FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ne kontam taj mentalitet igraca, ja i dan danas znam spomenut starom sto me nije nikad upisao u Želju.
Kad ti Bog da talenat i kad živiš san mnogih poštuj to. Mislim, može sad svako reći: vidio bi ti da si igrac bi li postovao. Ali, sam si svoj vladar, ja termine igram pa znam ici trcat da mogu sta MEĐU RAJOM. Skontao sam da mi alkohol tesko tijelo prima radi jedne bolesti preboljene, unistim sebi dva dana, pa ne pijem duze vrijeme. Ne kladim se, skontao sam na vrijeme da se brzo zarazim time i stao. Ne pusim, nargilu uzmem, ali ako sam sebi izbacio mnoge stvari i pokusavam bez razloga (tipa aktivni sportista) zdravo zivjeti, da imam tako velik razlog odyebo bi i to.
Dok sam se bavio drugim sportom nisam imao ni kila viska, to je rad kondicije, trke, fizike...
Stvarno neko voli pljunut u ono sto ima.
Kad ti Bog da talenat i kad živiš san mnogih poštuj to. Mislim, može sad svako reći: vidio bi ti da si igrac bi li postovao. Ali, sam si svoj vladar, ja termine igram pa znam ici trcat da mogu sta MEĐU RAJOM. Skontao sam da mi alkohol tesko tijelo prima radi jedne bolesti preboljene, unistim sebi dva dana, pa ne pijem duze vrijeme. Ne kladim se, skontao sam na vrijeme da se brzo zarazim time i stao. Ne pusim, nargilu uzmem, ali ako sam sebi izbacio mnoge stvari i pokusavam bez razloga (tipa aktivni sportista) zdravo zivjeti, da imam tako velik razlog odyebo bi i to.
Dok sam se bavio drugim sportom nisam imao ni kila viska, to je rad kondicije, trke, fizike...
Stvarno neko voli pljunut u ono sto ima.
- IlProfessore
- Kontakt:
Naravno da nema smisla pozivati se na 3000 već nastaviti koliko-toliko "promovisati" članstvo u klub i raju, 2 500 je vrh ove sezone, budimo realni. 25k neki dan na koševu, da je klub htio mogao je zaganjati na neki način i privući publiku, onih nekoliko hiljada sa zapada bi vjerovatno bilo spremno učlaniti se, barem 1/4 njih...plavanacija je napisao/la:.
ima li smisla pokrenuti akciju 3ooo clanskih?????
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Meni nije jasno ovo oko članskih nikako. Ako ima bar 2-3 hiljade ljudi na svakoj utakmici, a znamo da se učlanio veliki broj ljudi sa strane i onih koji odu jednom ili nijednom na utakmicu, kako to da nemamo više od te 2-3 hiljade članova? Znači da se nisu učlanili ni oni "standardni" svi 

pride_of_merseyside je napisao/la:Meni nije jasno ovo oko članskih nikako. Ako ima bar 2-3 hiljade ljudi na svakoj utakmici, a znamo da se učlanio veliki broj ljudi sa strane i onih koji odu jednom ili nijednom na utakmicu, kako to da nemamo više od te 2-3 hiljade članova? Znači da se nisu učlanili ni oni "standardni" svi

Pa evo sad da trazis od rake sa foruma da svi slikaju clansku ako 30% ljudi ima evo glava,svi seru itd. Ja shvatam da neki i nemaju i eazumijem ali ima i da mogu a nece .
Zeljeznicar! 1921 !
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pa skontala sam davno, ali nije mi jasno zašto je to tako.
Ja sam otišla da učlanim brata i nisam mogla izaći a da ne učlanim i sebe, jednostavno taj neki osjećaj kad dodjes na Grbavicu. Isto tako mi nije jasno kako ljudi mogu dolaziti stalno na utakmice a ne biti članovi.
Ja sam otišla da učlanim brata i nisam mogla izaći a da ne učlanim i sebe, jednostavno taj neki osjećaj kad dodjes na Grbavicu. Isto tako mi nije jasno kako ljudi mogu dolaziti stalno na utakmice a ne biti članovi.
-
- Kontakt:
Ajd dosadni ste vise sa clanskim, stadionom, pola sata do pocetka utakmice, daj da o njoj pisemo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ma znam al nisam u BiH trenutno pa me zanima za streamsz21 je napisao/la:moja tv prenosi
Hajde Željo pobjedi bodove donesi nocas nesto lijepo treba da se desi hajde Željo pobjedi bit ce piva i pjesme ja bez tebe ne znam ja bez tebe ne smijem !

Tako jeee. Žera u prvih 11
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Željezničar: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Stokić, Đelmić, Mladenović, Sadiković, Bogdanović, Kokot, Žerić.
Idemo Žera!!
Idemo Žera!!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ima tu milion razloga cini mi se da to ljudi nisu naucili i da im je mrsko .pride_of_merseyside je napisao/la:Pa skontala sam davno, ali nije mi jasno zašto je to tako.
Hajmo mali Zera tako mi je drago da je u prvih 11

-
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
Ima da ih Žera potamani sve..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Klupa: Kjosa, Hodža, Livaja, Enis, Thiago, Diatta, Dženis 
Naprijed PLAVI !

Naprijed PLAVI !
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imali stream?
39jovanmaksimovic je napisao/la:koji broj nosi denis?

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Nije valjda da Beganović nije u prvih 11.DooVe je napisao/la:Željezničar: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Stokić, Đelmić, Mladenović, Sadiković, Bogdanović, Kokot, Žerić.
Idemo Žera!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
hvala, al zar to nije cutahijin brojMirsoNi je napisao/la:39jovanmaksimovic je napisao/la:koji broj nosi denis?

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.