Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Neće Andrej sigurno igrati za Srbiju, bez brige. Nažalost, poprilično sam siguran i za drugog Modića da hoće.
Ne treba žuriti s pozivima.
Ne treba žuriti s pozivima.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Aha, ode on na prvi mig kao i svi ostali... Dosta je vise naivnosti, svi znamo kako idu te stvari, 1000 puta odgledani scenario..
On ako uskoro debituje za Milan, mi ga gubimo!!!
Sent from Angelina's bed
On ako uskoro debituje za Milan, mi ga gubimo!!!
Sent from Angelina's bed
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 11 jul 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja kontam da ce obojica ili igrati za BiH ili igrati za Srbiju. Onaj koji prvi dobije poziv u neku A repku za toga ce igrati obojica. Omladinske repke meni ne ulijevaju neku sigurnost. Za sekundu se situacija promjeni. Zbog toga momku dati par minuta protiv levata i ziher smobagra je napisao/la:Kapiten juniorske reprezentacije BiH, sad ga je zvao i Jagodic mogao je igrati za Srbiju vec ali nije kao njegov brat koji je izabrao Srbiju i igra za njihovu kadetsku repkuTMovac je napisao/la:Ako budemo pametni momku dati 10 minuta protiv Andore. Hem bi ga kaparisali za sva vremena hem bi mu dali motiva da se vise trudiBassha je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/filippo- ... ica/135628
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Misliš da je bio mig Mihaelu, a njemu nije?Batko je napisao/la:Aha, ode on na prvi mig kao i svi ostali... Dosta je vise naivnosti, svi znamo kako idu te stvari!!!
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 11 jul 2014, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisam naivan da vjerujem u takve stvari.. Znam kako osjećaju u manjem entitetu repku BiH... Završavam raspravu!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Inače Hodzic ni minut za Dinamo danas!!
Pisao sam i prije, vrlo los odabir kluba, propašće jos jedan talenat!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Pa čekaj, ponudi barem jedan razlog zašto mali igra za BiH, kad već tvrdiš nešto. Valjda ti nije teško obrazložiti mišljenje kroz rečenicu-dvije.Batko je napisao/la:Nisam naivan da vjerujem u takve stvari.. Znam kako osjećaju u manjem entitetu repku BiH... Završavam raspravu!!!
Sent from Angelina's bed
Da Srbi ne znaju za njega, nije moguće, zbog brata. Da ga ne žele, nema smisla. Da igra iz nekog interesa za nas, nema ni to smisla, jer su srpski omladinci na mnogo boljem glasu od naših i možda bi mu ubrzalo napredak u klubu. A i imao bi mjesta kod njih. Dakle?
Nije on uopste u rosteru Dinama, otici ce na posudbu negdje. A toliko ga neki ovdje dizali.Batko je napisao/la:Inače Hodzic ni minut za Dinamo danas!!
Sent from Angelina's bed
1946
Head je napisao/la:Nije on uopste u rosteru Dinama, otici ce na posudbu negdje. A toliko ga neki ovdje dizali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naivno je razmišljanje da bi neko izabrao BiH ispred Srbije... Bude li dobio priliku da igra za Srbiju, igraće!!!!Edol je napisao/la:Pa čekaj, ponudi barem jedan razlog zašto mali igra za BiH, kad već tvrdiš nešto. Valjda ti nije teško obrazložiti mišljenje kroz rečenicu-dvije.Batko je napisao/la:Nisam naivan da vjerujem u takve stvari.. Znam kako osjećaju u manjem entitetu repku BiH... Završavam raspravu!!!
Sent from Angelina's bed
Da Srbi ne znaju za njega, nije moguće, zbog brata. Da ga ne žele, nema smisla. Da igra iz nekog interesa za nas, nema ni to smisla, jer su srpski omladinci na mnogo boljem glasu od naših i možda bi mu ubrzalo napredak u klubu. A i imao bi mjesta kod njih. Dakle?
Sent from Angelina's bed
Head je napisao/la:Nije on uopste u rosteru Dinama, otici ce na posudbu negdje. A toliko ga neki ovdje dizali.Batko je napisao/la:Inače Hodzic ni minut za Dinamo danas!!
