Čisto sumnjam da će otići u J. Koreju. Ipak je Džakmić kapiten i jedan od najboljih igrača Sarajeva. Ukoliko si imalo čitao postove na ovoj temi kada je Bekrić otišao u J. Koreju, znaš i sam o kakvoj se ligi radi.deset je napisao/la:dok vi tu baljezgate ja vam dajem informaciju da vam DŽakmić ode u Koreju.Bolje bi bilo da nam nešto više saznate.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Uz dobro obestecenje,koje mu je klub odredio daj boze da prođe ! 

ja ocekujem da vi nama gledate u ledja,kao sto ste i navikli godinamalech je napisao/la:prije dvije godine glavni sponzor Veleza je bila ta vakufska banka. buduci da vas preuzima njen direktor ocekujem da Velezu gledate u ledja...

Ode Hame u Rangers evo i tekst o tome
http://www.eveningtimes.co.uk/sport/edi ... -1.1074663
milion funti opa
milion funti opa

The Olympic Sarajevo captain hahaha koliko ima tekst veze sa stvarnoscu govori da ne znaju ni u kom klubu igraado-hz je napisao/la:Ode Hame u Rangers evo i tekst o tome
milion funti opa

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pogotovo je istina jer Hame moze dobit radnu dozvolu za UK bez problema 

pile87,
Provalio si se iz 2 razloga za
"The Olympic Sarajevo captain hahaha koliko ima tekst veze sa stvarnoscu govori da ne znaju ni u kom klubu igra"
1-Ako si mislio na tim sa Otoke on se zove Olimpik
2-Cak i da se taj tim zove Olimpic opet si fulio jer recenica pocinje sa "The". Dakle "The Olimpic Sa" znaci olimpijsko Sarajevo a ne FC Olimpic - Sarajevo. "The" se ne stavlja ispred vlastitih imena, kao sto i sam znas
tako da se definitivno ne radi o imenu kluba (osim ako autor teksta nije isao u tvoju skolu). Izgleda da je ovo bio pokusaj da se pruzi dodatna info odakle Hame dolazi.
Ja ne tvrdim da ce do transfera zaista doci ali tvoj dokaz da je tekst ubleha nema osnova.
"The Olympic Sarajevo captain hahaha koliko ima tekst veze sa stvarnoscu govori da ne znaju ni u kom klubu igra"
2-Cak i da se taj tim zove Olimpic opet si fulio jer recenica pocinje sa "The". Dakle "The Olimpic Sa" znaci olimpijsko Sarajevo a ne FC Olimpic - Sarajevo. "The" se ne stavlja ispred vlastitih imena, kao sto i sam znas

Ja ne tvrdim da ce do transfera zaista doci ali tvoj dokaz da je tekst ubleha nema osnova.
e vala nek si mu reko aferim 

- nikad_izvini
- Kontakt:
Da si ti meni živ, zdrav i berićetan, klub se zove OlimpiC
Dalje, de prevedi rečenicu, pls
The se može upotrebiti ispred geografskog pojma, u pravu si. Samo, gdje je onda tu klub
Također, postoji realna opcija da je novinar nepismen 

Dalje, de prevedi rečenicu, pls

The se može upotrebiti ispred geografskog pojma, u pravu si. Samo, gdje je onda tu klub

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
kengur je napisao/la:pile87,
2-Cak i da se taj tim zove Olimpic opet si fulio jer recenica pocinje sa "The". Dakle "The Olimpic Sa" znaci olimpijsko Sarajevo a ne FC Olimpic - Sarajevo. "The" se ne stavlja ispred vlastitih imena, kao sto i sam znastako da se definitivno ne radi o imenu kluba (osim ako autor teksta nije isao u tvoju skolu). Izgleda da je ovo bio pokusaj da se pruzi dodatna info odakle Hame dolazi.

- vendetta87
- Kontakt:
Joj jeste vi meni smiješni
Pa nije pile napisao The Olympic Sarajevo, već ovi iz "Evening timesa" - pročitajte malo bolje taj link.

Pa nije pile napisao The Olympic Sarajevo, već ovi iz "Evening timesa" - pročitajte malo bolje taj link.
ekii je napisao/la:kengur je napisao/la:pile87,
2-Cak i da se taj tim zove Olimpic opet si fulio jer recenica pocinje sa "The". Dakle "The Olimpic Sa" znaci olimpijsko Sarajevo a ne FC Olimpic - Sarajevo. "The" se ne stavlja ispred vlastitih imena, kao sto i sam znastako da se definitivno ne radi o imenu kluba (osim ako autor teksta nije isao u tvoju skolu). Izgleda da je ovo bio pokusaj da se pruzi dodatna info odakle Hame dolazi.
Ja ne tvrdim da ce do transfera zaista doci ali tvoj dokaz da je tekst ubleha nema osnova.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste talenti

