Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ma ne mogu sve sjebati..Mirza je suspendovan,ne znaci da nece igrati naredne kvale.Posle kvala cemo saznati istinu tko je glavni krivac Mula ,Sejo.....Vrlo lako se moze desiti da se u savezu nesto promijeni...
@target
Ma brate ima i do Saveza, i do Bukve, i do Damira, ali oni ne igraju za njih. Bosnju pare nevjerovatnom brzinom udare u glavu i dignu u visine, cuj molim te on sa 22 godine razmislja da ne igra za drzavni dres, pa zar to ne treba da bude najveca cast?! I njegov stari se ondje ko kakav horoz rasirio kad su krenule one prepirke na klupi.
Koji si ti faktor bolan u svemu tome, pokrij se po glavi i ne guraj nos gdje mu nije mjesto!
Ma brate ima i do Saveza, i do Bukve, i do Damira, ali oni ne igraju za njih. Bosnju pare nevjerovatnom brzinom udare u glavu i dignu u visine, cuj molim te on sa 22 godine razmislja da ne igra za drzavni dres, pa zar to ne treba da bude najveca cast?! I njegov stari se ondje ko kakav horoz rasirio kad su krenule one prepirke na klupi.
Koji si ti faktor bolan u svemu tome, pokrij se po glavi i ne guraj nos gdje mu nije mjesto!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Naredne kvalifikacije su navjerovatnije 2019 koliko ce tada godina imati mirzalumani je napisao/la:ma ne mogu sve sjebati..Mirza je suspendovan,ne znaci da nece igrati naredne kvale.Posle kvala cemo saznati istinu tko je glavni krivac Mula ,Sejo.....Vrlo lako se moze desiti da se u savezu nesto promijeni...
Veoma je jednostavno ovo je bila zadnja sansa da nesto napravi sa reprezentacijom vec sada ima 32 godine
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za reprezentaciju Crne Gore cijena karte 3,9 KM..
Sve si ti odlicno napisao ja sam rekao od sada samo zene pratim. Volonterski sam pomagao i nasao dosta ovih sadasnjih reprezentativaca, sto mladjih sto sada igraju u seniorskoj repci. Ali veci hostaplera od Bukve, Fulurije i kompanije nisam vidio. Za Mulu sam se nerminu izvinio upravu je bio.kobe24 je napisao/la:@target
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:Sve si ti odlicno napisao ja sam rekao od sada samo zene pratim. Volonterski sam pomagao i nasao dosta ovih sadasnjih reprezentativaca, sto mladjih sto sada igraju u seniorskoj repci. Ali veci hostaplera od Bukve, Fulurije i kompanije nisam vidio. Za Mulu sam se nerminu izvinio upravu je bio.kobe24 je napisao/la:@target
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma ako ti se ne igra nemoj... Nece te niko molit'... Yebi se vise i ti... Imas 22 godine i bas treba da ti bude cast bolan da presdstavljas svoju drzavu, a ti nesto seres, neces da igras...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
lumani je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Sve si ti odlicno napisao ja sam rekao od sada samo zene pratim. Volonterski sam pomagao i nasao dosta ovih sadasnjih reprezentativaca, sto mladjih sto sada igraju u seniorskoj repci. Ali veci hostaplera od Bukve, Fulurije i kompanije nisam vidio. Za Mulu sam se nerminu izvinio upravu je bio.kobe24 je napisao/la:@target
Koji si ti faktor bolan u svemu tome, pokrij se po glavi i ne guraj nos gdje mu nije mjesto!![]()
Sto je protiv njega bio pokazao se kao nula od covjeka , i trenera.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Znaci,
izdajniku koji nije zelio igrati za BiH ( a nikakvih prepreka nije bilo ) je uspjelo da se popissa po reprezentaciji,
Sirovina iz Basigovaca kod Zivinica, nakon sto nije zelip da igra dok su u savezu odredjeni ljudi, opet razmislja da ne igra,sada iz drugih razloga. Sad mu je menadzer u "kolu", misija ispunjena, sad se moze i drzavljanstvo promijeniti..