Sent from Angelina's bed
pa dinamo kojeg god mladog igraca je doveo poslao ga je na posudbu,vratice ga na kraju sezone i dace mu sansu i ako se pokaze igrace,on ima strasnu platu u dinamu i samo nek odradi 2 godine pod njihovim ugovorom njemu mjera.
evo sta je dobio od Dinama kad je potpisao ugovor
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5774_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma neki ga gurali u reprezentaciju a ne moze da se izbori za prvu ekipu Dinama. Treba biti realan i reci da je on jos daleko od repke,nek se prvo progura u Dinamu a ni to mu nije neka preporuka( citaj Said bio u prvih 11 pa nije dobio poziv)arelinho je napisao/la:Head je napisao/la:Nije on uopste u rosteru Dinama, otici ce na posudbu negdje. A toliko ga neki ovdje dizali.Batko je napisao/la:Inače Hodzic ni minut za Dinamo danas!!
Sent from Angelina's bed
pa dinamo kojeg god mladog igraca je doveo poslao ga je na posudbu,vratice ga na kraju sezone i dace mu sansu i ako se pokaze igrace,on ima strasnu platu u dinamu i samo nek odradi 2 godine pod njihovim ugovorom njemu mjera.
evo sta je dobio od Dinama kad je potpisao ugovor
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5774_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Batko mislim da grijesis, prije će Mihael zaigrati za nas nego Andrej za Srbiju.Batko je napisao/la:Nisam naivan da vjerujem u takve stvari.. Znam kako osjećaju u manjem entitetu repku BiH... Završavam raspravu!!!
Sent from Angelina's bed
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poenta ovog što sam napisao i jeste da je upravo odabrao BiH pored Srbije... ovi znaju za Modiće, zvali su ih, jedan je prihvatio, drugi ne.Batko je napisao/la:Naivno je razmišljanje da bi neko izabrao BiH ispred Srbije... Bude li dobio priliku da igra za Srbiju, igraće!!!!Edol je napisao/la:Pa čekaj, ponudi barem jedan razlog zašto mali igra za BiH, kad već tvrdiš nešto. Valjda ti nije teško obrazložiti mišljenje kroz rečenicu-dvije.
Ma ja, za muda bi ga objesili u Kotor Varosi da odbije Srbiju, i njega i oca mu...
Ne budite naivni!!
Sent from Angelina's bed
Ne budite naivni!!
Sent from Angelina's bed
Zanima me šta misliš, zbog čega trenutno nastupa za BiH?
Posmatrajmo to iz ove perspektive. Dva brata da imaju drugačiji odnos prema Srbiji ili prema BiH odnosno osjećajima prema jednima/drugima? To je jako teško. Nismo mi jedna Njemačka, Švicarska, ili skandinavske zemlje da možemo nekoga privući ovdje sistemom, uređenošću ili nečim drugim ko se osjeća kao stranac ili neko ko ne pripada nekoj državi, narodu, nebitno.Edol je napisao/la:Misliš da je bio mig Mihaelu, a njemu nije?
Momče ako bude dobar, ne predviđam mu budućnost u našem dresu, kao ni @Batko. Volio bi' da griješim, vrijeme će pokazati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kao i ostali... Iz interesa!! Zbog karijere!!Edol je napisao/la:Zanima me šta misliš, zbog čega trenutno nastupa za BiH?
Bude li ikada dobar za A Srbiju, za njih ce igrati, inače BiH..
Pa zar poslije 20 godina istih scenarija nismo ništa naučili!!!
Sent from Angelina's bed
O tome i pričam. Nečim smo ga očigledno jesmo privukli jer igra za nas. A to nije sistem. Kaže Batko karijera, ali ja se pitam kakav crni interes može biti nekome da igra za BiH, a imao je itekako mjesta u U19 Srbije, koji nastupaju vrlo uspješno u tim kategorijama (podsjećanja radi, jednom evropski prvaci i tri polufinala)? Pa prije će biti da je mlađi izabrao iz interesa, nego on.zizu1991 je napisao/la:Nismo mi jedna Njemačka, Švicarska, ili skandinavske zemlje da možemo nekoga privući ovdje sistemom, uređenošću ili nečim drugim ko se osjeća kao stranac ili neko ko ne pripada nekoj državi, narodu, nebitno
Dobro,hajte vi koji ste ubijedjeni da ce Modic igrati za nas potkrijepite to necim,nasi argumen ti su neumoljivi,svaki igrac koji je imao kvalitet da igra za Srbiju i Hrvatsku za njih je i zaigrao,osim Misimovica.Cak je i on trebao.
Dakle,na cemu temeljite svoj optimizam,znate nesto sto mi ne znamo?
Dakle,na cemu temeljite svoj optimizam,znate nesto sto mi ne znamo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.