Safet Sušić - Pape

Ultra THC
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ultra THC » 05 feb 2014, 14:19

Safet Sušić - Najgori selektor u historiji TAČKA
Pojam pojedinca ovcama problem.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 05 feb 2014, 14:22

Ultra THC je napisao/la:Safet Sušić - Najgori selektor u historiji TAČKA
Jarane pa uzimas mi rijeci iz usta...i ja allahami bas konto sad napisati da je sve u svemu gledano Papan najgori selektor sto je BiH ikad imala...!!!!!!

Znaci da on nije naj inteligentniji, to se vidi sa neba...treba mu 5 minuta da sastavi jednu rijecenicu...koliki god on igrac bio, o taktici nula zna..samo treba pogledat kako on slaze igrace po veznom redu, nikakve veze...a i zanima me kako on mozivise igrace?? Pa covjek mrtav a ziv...nigdje dinamike, eksplozivnosti, emocija...ma on ima srecu sto se naso u pravo vrijeme na pravom mjestu...promjenio se savez..igraci sazrili, zeljni dokaza i SP..on je tu samo bio da pokupi sjeno sto jest jest
Zadnja izmjena: TakozvaniDijasporac, dana/u 05 feb 2014, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 14:24

TakozvaniDijasporac je napisao/la:
Jarane pa uzimas mi rijeci iz usta...i ja allahami bas konto sad napisati da je sve u svemu gledano Papan najgori selektor sto je BiH ikad imala...!!!!!!

STATISTICKI DOKAZANO (ako znate ste je statistika ... rezultati govore za sebe)

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 05 feb 2014, 14:28

Safet Sušić - Najbolji selektor u historiji BiH. Rezultati sve govore..plasman na WC! Ako brojite poraze u prijateljskim u statistiku..Pape bar ima m*** igrati sa Brazilom,Argentinom,Meksikom..dok smo prije igrali sa Iranom,Madjarskom,Maltom i sl.prijateljaske. Mozete ga voljeti ili ne voljeti, al osim cirkusanta Cire i Papeta mi nismo ni imali selektora da valja.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 05 feb 2014, 14:28

MaksuzBaksuz je napisao/la:

STATISTICKI DOKAZANO (ako znate ste je statistika ... rezultati govore za sebe)
Ma strpaj ti sebi svoju statistiku u gace...Papan je neznalica i tako i ostaje!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 feb 2014, 14:35

Znaci da on nije naj inteligentniji, to se vidi sa neba...treba mu 5 minuta da sastavi jednu rijecenicu...koliki god on igrac bio, o taktici nula zna..samo treba pogledat kako on slaze igrace po veznom redu, nikakve veze...a i zanima me kako on mozivise igrace?? Pa covjek mrtav a ziv...nigdje dinamike, eksplozivnosti, emocija...ma on ima srecu sto se naso u pravo vrijeme na pravom mjestu...promjenio se savez..igraci sazrili, zeljni dokaza i SP..on je tu samo bio da pokupi sjeno sto jest jest[/quote]

Svugdje se kaže pokupio kajmak, pojeo šlag, samo kod tebe pokupio sjeno. :? S koje li si ti planine dograbio tastaturu, to bi bilo lijepo pročitati.
A i pismenost ti je jača strana.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 14:36

TakozvaniDijasporac je napisao/la:Ma strpaj ti sebi svoju statistiku u gace...Papan je neznalica i tako i ostaje!!
Znaci, pustimo sve relevantne, vidljive argumente, i uzmimo tebe i tvoje lupetanje u obzir. Kakva samouvjerenost ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 05 feb 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 05 feb 2014, 14:38

Henderson je napisao/la:

Znaci da on nije naj inteligentniji, to se vidi sa neba...treba mu 5 minuta da sastavi jednu rijecenicu...koliki god on igrac bio, o taktici nula zna..samo treba pogledat kako on slaze igrace po veznom redu, nikakve veze...a i zanima me kako on mozivise igrace?? Pa covjek mrtav a ziv...nigdje dinamike, eksplozivnosti, emocija...ma on ima srecu sto se naso u pravo vrijeme na pravom mjestu...promjenio se savez..igraci sazrili, zeljni dokaza i SP..on je tu samo bio da pokupi sjeno sto jest jest[/quote]

Svugdje se kaže pokupio kajmak, pojeo šlag, samo kod tebe pokupio sjeno. :? S koje li si ti planine dograbio tastaturu, to bi bilo lijepo pročitati.
A i pismenost ti je jača strana.
Eto i ti si sad kao ispao frajer sto si se napravio pametan, bez obzira dali to sad igra ikakvu ulogu, ipak je tema Papan Susic...ali eto nek ti bude, hoces da te malo potapsam po ledjima da se osjecas malo jaci i sposobniji? :)

