Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najveći krivci za sve ovo su bosnjacki politicari koji su dopustili da komponente S i H slave vedre i oblace savezima svih sportova.
Sipa ovdje ima posla da 5 mjeseci ne izlazi iz kancelarija saveza,ali čekaju oni da Hamdija ukrade metar drva ili da neko pokaže podrsku palestini tad se organizuju akcije
Sipa ovdje ima posla da 5 mjeseci ne izlazi iz kancelarija saveza,ali čekaju oni da Hamdija ukrade metar drva ili da neko pokaže podrsku palestini tad se organizuju akcije
Uživajte u derbiju Bosne i Hercegovine, neka bolji pobijedi

-
- Kontakt:
Odmah mi pade na pamet kad je Borac poslao juniore da izvode penale protiv Sarajeva u kupu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
De virto popusti malo19vendetta87 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 16:59Odmah mi pade na pamet kad je Borac poslao juniore da izvode penale protiv Sarajeva u kupu![]()
Kup u Sarajevu, titula u Mostaru!
Neka mali Vico popusi nam k a r u!
Neka mali Vico popusi nam k a r u!
Turkeš Airlines

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ma ovo stvarno nema smisla pratiti vise
-
- Kontakt:
I on poce trpat a tjerali ste ga zivotom.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kakva namjestaljka.
Dok srbi i hrvati namjestaju, balije se poklase, isto kao u politici.

Dok srbi i hrvati namjestaju, balije se poklase, isto kao u politici.

Pa realno dok nije počeo zabijati nije valjao qrcu. Doduše nije ni nešto puno minuta dobijao ali, razlog tome je što je imao povredu leđa koju je Zekić u više navrata spomenuo. Također, imao je problem "u glavi". Hvala Bogu sad je sve došlo na svoje mjesto.

-
- Kontakt:
Krivo igracima borca drama.
Gici mandat od 4 godine, ustasama titula i bosnji kup.
FBI ovdje treba a ne sipa.
Gici mandat od 4 godine, ustasama titula i bosnji kup.
FBI ovdje treba a ne sipa.
BoJac naredne godine slavi 100 godina, kakve će tu spletke, mućke i gadosti biti strah me i da pomislim. I u kupu i u ligi.jurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 16:58Mogu mislit šta nam spremaju slijedece godine.
Sezona bez trofeja mislim da je nedopustiva
Veliko Sarajevo ih je ostavilo bez trofeja kupa a i u ligi dobilo uz sramote odluke. Ima pravde.
Čestitam navijačima Zrinjskog na tituli. Za ovo smeće gospodski klub.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Velež promašio dva zicera, komentator: sasvim zasluženo vodstvo Sarajeva. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa Sarajevo pogodilo svoja dva zicera , valjda i jest zasluzeno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Boga mi Zekić me propisno "popiša" i sa sastavom i sa igrom.NoDi80 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:41Pendulum je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:30Ma ne mora značiti ni da će nam utakmica i stanje na terenu "sve reći". Mi smo osvojili Kup, osigurali Evropu - današnja utakmica nam je nebitna totalno. Osim možda te priče (po forumu) da nam je bitno da budemo ispred vas (što realno, 90% navijača ne zanima nakon osvojenog Kupa).
Ja mislim da ćemo danas zijaniti jer će Zekić opet da eksperimentiše sa ekipom, opet će neki igrači koji nisu imali pretjerano puno minuta ove sezone igrati. Ukoliko izvedemo onaj sastav koji je pobjedio lišticu na Koševu 4:0 - mislim da nećemo zijaniti.
Svakako treba uzeti u obzir i naš motiv a, Boga mi, i motiv Veleža - njima pobjeda znači opstanak i "opuštenu" situaciju do kraja prvenstva i vjerujem da će ići 200% (kao i uvijek protiv nas i vas) na pobjedu.
Slazem se
Dobar vam ovaj mali kadet Mehmedovic
Sloboda da zna imala bi najbolje juniore
I on je iz Gradačca igrao za Slobodu koliko sam upucen
Dobro ih na vrijeme dobede, svaka cast i vama za te stvari

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, jurisicduska, laszlo, Morpheus, plisek, sebalos i 59 gostiju.