Ajde konkretno nam napisite sta je bilo sa tom aferom Punac,za sta su nas nelegalno teretili? Postavio sam ti izjavu Sisoje,nista nelegalno nije bilo medjutim kod vas je to nelegalno jer izmisljate konstantno,daj nas uputi posto znas nesto a mi pojma nemamo.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Husić: Afera „Punac“ nije ispoštovana... Mnogi su to u javnosti protumačili pogrešno, jer nas Sarajevo nije premiralo da izgubimo utakmicu, već da pobijedimo nekoga. Nemam ništa protiv da nas za subotu Željo i Zrinjski premiraju da dobijemo Sarajevo. Možda i ja zadnja dva kola budem spreman da nekoga premiram da pobijedi. Iskreno, volio bih da mi, recimo, Grčku premiramo da dobije Finsku i da se plasiramo kao drugi na Euro, ako to bude potrebno. Sve dok UEFA to dozvoljala i što je praksa u cijeloj Europi, ja ću to raditi. Kada zabrane, poštovat ću odluku
Mozda ako ponovite svoju laz milion puta mozda postane istina.
-
- Kontakt:
Cekaj, problem je ako ti kaze da si Makedonac, ali je ok ako ti njemu govoris da je s Durmitora i te slicne price?rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 00:07Virtualni
To sam ti objasnio ima 7-8 godina i tebi i onom iz Han Pijeska... I to ste mi vi ovdje nabacili "makedonac" kao neki nadimak i uvijek ste pokusavali da se šprdate s tim.. A nadimak provjeri opet kako se piše... Isto kao što ste se šprdali kad sam vam rekao da postoje ljudi u Makedoniji koji imaju ista prezimena kao Bošnjaci u BiH! Ja sam rođen u Bosni i to Makedonac si prvi put napisao velikim slovom od kad sam na forumu,da mi pokušaš time reći kako meni nije ovdje mjesto,tj da me ponizis! Kao sto si uradio i s momkom koji zivi negdje u Americi a porijeklom iz BiH! A mene nije stid niti me vrijeđa kad je u pitanju bilo šta u vezi Makedonije!
I uvijek ides na tu foru s niskim udarcima,dajes neke procjene ko je lud a ko ne.. A sve kako bi ti neko nešto opsovao i da mozes prijaviti,jer forum je tvoj život!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BiHSportman
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa eto mislim da to otprilike potvrdjuje ovo sto pisem, Mirvic je tu nesto kao pokušao i ni u KS nije uspio, a da ne pričamo za druge kantone koje je Vico pretpostavljam davno vec poklopio.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:09Tramvaji29877 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:01Ja ne vidim zaista da Mirvic ikada moze imati toliku moć da nam posalje npr. Njegomirovica u derbiju da nas na Grbavici kolje od prve do zadnje minute, to cak ni Beus nije uspio, jedino Vico moze i zato smatram da nam je Vico u ovom trenutku primarni neprijatelj, a onda i Beus, mada eto u teoriji bi se protiv Zrinjskog možda i moglo nesto pokušati.
Mirvić je pokušao, krenuo je sa Magodom po tu moć o kojoj govoriš, ali nije uspio. Prije svega zato što su pokušali spletkama, blaćenjem drugih (Želje) i što je po ko zna koji put imao loše savjetnike. U tu priču je ušao baš onako kako vodi FK Sarajevo, traljavo, naivno i amaterski.
Ovako su pokušali,
Naš delegat tu noć nije imao pravo glasa, a smeće i ljudski otpad Tarik Trbić je obrisao post.
Zato ovo i mislim da samo ekskluzivno politicki klubovi poput Borca i Zrinjskog, mogu imati ovoliku moc, jer iza njih direktno stoje dvije politicke opcije koje ih guraju na svaki mogući način. Sto se tiče ostatka političke scene tu je na snazi disperzija moći i niko neće ništa moći ovim klubovima. Smatram da na kraju nije važno ko koga najviše mrzi, vec da nam je najveći neprijatelj onaj ko moze ostvariti najveću moc, i koju posle moze koristiti protiv nas, a to je definitivno u ovom slučaju Vico odnosno stranka koja stoji iza njega i onda Beus.
Ja se slažem s tobom, da su Bošnjaci tu možda i najviše krivi, jer bez njih ovo ne bi ovako moglo.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:20Naravno da mu niko ništa ne može, niti treba da može, čovjek je legitimno izabran na funkciju predsjednika saveza. Mi se uvijek bavimo posljedicama a nikada uzrocima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:11Slažem se, ali kakvo smo društvo postali to se nece nikad desiti, za neke vaznije stvari od fudbala se ne dešava, a kamoli za ovo. Vico svakako dolazi u Sarajevo i niko mu nista ne može.
