu?
Šta bi za Čalhanoglua, nešto i njega kao jurismo?
Ako su bili spremni da se isprse za Douea, možda nas iznenade jednim kapitalcem. Mada, bolje čuvati pare za Wirtza iduće godine.
•
Od necega sto smo se srozavali kod hasana je medijska kupnja igraca gdje su se tada masovno dizale cijene pa onda smo dosli do toga da prodamo mazaroui koji je bolji igrac od boeya za 15 miliona a boeya smo doveli za 30. Gdje logika prestaje, Bayern nastaje.
Ovo sa de ligtom je samo zbog plate i nicega vise. Jedino sto ne vjerujem je pitanje povrede, kao Hargreaves na pocetku milenija.
Medijski 100% uspjeh, doue, simmons, olmo
Hajde, mozda nas iznenade.
Moram reci da mi se svidja 50% rad u odnosu na prijasnje likove, vidi se napretak oko "skrivanja" nekih imena. Moguce da su ovo namjerno uradili i da vec znaju koga ce dovesti, ostaje da vidimo, kljucna sedmica-dvije ako ce doci neki spektakularna igrac.
Solidno ovo izgleda na pocetku priprema, Kompany gaji moderan stil, dosta trke, fizicke spremnosti.
Ima bayern dosta kvalitetnih mladih potencijala, vjerujem da ce 1-2 bit top igrac.
Bernardo Silva?

Ovo sa de ligtom je samo zbog plate i nicega vise. Jedino sto ne vjerujem je pitanje povrede, kao Hargreaves na pocetku milenija.
Medijski 100% uspjeh, doue, simmons, olmo

Hajde, mozda nas iznenade.
Moram reci da mi se svidja 50% rad u odnosu na prijasnje likove, vidi se napretak oko "skrivanja" nekih imena. Moguce da su ovo namjerno uradili i da vec znaju koga ce dovesti, ostaje da vidimo, kljucna sedmica-dvije ako ce doci neki spektakularna igrac.
Solidno ovo izgleda na pocetku priprema, Kompany gaji moderan stil, dosta trke, fizicke spremnosti.
Ima bayern dosta kvalitetnih mladih potencijala, vjerujem da ce 1-2 bit top igrac.
Bernardo Silva?

Tel, Gnabry, Olise, Coman, Sane...kako stvari stoje ili ce jedan, ili nijedan otici, i zaista mi nije jasno sta bi tu radio taj Dujo od 60 million. Williams je drugo, medju nekoliko najboljih krilnih igraca svijeta i glavni igrac Spanske reprezentacije koja se prosetala do zlata na EP, samo sto nesto sumnjam da iko i pomislja na njega. Ispade sada da su nam i bekove na obje strane problem a Mazra koji je mogao pokrivati sve to bolje od svih koje imamo ode za 15+ eventulnih 5 ??? Ima tu "vise od igre" oko njega, to je sigurno!!!! Sta je sa onim mladim CB sto je bio povredjen niko ga nigdje ne pominje, valjda je poceo trenirati, a u prvi tim je premjesten prije vise od godinu dana.
Taj će se ozlijediti čim jače potrči (kao Gnabry,) a i sad kad dovedu Taha pogotovo neće vidjeti terena kao ni Tel.
Nama ta krila i nisu potrebna, jer imamo najbolje na svijetu. Vidjeli su u pripremama da Koman, Gnabri, Tel žara nose, pa će zadržati najbolje, najsigurnije, i ne upuštati se u nove avanture. Isto kao sa Kimichom, pa će izgleda doći do zaokreta. Od moguće potpune rekonstrukcije u proljeće do zadržavanja svih u ljeto uz koje pojačanje. Biće da je bilo sve do trenera, ovako su umjesto 10 igrača zamijenili samo trenera a proigrali. Vidjećemo.
Kod Mazre i de Ligta ima nešto više od igre. Kad karakter nije najpogodniji igrati se mora vrhunski.
Boey treba još priliku dobiti, sad je prošao pripreme, a ako opet završi na klupi i kod ovog trenera znači promašaj, traži dalje, ništa strašno. Ni Stanišić nije bezazlena opcija, odličan defanzivno, siguran na lopti, nama takav treba a ne neko ko jurca naprijed za Saneom pa ostane promaja.
Kod Mazre i de Ligta ima nešto više od igre. Kad karakter nije najpogodniji igrati se mora vrhunski.
Boey treba još priliku dobiti, sad je prošao pripreme, a ako opet završi na klupi i kod ovog trenera znači promašaj, traži dalje, ništa strašno. Ni Stanišić nije bezazlena opcija, odličan defanzivno, siguran na lopti, nama takav treba a ne neko ko jurca naprijed za Saneom pa ostane promaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.