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 05 feb 2014, 14:41

samson je napisao/la:
TakozvaniDijasporac je napisao/la:Ma strpaj ti sebi svoju statistiku u gace...Papan je neznalica i tako i ostaje!!
Znaci, pustimo sve relevatne, vidljive argumente, i uzmimo tebe i tvoje lupetanje u obzir. Kakva samouvjerenost ...
Pa nije moje lupanje nego su to cinjenice...a vi ga slobodno dizite u nebesa koliko hocete, u mojim ocima on ostaje idiotcina obicna koja nema sta traziti na mjestu selektora ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 14:45

samson je napisao/la:
Znaci, pustimo sve relevatne, vidljive argumente, i uzmimo tebe i tvoje lupetanje u obzir. Kakva samouvjerenost ...
Pa nije moje lupanje nego su to cinjenice...a vi ga slobodno dizite u nebesa koliko hocete, u mojim ocima on ostaje idiotcina obicna koja nema sta traziti na mjestu selektora ;)
Cuj "cinjenica", ne znas ni sta znaci ta rijec ocigledno. Jer po cinjenicama je Susic najuspjesniji: najvise pobjeda, najbolji plasman itd. Hajde momak produzi.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 14:47

samson je napisao/la:

Lik, ti se blamiras. Prekini i izbrisi postove prije nego je kasno ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2014, 15:19

Nakon danasnjeg teksta koji sam procitao u jednim nasim dnevnim novinama,jednostavno,moram napisati nekoliko stvari...Prvo,moram istaci da postujem cinjenicu kako je Pape prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje i da je uradio neke dobre stvari.Medjutim,u zadnje vrijeme sam sve nezadovoljniji njegovim radom i totalno neprofesionalnim ponasanjem koje govori da on nije za najviseg nivoa,a samim time,ni za nase repke.Krenimo redom...Rahimic se ,SAMO,zbog mogucnosti igranja na SP nije oprostio od aktivnog igranja,iako jos od pretprosle sezone gotovo da nema minutazu za svoj klub.Svi smo to znali,pa i Pape,ali je covjek i dalje bio pozivan za kvalifikacijske tekme(mnoge i igrao) i nikada mu Pape(barem ne javno) nije rekao da mora 'poraditi' na povecanju minuta u svom klubu.Tek sada,kad je covjek valjao u kvalifikacijama(koliko-toliko) mu se to spocitava i 'prijeti' neodlaskom na SP.Jako ruzno od Papeta,jer ako je tako nespreman i bez minuta mogao igrati u kvalifikacijama,moze i na SP ili obrnuto! :oops: :oops: Druga stvar,kaze da nece zvati na SP malog Prcica,jer,kao,' igra u klubu koji je zadnji na tabeli u Francuskoj i nije standardan' :roll: :roll: (iako klub vise nije zadnji i mali igra standardno u zadnje vrijeme) ali zato ima namjeru pozivati igrace iz Hajduka(bratic Susic koji je prosjek i za kojeg kaze da ga nece zanimati komentari drugih,jer 'moze posluziti na poziciji zadnjeg veznog' :oops: :roll: :roll: ) i Hadzica( igrac iz austrijske lige,kojeg nije gledao,ali je cuo 'sa strane' :roll: dosta toga dobrog).Koji to selektor ,osim ovog naseg,ne ide gledati igrace i raditi svoj posao?Jako,jako neprofesionalno,da ne kazem neozbiljno i glupo.Nemam nista protiv pozivanja bilo kojeg igraca u repku,za kojeg selektor odredi da bi mogao pomoci,ali su Papetu kriteriji nepozivanja jednih odnosno pozivanja drugih,malo je reci,dosta upitni,da ne kazem smijesni!Svakom normalnom covjeku bi to bilo sumnjivo.I na kraju,naravno da cu podrzavati nasu repku i navijati za nju svim srcem,jer selektor nije tim i nasa drzava,ali mi se sve cini i da cu jedva docekati dan,kad nas ovaj amater napusti...

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 feb 2014, 15:30

kad smo kod činjenica šta kažete o podatku da pod Papetom imamo samo jednu pobjedu iz 15(petnaest) utakmica protiv jakih reprezentacija( top 40- u trenutku igranja protiv nas)
Nije to mala stvar, na svijetskom nećemo imat ove male da na njima popravljamo razliku.

Da i to nije nebitan podatak?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 15:37

stokton je napisao/la:kad smo kod činjenica šta kažete o podatku da pod Papetom imamo samo jednu pobjedu iz 15(petnaest) utakmica protiv jakih reprezentacija( top 40- u trenutku igranja protiv nas)
Nije to mala stvar, na svijetskom nećemo imat ove male da na njima popravljamo razliku.

