RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:51
let3 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:48
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:43
Nek dijele,.kad smo pokvareni do srzi. Jesil pitari bili u poziciji moci, jesu, jesul nam ukrali titulu, jesu, jesul pisali saopstenja i pravil video zapise kada smo se mi i Zrinjski tackali.za titulu,.a njih nije bilo na mapi, jesu, jesul pokretali borbe za soas BiH fudbala a onda namjeste kup, jesu. I sta onda kontas, pomirimo se i oni budu fini, jel
Ko prica o pomirenju sa bandom ?
Slazem se samo sa tvrdnjom kolega iznad kako ce Borac i Zrinjski nastaviti isto ovo sto sad rade i u naredne četiri godine.
Novo cetvorogodinje sprdanje sa ligom.
To isto bi radili i oni, da mogu. Dok je tako, a jeste, meni svejedno ko krade, samo nek nisu pitari.
Nase je da nas ne naguze kada ovom istekne mandat.
Nije fazon hoćemol se mi pomiriti s nekim ili hoce li neko odjednom postati fin, svi znamo da nece niko biti fin jer takvo smo prevarantsko društvo, gdje mnogi koriste priliku da varaju.
Mislim da je u tome kljuc da mogu i oni bi, ali fazon je sto ne mogu i 99% nece moci, jer glavni izvor moci u ovoj ligi je politika a samo potpuno politicki klub poput Borca može imati ovakvu moc, ili samo politicki klub poput Zrinjskog moze imati ovakav kontinuitet u sumnjivim radnjama koji traje desetak godina. Tesko da Mi, Sarajevo, Velez ili bilo koji drugi klub koji nije ekskluzivno politicki moze dostici ovaj level moci, ili ako je moguće to ne može trajati predugo.
Ja ne vidim zaista da Mirvic ikada moze imati toliku moć da nam posalje npr. Njegomirovica u derbiju da nas na Grbavici kolje od prve do zadnje minute, to cak ni Beus nije uspio, jedino Vico moze i zato smatram da nam je Vico u ovom trenutku primarni neprijatelj, a onda i Beus, mada eto u teoriji bi se protiv Zrinjskog možda i moglo nesto pokušati.