FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bez zalijetanja i euforije momci.. samo jako i hrabroo!
Sretno danas, Hodžić i Gasal da se pokušaju sačuvati kartona mada to će biti baš teško.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
+1

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
-- Santos -- Subasic - Gasal --
--- Beca --- Mekic --- Hajdarevic ---
- Vego -- Cocalic - Drina -- Galic -
----‐---------------- Bender ----------------
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Igrajte za Bu‘aza!
S Amarom na njegovu žalost.jointunija je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:4628.10.2020 korona sezonadrzgemboadislic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:32Ima li koji statističar da nam kaže kad smo zadnji put bili prvi na tabeli?
-
- Kontakt:
Samo ne treba zaboraviti da Borac ima dobru ekipu i u slucaju da imaju svoj dan, mogu oni glat rijesiti svakog u ligi i bez sudija, da nam ne bude izvlakusa samo na sudjenje. Ali da ocekujem lakrdiju, ocekujem, da se nadam da nece toliko siljenja biti, nadam se.
Nadati se da i teren nece biti unisten u slucaju kise tokom dana.. mada ne znam kome bi vise odgovarao unisten teren, nisam bas gledao previse Borca ali znam da sml mi u 3 od 5 tekmi preskakali igru, da ne kazem nabijali na santosa haha
SAMO HRABRO!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne... Ne ... Nesamoposmatram je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:13-- Santos -- Subasic - Gasal --
Beca out... Hodzic In...
Mekić out.... Stilić in
Subasic out.... Amoah/Haracic in....

Nemojte pisati sastav na forumu sram vas bilo. Vico cita
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovo su sve špekulacije.... Kad Mulalić Beganovića stavi danas u špic.... I time i nas, i sebe i Lalata syebe 

Od te prokletinje se još nisam oporavio. Ko zna šta bi i kako bilo da se ta sezona završila...jointunija je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:4628.10.2020 korona sezonadrzgemboadislic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:32Ima li koji statističar da nam kaže kad smo zadnji put bili prvi na tabeli?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma i tada, ko i protiv Krupe, ko i protiv Zrinje smo sami sebe zajebali..razbili smo pitare i onda kuci trebali da dobijemo Veleza, mi popusimo..kasnije se ispostavi da smo dobili vjerovatno bi bili prvaci.Arvid je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:58Od te prokletinje se još nisam oporavio. Ko zna šta bi i kako bilo da se ta sezona završila...jointunija je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:4628.10.2020 korona sezonadrzgemboadislic je napisao/la: ↑20 avg 2022, 10:32
Ima li koji statističar da nam kaže kad smo zadnji put bili prvi na tabeli?
Uvijek ima nekih faktora sa strane koju su doprinjeli sranju, al da se ne lazemo, vazda smo mi usrali kad nismo smjeli..
U pravu si, Borac je veoma kvalitetna ekipa za naše uslove, pogotovo su ofanzivno dobri mada nemaju rezultate sa Lalatovićem što ne znači da ih danas neće prosrati, kad će ako neće protiv nasCiroDiMarcio je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:35Samo ne treba zaboraviti da Borac ima dobru ekipu i u slucaju da imaju svoj dan, mogu oni glat rijesiti svakog u ligi i bez sudija, da nam ne bude izvlakusa samo na sudjenje. Ali da ocekujem lakrdiju, ocekujem, da se nadam da nece toliko siljenja biti, nadam se.
Nadati se da i teren nece biti unisten u slucaju kise tokom dana.. mada ne znam kome bi vise odgovarao unisten teren, nisam bas gledao previse Borca ali znam da sml mi u 3 od 5 tekmi preskakali igru, da ne kazem nabijali na santosa haha
SAMO HRABRO!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Tako ce vjerovatno i biti. Samo po mome bolje Stilica cuvati za pred kraj utakmice u slucaju da gubimo. Hodzica cuvati za derbi pod svaku cjenu.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:42Ne... Ne ... Nesamoposmatram je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:13-- Santos -- Subasic - Gasal --
Beca out... Hodzic In...
Mekić out.... Stilić in
![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
U KOST!
Stilic nije trkac koji pravi razliku svjezinom i nikada nece biti dobar joker sa klupe. Stilic je isto tako stvorio najvise sanse u dosadasnjem dijelu sezone i nemati ga u vecem dijelu utakmice na terenu bi moglo biti ravno katastrofi.samoposmatram je napisao/la: ↑20 avg 2022, 14:41Tako ce vjerovatno i biti. Samo po mome bolje Stilica cuvati za pred kraj utakmice u slucaju da gubimo. Hodzica cuvati za derbi pod svaku cjenu.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:42Ne... Ne ... Nesamoposmatram je napisao/la: ↑20 avg 2022, 12:13-- Santos -- Subasic - Gasal --
Beca out... Hodzic In...
Mekić out.... Stilić in
![]()
Drugo, igrac se ne cuva od kartona uvodjenjem s klupe jer je upravo zavrsnica utakmice najopasnija. Igrac se psihicki priprema za takve utakmice, ako je bas bitan igrac koji mora poceti mec, postavlja se drugacija taktika sa drugim igracem koji ce pokrivati njegovu mlaku igru zbog cuvanja od kartona. Najbolja “taktika” je imati znanja i srece pa biti u prednosti i imati luksuz da tog igraca sto prije izmjenis ali to je o tom po tom.
Samo bi dodao da mi uvijek nekako pricamo o cuvanju igraca od kartona prije derbija, pa evo i sad se vec par dana prica o tome. Po meni je derbi najmanje takticka utakmica u sezoni i utakmica koja se pobjedjuje na zelju i ono Mulalicevo “izginuti”. Sto se Hodzica tice konkretno, po meni je on jako vazan za svaku vrstu utakmice.
-
- Kontakt:
Ubaciti Amoaha u drugom kad se igrači Borca izmore.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Amoah u drugom uci... Pametno da se Hodzic cuva za derbi zbog zutih... Izbaciti u drugom i Gasala radi nedo Bog 3. zutog... Dobar sastav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.