Volio bih da neko postavi i omjer odigranih prijateljskih utakmica za vrijeme mandata selektora Safeta Susica,rezultati su ponizavajuci.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 feb 2014, 15:57

drummer je napisao/la:
stokton je napisao/la:kad smo kod činjenica šta kažete o podatku da pod Papetom imamo samo jednu pobjedu iz 15(petnaest) utakmica protiv jakih reprezentacija( top 40- u trenutku igranja protiv nas)

Volio bih da neko postavi i omjer odigranih prijateljskih utakmica za vrijeme mandata selektora Safeta Susica,rezultati su ponizavajuci.
sve prijateljske od kako je Susic selektor

slika
slika

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 16:08

MaksuzBaksuz je napisao/la: STATISTICKI DOKAZANO (ako znate ste je statistika ... rezultati govore za sebe)
Ma strpaj ti sebi svoju statistiku u gace...Papan je neznalica i tako i ostaje!!

Da zato ti dijasporac kao i ja imamo bajno znanje sto se tice nogometa ... Jara ti su umisljen do bola, preispitaj se sta si ti uspio u zivotu u nogometu (ostalo me neinteresuje)!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 16:13

Jakog argumenta - prijateljske utakmice!!!

Vi nikad lopte niste sutnili inace bi znali malo vise o tome da je rezultat u prijagteljskim utakmicama vecinom u drugom planu. Ljepo je pobjediti ali vaznije su neki drugi rezultati koji izadju na tim utakmicama.

jos ko sve pocne da pise o fudbalu!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 feb 2014, 16:31

selektor je izgubio kompas,jednostavno do sada sam mislio da ga odlikuje mirnoca,postenje,moralnost,disciplina...ali kako sada stvari stoje sve sam ubjedjeniji da njemu kojekakve menadzersk eagencije kroje spisak igraca,ne svih,ali njih 4-5 definitivno! jer kako drugacije protumaciti cinjenicu da je za njega i samo za njega Vrsajevic bolji od Dilavera,Zahirovic bolji od Gudelja,Sunjic od Arslanagica,ili da recimo nikad nije cuo za Tankovica,kojeg licno svedski selektor ode u London da gleda,dok ovaj nas ne moze ni 100 km preci da pogleda ili "Nedaj Boze" otkrije nekog naseg igraca koji igra u nekoj jakoj ligi ili jakom klubu,ali zato pronalazi talente u nikad losijem Hajduku,Rijeci i slabasnoj hrvatskoj ligi, katastrofa! Savezu su ruke vezane,ne zele da nista poduzimaju dok ne dobiju zeleno svjetlo selektora,o ovaj opet ne zeli nikoga zvati jer bi mali Tincek koji uopste ne igra tu poziciju zadnjeg veznog,bio ugrozen i kako bi ga onda prodali na ljeto,ako ne odigra bar nekoliko minuta u Brazilu!? selektor ce ovim izazvati nevidjenu lavinu,jer da se on pitao nikad jedan Kolasinac,Bicakcic,braca Hajrovic ne bi dobili poziv u A tim,jer za njih nije bio ni cuo da nije bilo pritiska javnosti i cuvenog Juke,pa sjetimo s eda je dugo vremena Kenan Hasagic bi prvi golman a na klupi sjedio Begovic iako je redovno branio u Engleskoj! Boze sacuvaj.....

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 05 feb 2014, 16:51

MaksuzBaksuz je napisao/la:Jakog argumenta - prijateljske utakmice!!!

Vi nikad lopte niste sutnili inace bi znali malo vise o tome da je rezultat u prijagteljskim utakmicama vecinom u drugom planu. Ljepo je pobjediti ali vaznije su neki drugi rezultati koji izadju na tim utakmicama.

jos ko sve pocne da pise o fudbalu!!!!
Da ali koliko se sjecam Susic je vrlo rijetko isprobavao nove igrace i nove formacije u tim istim prijateljskim kojima bi svrha bila isprobavati nove stvari . Uvijek se igralo sa skoro identicnim sastavima i formacijom sa kojima smo nastupali kroz kvalifikacije. Nije meni strasno izgubiti u prijateljskoj vec nacin na koji je odigrana. U zadnjih par prijateljskih nismo nikakvu pouku izvukli iz njih osim da mozda Vrsajevic nije kalibar za repku i da ce Kolasinac biti veliko pojacanje.

Mislim da se moglo puno vise izvuci iz tih utakmica :)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 05 feb 2014, 16:51

Pritisak javnosti???? Nesto ja to neosjeti taj pritisak javnosti!!! Kako nekome praviti pritisak kad je ubjedljivo prvi u grupi??? Zasto javnost nevrsi pritisak da se malo drugi problemi u BiH rjese.... Pritisak javnosti je najgluplji argument koji sam ikad ovdje procito!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.