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nikad_izvini,
Klub je legalno promijenio ime ali njihova stranica i Wiki i dalje furaju orginalno ime pa je zato mozda autor i MOGAO biti zbunjen.
Ali ono "the" je definitivno znak da je autor pokusao ubaciti Olimpijsko kao dodatnu info (pridjev) a ime kluba ili mozda po starinskom ime grada iz kojeg je klub je Sarajevo. Da je stavio FC nebi bilo dileme ali dobri pile je potrcao "ko pile u halu" ne kontajuci da ga je dokaz provalio.
Tacno mozda je i novinar nepismen ali cak i onda nema teorije da se izletis sa dokazom kada nisi siguran.
A ti vendetta odspavaj malo jer ti tek ne kontas. Nije problem sta je napisano vec piletova interpretacija. Sto bi ti pile rekao "get with the fcuking program". Obrati paznju gdje je 'the' locirano.
Klub je legalno promijenio ime ali njihova stranica i Wiki i dalje furaju orginalno ime pa je zato mozda autor i MOGAO biti zbunjen.
Ali ono "the" je definitivno znak da je autor pokusao ubaciti Olimpijsko kao dodatnu info (pridjev) a ime kluba ili mozda po starinskom ime grada iz kojeg je klub je Sarajevo. Da je stavio FC nebi bilo dileme ali dobri pile je potrcao "ko pile u halu" ne kontajuci da ga je dokaz provalio.
Tacno mozda je i novinar nepismen ali cak i onda nema teorije da se izletis sa dokazom kada nisi siguran.
A ti vendetta odspavaj malo jer ti tek ne kontas. Nije problem sta je napisano vec piletova interpretacija. Sto bi ti pile rekao "get with the fcuking program". Obrati paznju gdje je 'the' locirano.
http://img63.imageshack.us/i/theloimpic.jpgkengur je napisao/la:pile87,
Tako ti je to kad mislis drugog provalit, covjek samo citira, a ti kao pravi kengur onako u skokovima pozurio

pile care moj,
Tacno je da niko nece vozoti bob ali Anglosaksonci vole dati ekstra info kadgod nesto doznaju - vole da im je sve supersized ala BigMac. Mozda je frajer i pobrkao klubove skroz ali onda je nepismen, a cak i to ne znaci da je info lazna, vec samo da je novinar letva. Ali ja ne mogu na osnovu toga skontati da je to sve izmisljotina.
Sve najbolje.
Tacno je da niko nece vozoti bob ali Anglosaksonci vole dati ekstra info kadgod nesto doznaju - vole da im je sve supersized ala BigMac. Mozda je frajer i pobrkao klubove skroz ali onda je nepismen, a cak i to ne znaci da je info lazna, vec samo da je novinar letva. Ali ja ne mogu na osnovu toga skontati da je to sve izmisljotina.
Sve najbolje.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Koliko nema logike da se upotrijebi the isto tako nema logike kada se rečenica prevede sa engleskog "pravilno"
Ispade čovjek kapiten olimpijskog Sarajeva, grada
Šta je novinar mislio da kaže, to vjerovatno samo on zna. Možda. Shodno tome, text je sumnjiv

Šta je novinar mislio da kaže, to vjerovatno samo on zna. Možda. Shodno tome, text je sumnjiv

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Vaud,
Da ti prevedem izmedju 2 skoka. Nisam ni pomislio da je pile napisao clanak jer sam procitao original pa znam da je on citirao.
Na osnovu citata je Pile zaklucio da buduci da su pogrijesili ime kluba da je sigurno informacija patka i da nije istinita. Ja sam mu pokusao dokazati da je velika vjerovatnoca da originalni autor NIJE ni mislio na drugi klub jer nebi koristio clan "The" na pocetku,...............
Ti si izgleda na talasnoj frekvenici Vendette. Sa srecom.
Da ti prevedem izmedju 2 skoka. Nisam ni pomislio da je pile napisao clanak jer sam procitao original pa znam da je on citirao.
Na osnovu citata je Pile zaklucio da buduci da su pogrijesili ime kluba da je sigurno informacija patka i da nije istinita. Ja sam mu pokusao dokazati da je velika vjerovatnoca da originalni autor NIJE ni mislio na drugi klub jer nebi koristio clan "The" na pocetku,...............
A ja tebi pokusavam reci da koliko se covjek potrudio oko teksta koji je jako vazan da ne zna u kom klubu covjek i igra znaci toliko mu je stalo, drugo to je usputna vijest u novinarstvu na one prave se obrati dosta paznje a na ovakve manje vise moze sve papir sve trpi...Da se radi o istinitom navodu bar bi znao ime kluba zar ne a nebi nagadjokengur je napisao/la:Vaud,

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovde nije problem ni novinar ni tekst
,ovde je problem sto bi Sarajevo prodajom Dzakmica fino zaradilio i to je pogodilo par ljudi koji ce se sami prepoznati
i koji su na ovoj temi samo da bi komentarisali, i unosili dezinformacije i lazi
o svemu sto bi moglo biti dobro za Sarajevo 

Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Hajdeee, juka55, OzmoodPinglewood, senad82, soe, Varijantas8 i 75 gostiju.