FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Napokon pobjeda i napokon malo duze vremena za odmor.
Svim silama na Siroki.
Svim silama na Siroki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
novi nacin da smrsate...gledajte Želju hehehhebagrcavi je napisao/la:smršo sam 7 kila zbog ove tekme
- corleone87
- Kontakt:
Ove izmjene bi se trebale praviti malo ranije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja sam prezadovljan, ne samo zbog rezultata, nego zbog igre kao i fizičke spreme. U drugom poluvremenu se činilo da je Vitez prije tri dana igrao protiv Standarda, a ne mi. Ne znam zašto oda ne vjeruje Brazilcu i Diatti, ima neki razlog, ipak ih on gleda na treninzima, al' za mene (koji sam laik) ovaj Brazilac je i više nego odličan za naše lige.
Sada napokon imaju 7 dana da se odmore, pa na Široki, muški se potući tamo.
Sada napokon imaju 7 dana da se odmore, pa na Široki, muški se potući tamo.
ma dobijace brazilac sve vise vremena vidi se da zna jos je brz kako zaganja onog pred kraj utakmice onaj nesto polako ovaj zasprintao za njim
samo da se malo odmore bice sve bolje i bolje

http://sportsport.ba/pazi_snima_se/srec ... pti/168913
brat je lud ko struja
znam covjeka, komšija moj
Ne da loptu nema sanse, vidi lole cigara i marama na glavi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima oda srece s ovim sto uvede u 85. minuti. u madjarskoj Diatta, sad brazilac.....samo da se izmjene ranije prave, kasno je 85.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
kakva lola, lik je panker stari, old school iz Joint UnionaElegant je napisao/la:Ne da loptu nema sanse, vidi lole cigara i marama na glavi.
Dosta ljudi tako misli da Oda kasni sa izmjenama,mozda se ufura I zaboravi na vrijeme,prenese gaPeterski je napisao/la:Ima oda srece s ovim sto uvede u 85. minuti. u madjarskoj Diatta, sad brazilac.....samo da se izmjene ranije prave, kasno je 85.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- plavanacija
- Kontakt:
Trener Deportiva prekrižio Harisa Medunjanina?
Moze kod nas doci, igrace 100%
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/trener- ... ina/168882
Moze kod nas doci, igrace 100%
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/trener- ... ina/168882
-
gramparada
- Kontakt:
hahahah Čara legenda Trga Herojalet3 je napisao/la:http://sportsport.ba/pazi_snima_se/srec ... pti/168913
![]()
brat je lud ko struja
Da mi je ko rekao da ce ga Enis zabiti u 90oj ne bih mu vjerovao i to jos kakav je gol zabio, svaka mu cast stvarno. Ovo je bilo nesto u fazonu Benje u Gradačcu prosle sezone.
Stokic me razocarava, fulao je dosta zicera, a na tome se gube i dobijaju utakmice kod nas, Zeric je jako fino odigrao s obzirom da mu je prva utakmica, Thiago i Diatta jednostavno moraju dobijati vise sanse.
Sve u svemu jako bitna pobjeda, idemo po x u Siroki.
Stokic me razocarava, fulao je dosta zicera, a na tome se gube i dobijaju utakmice kod nas, Zeric je jako fino odigrao s obzirom da mu je prva utakmica, Thiago i Diatta jednostavno moraju dobijati vise sanse.
Sve u svemu jako bitna pobjeda, idemo po x u Siroki.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
let3 je napisao/la:http://sportsport.ba/pazi_snima_se/srec ... pti/168913
![]()
brat je lud ko struja
gusar neki
Ma Joco je usao u vise sansi danas nego smo ih napravili u zadnje tri utakmice, ne treba to zanemarit. Znao je osutat rezonski, znao je i podbacit, al sta da se radi. Jos malo mu fali da bude 100% spreman, a tad ce garantujem biti odlican. Falio je danas i Amir. I da pohvalim Kokota, odlicna utakmica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sto ga tako zovu ? On neki stari navijac cini se.gramparada je napisao/la:hahahah Čara legenda Trga Heroja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Jeste,njih dvojica ko ona dvojica iz letecih medvjedicabagrcavi je napisao/la:na skuteru u Mostar išo čini mi se
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mi se u kombiju ibretili kontali tripovi nas lupaju
Ima li iko sliku te scene ja ne mogu da nađem
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.