FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
''Nismo autsajderi u Nikšiću'' e moj Bozicicu, protiv crnogorskog drugoligasa on se bori da ne bude autsajder :s e svasta :s borac danas ocajan :s 2 puta po 3 pasa su uspjeli sastaviti i to je sve :s :s jalovo :S
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Šta reći, pola ekipe promjenili uigrani nismo još iz aviona se vidi, bili smo bolji ali jbg. to je fudbal...
Ja se nadam prolazu ali biće teško, dole se mora ići na pobjedu, nezgodan nam je rezultat ovaj nem šta...
A ovi što kritikuju i omalovažavaju ovu ekipu Čelika, pa ljudi moji danas svi igraju fudbal nisu oni neki levati iz malte ili azerbejdžana, ova ekipa čelika zaista ima par sjajnih igrača i brzih pogotovo, i ponosala bi se sigurno sa svim našim ekipama, ali da smo favoriti bili, jesmo!
I dok kritičari i pljuvači se ne izredaju ovde, a od pola navijača klub im nije vidio evropu 20 godina, i misle da bi njihov klub bolje prošao da je izašao na megdan Čeliku, a ova ekipa će biti među prvih 4,5 ekipa u crnogorskoj ligi i ponovo izboriti sledeće godine evropu, priča se da im je gazda sponzor pun kao brod!
Ponavljam, bili smo bolji ali vidi se ne uigranost naša, nadam se puno boljoj igri u c.gori i pobjedi za prolaz dalje!
Ja se nadam prolazu ali biće teško, dole se mora ići na pobjedu, nezgodan nam je rezultat ovaj nem šta...
A ovi što kritikuju i omalovažavaju ovu ekipu Čelika, pa ljudi moji danas svi igraju fudbal nisu oni neki levati iz malte ili azerbejdžana, ova ekipa čelika zaista ima par sjajnih igrača i brzih pogotovo, i ponosala bi se sigurno sa svim našim ekipama, ali da smo favoriti bili, jesmo!
I dok kritičari i pljuvači se ne izredaju ovde, a od pola navijača klub im nije vidio evropu 20 godina, i misle da bi njihov klub bolje prošao da je izašao na megdan Čeliku, a ova ekipa će biti među prvih 4,5 ekipa u crnogorskoj ligi i ponovo izboriti sledeće godine evropu, priča se da im je gazda sponzor pun kao brod!
Ponavljam, bili smo bolji ali vidi se ne uigranost naša, nadam se puno boljoj igri u c.gori i pobjedi za prolaz dalje!
ma borac je igro normalnu svoju igru.....eto jedino sto je sudija normalan pa ono na ,,,,nekako ne svira kako trea...i nekako tekma nie prava prvenstvena
Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
pa spic nam je kantar iz rudaraVlado PD je napisao/la:Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
delko je napisao/la:pa spic nam je kantar iz rudaraVlado PD je napisao/la:Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
Ma mislim na onog Dugog Dugonjića ili kako se već zove, onaj može u Merkatoru kolica da slaže poslije smjene samo.
Al ne što je iz PD, Kantar je trenutno najbolji ofanzivni igrač u Borcu daleko, mada ne igra on špica niti je kad u životu to igrao.
Kod drugog gola Celika covjek dade loptu ko inijesta kroz odbranu borca. Mislio sam da ste jaci ove godine gledat cete opet ledja zelji. Male sanse su za prolaz.
Vlado PD je napisao/la:delko je napisao/la:pa spic nam je kantar iz rudaraVlado PD je napisao/la:Očaj igra, ali kakavi igrači takva i igra, odbrana šuplja, a onaj špic taraba teška.
Ma mislim na onog Dugog Dugonjića ili kako se već zove, onaj može u Merkatoru kolica da slaže poslije smjene samo.
Al ne što je iz PD, Kantar je trenutno najbolji ofanzivni igrač u Borcu daleko, mada ne igra on špica niti je kad u životu to igrao.
Borac je mnogo jaca ekipa samo sto su igraci malo podcijenili protivnika.
Ovo ce Borac proci sa 2 razlike u CG. Ovaj Celik je smece od ekipe zanimljiva im je ona 9-ka on zna lopte ali ovo je zavrsilo 2:2 samo zato sto su ih podcijenili. U uzvratu kada se uozbilje dobice ih lako.
Ovo ce Borac proci sa 2 razlike u CG. Ovaj Celik je smece od ekipe zanimljiva im je ona 9-ka on zna lopte ali ovo je zavrsilo 2:2 samo zato sto su ih podcijenili. U uzvratu kada se uozbilje dobice ih lako.