Kapiten, malo bi kakio malo piskio...
izdajniku koji nije zelio igrati za BiH ( a nikakvih prepreka nije bilo ) je uspjelo da se popissa po reprezentaciji,
Sirovina iz Basigovaca kod Zivinica, nakon sto nije zelip da igra dok su u savezu odredjeni ljudi, opet razmislja da ne igra,sada iz drugih razloga. Sad mu je menadzer u "kolu", misija ispunjena, sad se moze i drzavljanstvo promijeniti..
Kapiten, malo bi kakio malo piskio...
sljedeci zahtjevi Jusufa Nurkica (koji nas je dosad vodio do osvajanja svjetskog zlata i olimpijskog srebra) su sljedeci :
Mjesec da mu lasom uhvatite
Vino u vodu da mu pretvarate
Da svi izadjete iz BiH kako bi onda onda mogao igrati za nju a da ga nitko ne kritikuje
Da ga proglasite vecim od Alije
Nakon toga ce razmisliti i konsultovati se sa svojim menadzerom o daljem nastupu za reprezentaciju
P.S. i samo jos jednom da kazem , 1000 puta mi dajte izbor Teletovica ili bilo koga (moze i svih zajedno) iz ove reprezentacije i ja cu 1000 puta izabrati Teletovica
Da svi izadjete iz BiH kako bi onda onda mogao igrati za nju a da ga nitko ne kritikuje
Nakon toga ce razmisliti i konsultovati se sa svojim menadzerom o daljem nastupu za reprezentaciju
P.S. i samo jos jednom da kazem , 1000 puta mi dajte izbor Teletovica ili bilo koga (moze i svih zajedno) iz ove reprezentacije i ja cu 1000 puta izabrati Teletovica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa u qrac zasto uopste moramo birati jednog, trebaju da igraju oba.Pistol je napisao/la:sljedeci zahtjevi Jusufa Nurkica (koji nas je dosad vodio do osvajanja svjetskog zlata i olimpijskog srebra) su sljedeci :
Koji smo mi cigani
E moj Jusufe nećeš ti daleko, seljački mentalitet je čudo .
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Ja kazem kolika je velicina Teletovic u odnosu na sve ove ostale ... i nakon sto mu dvorana cijela (a i novinari i svi ostali) je*u sve po spisku on kaze ja cu i dalje igrati (a igra vec 10 godina)tuzlak1987 je napisao/la:Pa u qrac zasto uopste moramo birati jednog, trebaju da igraju oba.Pistol je napisao/la:sljedeci zahtjevi Jusufa Nurkica (koji nas je dosad vodio do osvajanja svjetskog zlata i olimpijskog srebra) su sljedeci :
Koji smo mi cigani
ova gospodja je prvo zahtjevala nesto van pameti (da sekretar daje ostavku) i evo sad opet nesto --- kao da nam je donio ista dobro dosad uopste , ali eto moramo ga respektovati kao tvorca nase kosarke/drzave/univerzuma
- tuzlak1987
- Kontakt:
[quote="Pistol"][/quote]
Ma provaljuju se svi redom. Nije niko cist samo rade sta im se kaze.
I dok oni ovakav cirkus prave navijaci placaju za to 15 KM kartu .
Ma provaljuju se svi redom. Nije niko cist samo rade sta im se kaze.
I dok oni ovakav cirkus prave navijaci placaju za to 15 KM kartu .
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Serem se na njega, njegov NBA i sve milione koje je zaradio. Šta on očekuje, da mu se klanjaju svi?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
e ovo je odlicna poenta!tuzlak1987 je napisao/la:I dok oni ovakav cirkus prave navijaci placaju za to 15 KM kartu .
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
slažem sekobe24 je napisao/la:Samo neka se svi odreknu reprezentativnog dresa, ionako nismo navikli da budemo dobri u bilo cemu. Cim neko od nasih bude na mjesecnim primanjima od najmanje 100k eura, odmah ide neko qrcenje i dizanje iznad svih drugih, cast pojedinim fudbalerima. Njega se u svemu ovome najmanje kritikovalo, a ovo malo sto mu se zamjeri je s punim pravom. Ni ti ni bilo ko drugi nece nikad biti iznad reprezentacije i ove drzave! Kako ih bolan nije sramota, pa ja bih ginuo na terenu za svaku loptu da me onako bodri onoliki broj ljudi (kako je u Mejdanu bilo), a oni ko uvrijedjene mlade, sve im smeta. Pa kocijasu jedan, hoces reci da je primjereno sto se ponasas ko najveci klosar i ides da se sukobis sa nekom budalom iz publike. Uvijek me tuga neka obuzme kad vidim kako se Srbi drze zajedno i kako su svi jednaki, bez obzira gdje igraju i koliko zaradjuju...
ovde se izgleda ratovi vode na većim nivoima, tj vode ih bivši i sadašnji članovi saveza, a sve preko leđa reprezentacije. Ovi iz sadašnjeg saveza su se samo nadali da je nekako otići na EB, a ovi iz bivšeg su jedva čekali da ne odemo i daj bože da nisu ništa radili u vezi toga (tipa preko Teletovića).
