FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odbrani antola zicer, nije preko gola
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- zubanovic89
- Kontakt:
Haj pisite kako igramo, stopa mi stream ne mogu da gledam 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- corleone87
- Kontakt:
Nista zasad specijalno,malo smo uspostavili inicijativuzubanovic89 je napisao/la:Haj pisite kako igramo, stopa mi stream ne mogu da gledam
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cuj nista specijalno, dajemo gol uskoro 

Majmun od sudije, nema mi ga mrzeg ebo ga otac. Stisli smo ih sada...
Pritiscemo,bio je jedan dobar sut Djelmica,Stokic izblokiran ( nasi trazili penal ),Kokot zuti zbog prigovora,Stokic opet fino pokusao ali brani golman..Eto ukratko 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hahahahhahahahahha kakav lik. Boh otac hahahahhahaha
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 09 avg 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
Hahah vidi ove barabe
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Napadamo, ali jalovo, nema ideje, a cini mi se da ih vrucina jede. Al' bice to dobro.
Bio bi zahvalan ako moze neko da pise desavanja.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ukratko Sadikovic najbolji 

Trenutno nista, Zeljo vise pokusava ovi idu na nekakve kontre i eto. Zeric se sad za sad krije i dodaje nazad, nista posebno, imao jedan neuspjeo pokusaj naprijed i to je sve. Stokic se bori, Đelmić standardno jedan od najboljih i Sadikovic fino...
- invincible1921
- Kontakt:
Nemam ti sta pisat...mi petljamo oni krenu u kontru i pogrijese
EDIT: Jao sta skide fraer
EDIT: Jao sta skide fraer

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 09 avg 2015, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- corleone87
- Kontakt:
uh sta odbrani
100% sansu brani golman, Bogdanovic 1 na 1 sa golmanom nakon kornera...
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Imali smo dosad četiri dobra šuta: Đelmić sa 30-ak metara, u rašlje - golman odbio u korner; Stokić jednom sa 10-ak, izblokiran, a onda glavom malo bliže, golman odbranio; i evo maloprije Sadiković (ili Bogdanović, nisam siguran) glavom nakon kornera, opet golman brani. Izgleda solidno zasad. Ušli smo u utakmicu nekako mekano, nonšalantno, prvih 5-6 minuta, Vitez nam je napravio dvije opasne situacije, ali onda smo uspostavili kontrolu. 25. minuta.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Kokot zreo za klupe
Evo brate meni ovdje ne stopa: http://www.sports-x.net/watch/flashs11zubanovic89 je napisao/la:Haj pisite kako igramo, stopa mi stream ne mogu da gledam
Imamo slobodnjak iskosa za ubacaj... nula bodova
Novi korner
Novi korner
Zadnja izmjena: SWRA1921, dana/u 09 avg 2015, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, UltraSa46 i 60 gostiju.