Uostalom zadnja utakmica protiv Borca je najbolji primjer, covjek nas unistio sudjenjem, nas maksimum je da mu na stadionu pjevamo sviraj penal...., i to je sve od nas.
Vicu Zeljkovića su izabrali Bošnjaci isto kao i Srbi i Hrvati. Tu se više ništa ne može uraditi, jedino bi ga eventualni pad Dodika mogao poljuljati.
Naredne četiri sezone će ti biti kao ove prethodne, takmičenje Borca i Zrinjskog ko će koga zajebati, s tim da Zrinjski to ne radi na onaj seljački način kao Borac.
To treba biti vodilja klubovima, prije svega Želji i Sarajevu da se ne zalijeću, da se ne troši puno para jer će biti uzalud. Mirvić je to naučio na teži način.
Ali opet boli, da sta god uradimo naredne četiri godine ne možemo osvojiti titulu, kakve god igrače dovedemo naprosto nam neće dozvoliti, i to važi za sve ostale klubove.
Sarajevo je sled.godine u borbi za titulu. Ibrak nije bezveze došao.S druge strane Željo Evrope vise nece vidjeti.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:20Naravno da mu niko ništa ne može, niti treba da može, čovjek je legitimno izabran na funkciju predsjednika saveza. Mi se uvijek bavimo posljedicama a nikada uzrocima.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 23:11Slažem se, ali kakvo smo društvo postali to se nece nikad desiti, za neke vaznije stvari od fudbala se ne dešava, a kamoli za ovo. Vico svakako dolazi u Sarajevo i niko mu nista ne može.
Uostalom zadnja utakmica protiv Borca je najbolji primjer, covjek nas unistio sudjenjem, nas maksimum je da mu na stadionu pjevamo sviraj penal...., i to je sve od nas.
Vicu Zeljkovića su izabrali Bošnjaci isto kao i Srbi i Hrvati. Tu se više ništa ne može uraditi, jedino bi ga eventualni pad Dodika mogao poljuljati.
Naredne četiri sezone će ti biti kao ove prethodne, takmičenje Borca i Zrinjskog ko će koga zajebati, s tim da Zrinjski to ne radi na onaj seljački način kao Borac.
To treba biti vodilja klubovima, prije svega Želji i Sarajevu da se ne zalijeću, da se ne troši puno para jer će biti uzalud. Mirvić je to naučio na teži način.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Nije problem uopste... Nego je fazon sto on druge provocira i smatra manje vrijednim,a kad mu se uzvrati kao on se čudi,zasto ga neko provocira!19vendetta87 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 00:13Cekaj, problem je ako ti kaze da si Makedonac, ali je ok ako ti njemu govoris da je s Durmitora i te slicne price?rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 00:07Virtualni
To sam ti objasnio ima 7-8 godina i tebi i onom iz Han Pijeska... I to ste mi vi ovdje nabacili "makedonac" kao neki nadimak i uvijek ste pokusavali da se šprdate s tim.. A nadimak provjeri opet kako se piše... Isto kao što ste se šprdali kad sam vam rekao da postoje ljudi u Makedoniji koji imaju ista prezimena kao Bošnjaci u BiH! Ja sam rođen u Bosni i to Makedonac si prvi put napisao velikim slovom od kad sam na forumu,da mi pokušaš time reći kako meni nije ovdje mjesto,tj da me ponizis! Kao sto si uradio i s momkom koji zivi negdje u Americi a porijeklom iz BiH! A mene nije stid niti me vrijeđa kad je u pitanju bilo šta u vezi Makedonije!
I uvijek ides na tu foru s niskim udarcima,dajes neke procjene ko je lud a ko ne.. A sve kako bi ti neko nešto opsovao i da mozes prijaviti,jer forum je tvoj život!
Šta cu mu ja kad je lik umislio neke stvari i ne kapira da mene ne moze isprovocirati,pa da psujem ko neki s kojima se svađao godinama unazad i sladio se kad dobiju ban!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- relativizam
- Kontakt:
Drug opušteni ne dopusti da te pastir sa durmitora iznervira, pa ovdje su pisali davno da je pobjegao od zakona tamo.
Sad mu ostao samo forum za dnevnicu zato mu raja i pise sendvicar, duemitorac,crnogorac i šta sve ne.
Nema podforuma a da mu neko nije spustio ili ga ostramotio, samo ga još ozbiljno shvata onaj baustelac iz Beca Kontrasvih
Sad mu ostao samo forum za dnevnicu zato mu raja i pise sendvicar, duemitorac,crnogorac i šta sve ne.
Nema podforuma a da mu neko nije spustio ili ga ostramotio, samo ga još ozbiljno shvata onaj baustelac iz Beca Kontrasvih
-
- Kontakt:
Sto ovaj Kukoc popljuva Borac i sudije u podcastu
kaze pogledajte jednu njihovu tekmu i zapitate se jestel ikad bili fudbaler i igrali taj sport,ko tim sudijama daje pravo da tako sude,startovi da ti okonca karijeru i svirne ti kontra faul,kaze to jos nije nikad vidio.

