FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nismo lose odigrali vidi se neko poboljsanje u igri al ipak se moramo pomiriti sa cinjenicom da imamo igrace koji odigraju jednu dobru pa tri lose utakmice, vecina igraca je dobra za olimpica celika i sl klubova. Svaka cast cali sa ovim igracima i ne mozemo vise od remija protiv jacih ekipa izvuci, sve preko je nafaka.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- f0rest1946
- Kontakt:
Dulja nije dobio karton..
-
BordoArmy88
- Kontakt:
AMATERIZAM, žao mi je samo nas bolesnika koji ovo pratimo!
Kontao sam biti će 5000 - 6 000 posjeta ono 3000. Nemamo riješenja u napadu izuzev Ahmetovića, ziceri se i dalje fulaju u velikom procentu, lošiji Andjušić mijenja bolje Hebibovića koji očito nije spreman za 90 minuta igre, Ćala je ovu istu izmjenu i na prijašnjim utakmicama radio. Hodžić je bio veoma raspoložen i trebalo ga je ranije gurnuti prema naprijed. Sarajevo je dobra ekipa dok ima snage trčati kasnije počinju belaji u igri. Meni drago što nastupa reprezentativna pauza potrebano je evoj ekipi sviježine ne može se puno rotirati. Tamam će i Ćala imati vreena da vidi šta i kako dalje. Puno, puno remija ( 6 ) istih onih remija zbog kojih je Jarni dobio otkaz. Ćali zadnja 2 remija neće nitko zamjeriti jer i raja uviđa mogućnosti trenutačne ekipe. Nema šta vidimo svi koliko se može maksimalno sa ovom ekipom i za to ne treba extremo pljuvati, umjereno je ok. Ništa, džati se zajedno jer narednu utakmicu moramo izvuči maksimum na terenu i na tribinama.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 01 okt 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
DAJ AKADEMCE DAJ ANĐUŠIĆA DAJ HERIĆA DAJ HAMZU OVOG ONOG.
Mladi igrač odigra očajnu utakmicu, jer naravno, mladi igrači su skloni tome.
PRODAJ GA ZA VREĆU KROMPIRA, GONI **** NAPOLJE.
Mi smo divovi!
Mladi igrač odigra očajnu utakmicu, jer naravno, mladi igrači su skloni tome.
PRODAJ GA ZA VREĆU KROMPIRA, GONI **** NAPOLJE.
Mi smo divovi!
Realno dobro je i ova Sloboda prošla šta smo sve propustili. Prvo poluvrijeme smo bez greške odigrali i naša totalna dominacija, drugo treba što prije zaboraviti i krenuti odmah naprijed, nemamo mi vremena kukati i žaliti. Sada samo izdržati do zimske.
Nadam se da je Dulja dobio karton da nas pojaca! Qrac od igraca kao i instagram mu haver Rustem!! Zali Boze nasih zivaca vise... 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Dobro je onda. Ko je od ostalih dobio kartone, Sarić, Anđušić, jel ko još?f0rest1946 je napisao/la:Dulja nije dobio karton..
Indirekt Dulja je opali direktno na gol, Pirić brani. I da je bio gol poništio bi se 
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I Balić zbog crvenog.pitic je napisao/la:Samo je Andjušić suspendovan protiv Željezničara ostali su tu.
Uh jest gužva u borbi za evropu, Zrinjski nažalost se odvaja i teško da će ih iko i pokušat ugrozit.
Za ovaj remi nemamo šta igračima zamjerit, to je maximum.
Idemo dalje, pribojavam se derbija, samo da ne izgubimo jer bi onda bili u baš lošoj situaciji ali nadam se najboljem.
Volim te Sarajevo!
Ma ko više razmišlja o tituli jedino 1% preostalih optimista. Stvari se trebaju reći pravom riječu borimo se grčevito za evropu i Play-off u domaćem prvenstvu.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Sramota je da jedan Rustemović igra u FK Sarajevo. A katastrofa je da isti taj Rustemović bude kapiten. Danas sve izmjene promašaji. Povrh svega ovaj kloc nas povali što za penale, što za nepuštanje prednosti u više navrata.
Danas ne zna se koje više za druge lige bio - mi, Sloboda ili Bjelica.
Danas ne zna se koje više za druge lige bio - mi, Sloboda ili Bjelica.
Samo Saraj'vo.
Kako me iznerviro ide 2 metra puhne neko odma padne prekida sam akciju , izvodi korner sve snage na drugu o J*** tijoker90 je napisao/la:Nadam se da je Dulja dobio karton da nas pojaca! Qrac od igraca kao i instagram mu haver Rustem!! Zali Boze nasih zivaca vise...
- franklampard8
- Kontakt:
Ne bi ako je Piric dirao prije.pitic je napisao/la:Indirekt Dulja je opali direktno na gol, Pirić brani. I da je bio gol poništio bi se
1946
Do sada uzeli 2 boda u dvije, Lištica i Sloboda. Ostali još Željezničar i Zrinjski.pitic je napisao/la:I dalje stojim pri ovom stavu.pitic je napisao/la:6 bodova u naredne 4 utakmice i nogom u stražnjicu se lupat.
SRETAN BROJ - 1725
Idi Rusteme u picku materini, J*** ti sve manekensko. Bože dragi kakav kup amatera
Das Ist Walter
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate moj lijepi, ti se zavadio sa cijelim forumom oko njega bio. A on kloc oduvijek.miden je napisao/la:Idi Rusteme u picku materini, **** ti sve manekensko. Skup amatera
Samo Saraj'vo.
miden je napisao/la:Idi Rusteme u picku materini, **** ti sve manekensko. Bože dragi kakav kup amatera
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
streetstyle
- Kontakt:
Ovakve tekme Ibrak zavrsava a vi pricajte sta hocete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.