Moj tipp 6-0

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
A i centarsutevi su mu nidje veze, negdje na drugu stativu ubacuje gdje nema nikoadnan24 je napisao/la:Adnan je nevjerovatno sebican...razumijem da se pokusava dokazati ali ovo nije najbolji nacin.Steta za njega,vidi se da zna,samo si otezava.
Pa i Miki je u periodu svojih najgorih igara iskazivao veliku sebičnost, što je srećom po njega prošlost. Ali ako i Adnana budemo čekali dvije sezone da nadođe, ne gine mu klupa i ostalo što iz toga proizilazi. Loše je što čovjek ne pokazuje puno ni u utakmicama protiv izrazito slabih protivnika.kraljttbvb je napisao/la:A i centarsutevi su mu nidje veze, negdje na drugu stativu ubacuje gdje nema nikoadnan24 je napisao/la:Adnan je nevjerovatno sebican...razumijem da se pokusava dokazati ali ovo nije najbolji nacin.Steta za njega,vidi se da zna,samo si otezava.![]()
![]()
![]()
Puno smo sansi promasili sinoc![]()
![]()
Dok sam tekmu uzivo gledao, nisam ni skontao da je toliko puno sansi bilo, ali kad sinoc pogledah klip sa sansama i golovima, tek onda upratih da smo mogli 15 golova hladno zabiti
![]()
![]()
![]()
Ni za 500...jamesrodriguez je napisao/la: Uzeti 50 milki za njega ,
adnan24 je napisao/la:Ni za 500...jamesrodriguez je napisao/la: Uzeti 50 milki za njega ,
Steta za njega,u odlicnoj je formi ali ipak propustit ce samo jednu utakmicu tako da ne bi trebalo da ima problema kad se vrati...sto se tice ekipe,ove sezone je situacija sa povredama i vise nego dobra a i dovoljno je kvalitete na klupi da se Reus zamijeni.Nismo Wolfsburg da zavisimo od jednog igraca
jamesrodriguez je napisao/la:Razumijem ja tebe drug , ali to sa Refkom vise nije normalno sto se tice povreda.adnan24 je napisao/la:Ni za 500...jamesrodriguez je napisao/la: Uzeti 50 milki za njega ,
Steta za njega,u odlicnoj je formi ali ipak propustit ce samo jednu utakmicu tako da ne bi trebalo da ima problema kad se vrati...sto se tice ekipe,ove sezone je situacija sa povredama i vise nego dobra a i dovoljno je kvalitete na klupi da se Reus zamijeni.Nismo Wolfsburg da zavisimo od jednog igraca
Ima tu krivice i Tuchel zna se da igramo derbi sa strumfovima i nije mi jasno zasto je uopste ubacio u igru Refku ili recimo Aubu.
Misljenja sam da bi Ado Januzaj i Ramos isto dobar posao odradili.
Isto tako Hummelsa je mogao odmoriti, Subotic i Bender su mogli odraditi stoperski par protiv onih poluamatera.
Nebi sad bili u ovoj situaciji u vezi Refke , Tuchel zna nekad da pogresno rotira, nadam se da uci iz svojih gresaka.
Mlad je on trener dobar takticar., i dobili smo najvece pojacanje u vidu njega!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.