- svrakino1921
- Kontakt:
Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI
Što dalje implicira da ce nas Široki satrat
Jer Pitari ne mogu svarit da mi budemo treci i ispred njih
Sudija Frano je vec na Grbavici suspendovao Boljevića i Krpića
U idućem kolu Sarajevo ne smije dobit Radnik na Koševu
Joj jest vama dobro…
Svaki vikend ti ispremještamo krajnike furdo

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nama je bolje da igramo bez Boljevica i Krpica iskreno, brzi smo. Generalno mislim da je Radnik taj koji ispada, ne odgovara Borcu, vec su ga izbacivali, samo im pravi problem. Lakse im se dogovarati sa Sarajevom i Sirokim, nego sa Radnikom.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 08:13Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Šizofrenija. Znaci Sarajevo ne smije izgubiti u utakmici gdje su igraci u mislima vec na odmoru a Veležu gori. A ako Željo izgubi opet Sarajevo krivo jer hoce da ostane trece iako ce izgubiti od Veleža.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 08:13Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI
Momak idi lijeci se. Nije fudbal za tebe..poludit ces
Vala kad nismo UEFA-i prijavili proslu sezonu Sloga-Zeljo, nemamo prava nista drugo prijavljivati...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 08:13Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI

Nego Svrakindolac, dva pitanje za tebe ?
Ako recimo, ove godine Zelji priznaju titulu iz 1946, hoce li Zeljo sa Zrinjskim u kvalifikacije LS ?
I drugo pitanje, ako ide u kvalifikacije, moze li igrati ova sadasnja postava sa Cavnicem ili moraju doci oni iz 1946 ?
Šta ako željkan ne bude treći, idu li u Evropu ili će odbiti ?Vanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 09:06Vala kad nismo UEFA-i prijavili proslu sezonu Sloga-Zeljo, nemamo prava nista drugo prijavljivati...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 08:13Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI
U idućem kolu Sarajevo ne smije dobit Radnik na Koševu![]()
![]()
Ako recimo, ove godine Zelji priznaju titulu iz 1946, hoce li Zeljo sa Zrinjskim u kvalifikacije LS ?
I drugo pitanje, ako ide u kvalifikacije, moze li igrati ova sadasnja postava sa Cavnicem ili moraju doci oni iz 1946 ?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro jutro svima

Razlog koji je prethodio toj odluci su malverzacije koje se dešavaju u klubu i oko kluba.Grupi koja je podrška Sarajevu skoro 40 godina je ispod časti da slavi trofej unaprijed dogovoren, pogotovo kada se radi o klubu i mjestu u kojem je naš brat sa tribine izgubio svoj život.
Budite sigurni da znamo sva dešavanja u i oko kluba.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 09:06Vala kad nismo UEFA-i prijavili proslu sezonu Sloga-Zeljo, nemamo prava nista drugo prijavljivati...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 08:13Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI
U idućem kolu Sarajevo ne smije dobit Radnik na Koševu![]()
![]()
Jaoooo
Kako ne možete skontat
Priznanjem titule iz 46' se priznaje BiH fudbal - nogomet iz toga doba
Ne priznanjem te titule fudbal se u BiH se igra od Daytona
Kako ste glupi Vi Pitari ili je to jednostavno zato što mrzite Želju
Imam osjećaj da je bilo koji drugi klub osvojio tu titulu Vi bi ste je priznali sa svojim ljudima u Savezu
Al eto mi cemo se uvijek borit za tu titulu
Znam da imaš kontakte sa našom upravom pa pitaj šta je Amar Osim rekao za tu titulu - a rekao je da je dokumentacija za priznanje u latici od jednog od stolova u Savezu
A Vi se samo nastavite sprdati sa tim i nastavite se naslađivati
GLUPANI
Što nisi prijavio kada vas je jado Vlado ostavio u ligi kad si tako principijelan i karakteran?Mani se laganja i mahalanja o drugimasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 08:13Ako Sarajevo danas izgubi u Mostaru istog momenta utakmicu prijavit UEFI
I onda se proslavi kup i danas uredno ide na gostovanje u Mostar,pametnom dosta a odmotava se i ovaj pasjaluk polakoKONTRASVIH je napisao/la: ↑18 maj 2025, 09:13Dobro jutro svima![]()
Razlog koji je prethodio toj odluci su malverzacije koje se dešavaju u klubu i oko kluba.Grupi koja je podrška Sarajevu skoro 40 godina je ispod časti da slavi trofej unaprijed dogovoren, pogotovo kada se radi o klubu i mjestu u kojem je naš brat sa tribine izgubio svoj život.
Budite sigurni da znamo sva dešavanja u i oko kluba.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 12 gostiju.