Sada i Damir i Mirza govore da ništa nije valjalo, pa šta se čekalo sve ovo vrijeme. Zašto Damir nije ranije govorio da je Mirza nespreman, da se zaebaje na treningu, da ne spava u istom hotelu, zašto Mirza kao kapiten nije ranije pričao da ne valja sistem, da se ne može ovako na prvenstvo (kao što sada priča), da nema povjerenja u trenera i slično.
Jusuf Nurkić prvo izjavi da se izvinjava svima jer nismo ispunili cilj, da je i on trebao biti bolji, sve ok, a danas razmišlja o povlačenju iz reprezentacije
i kada sve sabereš i oduzmeš što se sve izdešavalo zadnje 2 godine dođeš do zaključka da svi ispaštamo zbog prevlasti u savezu dvije određene grupe ljudi.
nema potpisa
Admire necemo se lagati, Damir da je to reako prije bilo bi ustasa nam tjera kapitena. Znamo to vrlodobro, necemo se budale praviti.
Kao sto i sada neki maloumnici tvrde unatoc ocitim dokazima koji su mogli vidjeti svi oni koji imaju oba oka.
Jusuf je klasicna ortodoksna bosanska seljacina i on je hodajuci cirkus na 2 noge sa svime sto ga prati u zivotu. O Mirzi i Dzananu sam vec sve napisao. Daj nam Gordica, Kikanovica, Milosevica i ostale koji ce sutiti i zadnju kap znoja na parketu ostaviti, mozda necemo imati rezultat ali hocemo imati obraz.
Kao sto i sada neki maloumnici tvrde unatoc ocitim dokazima koji su mogli vidjeti svi oni koji imaju oba oka.
Jusuf je klasicna ortodoksna bosanska seljacina i on je hodajuci cirkus na 2 noge sa svime sto ga prati u zivotu. O Mirzi i Dzananu sam vec sve napisao. Daj nam Gordica, Kikanovica, Milosevica i ostale koji ce sutiti i zadnju kap znoja na parketu ostaviti, mozda necemo imati rezultat ali hocemo imati obraz.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 12 sep 2016, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
boomerang5
- Kontakt:
Sve je to Ok, ali nabijam ja sve koji kazu da se nije Nurkic borio. Nas ubjedljivooo najkonstantniji i najbolji igrac u ovim kvalifikacijama. Ali daleko. Da se bogdom vise na Juku igralo, ne znam bi li do ovoga svega doslo. Sve stoji da je on budaletina, ali mu se doprinos u ovim kvalifikacijama nikako ne smije osporiti sto mnogi spore. To je covjeka i vjerovatno najvise iznerviralo da ovako reaguje. Ne podržavam, ali razumijem.
Kad malo bolje razmislim i probam da shvatim sve ovo
jednostavno no comment
mi smo navijaci ovdje najvise zakinuti
I da Nemanja Gordic ljudina najveca nikad "A" nije rekao ,uvijek dolazio i kad je bio klupa Nesovicu i kad je igrao 5-10min i sad kad je morao igrati 40 i u prijateljskim i jos kad se sjetim njegove reakcije nakon onoga izmedju MIrze i Muse i kako je ruke stavio na koljena pa mu sudija 3x govori da je time-out place mi se
Nemanja

I da Nemanja Gordic ljudina najveca nikad "A" nije rekao ,uvijek dolazio i kad je bio klupa Nesovicu i kad je igrao 5-10min i sad kad je morao igrati 40 i u prijateljskim i jos kad se sjetim njegove reakcije nakon onoga izmedju MIrze i Muse i kako je ruke stavio na koljena pa mu sudija 3x govori da je time-out place mi se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.