Naravno da je jaca ekipa borac ovi su amateri, ljudi nisu imali pripreme nit ikoji vrag.Utakmica je po meni bila izjednacena pa je rezultat 2-2 i odgovarajuci.PL BiH -1 je napisao/la:Borac je mnogo jaca ekipa samo sto su igraci malo podcijenili protivnika.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma utakmica je gola k......, realno Čelik iz tri prave prilike dva gola, puno su brzi, kod nas jedino što su igrali Grahovac i Žižović...ostalo nula, Krunić toliko nespreman da cijelu utakmicu ni pasa, puno nervozan, Kantar očaj stvarno me razočarao ovu tekmu, ali ko zna možda se u buduće popravi. Mislim da će Božičić nakon evrope lagano kofere, da sam bio na njegovom mjestu stavio bi Stefu Dujakovića i Kunića pa gdje puklo da puklo mislim da bi oni večeras grizli da su igrali, ali jbg. Nema šta Čelik je ostvario ono što je i planirao, mi podcijenili i to je to...Za ove što pljuju po navijačima, prvo pogledajte svoje ne znam čemu sad kao odjednom ovo ono zna se šta je, čije je i kako je...Realnost živimo u puno sjebanoj državi i nisu kriva tri čovjeka za to, već mi i samo mi što smo dopustili da od nas ovo naprave...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
gol prilika 8:7 u korist celika, borac napravio 23 prekrsaja a celik 12, i da neko kaze da je celik slucajno uzeo bod tj. da nije igrao nest
ja sam se pravo isfuro na stadionu :S ovo je trebala bit lagana pobjeda :S
Nije još sve gotovo, Borac još ima šanse za prolazak dalje uz pobjedu u CG (ne vjerujem da mogu postići 3-4 gola i izboriti neriješeno). Igra nije loša, štaviše - dobra je, ali igrači su vam previše agresivni i takoreći nasilni prema protivnicima, a još i realizacija nije baš najbolja. Kontre Nikšićana su presudile u korist Crnogoraca, koji idu kući pjevajući, a na vama je da im u revanšu pokvarite preuranjeno veselje. 
Jbg, ne smijete dozvoliti da vas doskora drugoligaši iz nadasve "snažne" prve lige Crne Gore izbace još u 1. pretkolu.
Jbg, ne smijete dozvoliti da vas doskora drugoligaši iz nadasve "snažne" prve lige Crne Gore izbace još u 1. pretkolu.
šteta a i sramota za Borac. ovo se moralo pobjediti i bez straha otići na revanš a ovako...
Stvarno šteta,Borac je zaslužio pobedu,ali izgleda da pojedinci koji su novajlije su apsolutno podbacili. Ćorci u završnici su dali šansu Nikšićanima. Treba bit realan pa reći da su crveni kartoni sasvim ok odluke onog lale.
Borac je sigurno kvalitetniji tim,ali u maloj prednosti u revanšu će biti domaćini.I da kakva je ono zaebancia s navijačima gostiju,ono liči na sve samo ne na navijače

Borac je sigurno kvalitetniji tim,ali u maloj prednosti u revanšu će biti domaćini.I da kakva je ono zaebancia s navijačima gostiju,ono liči na sve samo ne na navijače
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Vidi šta je kritičara, aj ohladite malo ima te vi svojih problema jedva dočekali kiks pa se sad ovde naslađuju, a juče prije utakmice sve šatro ovo ono sretno sve najbolje... Sve provokataori neki, a posebno ovaj england, lako je stajati na tuđu muku, imate vi prečih problema, idi pravite stadione, Borac je bar riješio pitanje infrastrukutre što je po meni mnogo važnije to je dugoročna investicija, istina igrački kadar ove seozone nam je mnogo slabiji ali to je puno lakše promjeniti već na polusezoni a još nisu ni uigrani promjenjeno pola ekipe... Sad Borac ima motiv više da prođe dalje, da svim kritičarima u Bl a i van nje začepi usta, a ako se to desi, red bi bio da svi pljuvači ovde a vidim ima ih se izvinu i citiraju svoje bljuvotine koje su ovde pisali da ih ja na kraju revanša ne tražim (postove pljuvačke!)!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Mislim da je razlog loseg rezultata los Krunic, ako on u revansu bude pravi ja smijem imanje staviti na prolaz Borca. Sretno u svakom slucaju
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Ako su kritičari na forumu motiv više za Borac, onda se vi trebate zahvaljivati istim tim kritičarima u slučaju da prođete. Uvijek govorim: bez kritike nema napretka. Ne kritikujem ni ja, kao ni većina ovdje zbog toga što volimo kritikovati ili što mrzimo Borac, već što volimo nogomet i želimo bolju ligu, a bez jakog Borca nema ni jake lige. U svakom slučaju opet manje kritika ima ovdje, nego na vašem forumu, nisu valjda i tamo provokatori?BanjaluckiVelikan je napisao/la:Vidi šta je kritičara, aj ohladite malo ima te vi svojih problema jedva dočekali kiks pa se sad ovde naslađuju, a juče prije utakmice sve šatro ovo ono sretno sve najbolje... Sve provokataori neki, a posebno ovaj england, lako je stajati na tuđu muku, imate vi prečih problema, idi pravite stadione, Borac je bar riješio pitanje infrastrukutre što je po meni mnogo važnije to je dugoročna investicija, istina igrački kadar ove seozone nam je mnogo slabiji ali to je puno lakše promjeniti već na polusezoni a još nisu ni uigrani promjenjeno pola ekipe... Sad Borac ima motiv više da prođe dalje, da svim kritičarima u Bl a i van nje začepi usta, a ako se to desi, red bi bio da svi pljuvači ovde a vidim ima ih se izvinu i citiraju svoje bljuvotine koje su ovde pisali da ih ja na kraju revanša ne tražim (postove pljuvačke!)!
Igra Borca je bila za svaku kritiku, i onaj ko misli drugačije nije ni navijač ni prijatelj Borca. Naravno da ovdje ima par provokatora koji su jedva čekali kiks, ali uvijek i bilo gdje ima takvih. Većina kritikuje igru Borca s pravom i s argumentima, a ti opet po svome...
NAPRIJED NARODE!
zna li se u koliko sati će se igrati uzvrat ?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Steta za remi ja se nadam da cete vi zabiti tamo gol i proci u 2 pretkolo! 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.