Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la grgr » 07 jan 2014, 12:20

Sta je na tom linku preko moba sam pa mi spor net nesto ? Jutros u 8 usto stojo u redu u banci sat i po , uplacivo semetar s osmjehom na licu citajuci nets daily i komentare amera , sad spavat pa se naoruzat za ratnike !

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 07 jan 2014, 12:22

Trenutno je 18-ti po postotku šuta za tri poena, 42 %. Prvi je Belinelli sa 50 %.
Dijeli 18-o mjesto sa Klayom Thompsonom i Durantulom:
Iza njega su DW, Nowitzki, Ryan Anderson, LBJ, Curry, Allen, Melo, CP3, Harden, JJ, PP ...
Za ovu zadnju dvojicu nije ni čudo :D :D

Ponos Bosne i Hercegovine

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 07 jan 2014, 12:38

Chapman je napisao/la:
nele-BHF je napisao/la:
Šta da ti pričam? 8-)
Jel srce ko džamija Nele? :mrgreen:

Ovo sam čekao od kako je Mirza otišao u NBA. :D

abraham
Kontakt:

Post Postao/la abraham » 07 jan 2014, 12:58

ma ovo se posrečilo Mirzi pa da ubaci ove trojke kad je trebalo ... vidječemo sljedeće utakmice, ne treba suditi po ovome; mislim da je za njega ipak najbolja opcija Fener, CSKA i slično ..... :D :D :D :lol: :lol:

malo se šalim ... no hard feelings

svaka čast

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 jan 2014, 13:14

Masu ovih statistika nikako da se snadjem :D ,zanima me koliki prosjek po utakmici ima u ovoj sezoni(poeni,skokovi,asistencije i to...)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jan 2014, 13:24

ennis je napisao/la:Masu ovih statistika nikako da se snadjem :D ,zanima me koliki prosjek po utakmici ima u ovoj sezoni(poeni,skokovi,asistencije i to...)
http://www.nba.com/playerfile/mirza_teletovic/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo tu imas nesto :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hvala Bogu pa je pogodio kad je trebalo. MAJSTOREEEEEEEEEE
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 jan 2014, 13:38

Bosniacum Lilium je napisao/la:
ennis je napisao/la:Masu ovih statistika nikako da se snadjem :D ,zanima me koliki prosjek po utakmici ima u ovoj sezoni(poeni,skokovi,asistencije i to...)
http://www.nba.com/playerfile/mirza_teletovic/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo tu imas nesto :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hvala Bogu pa je pogodio kad je trebalo. MAJSTOREEEEEEEEEE
tek sad pogleda ovu pricu o mirzi super je :D
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 07 jan 2014, 14:10

raja ne znam za vas ali se meni ne sviđa što Kidd i suigrači Mirzu koriste samo kao šutera za 3 poena, nema lopti u post, daju mu samo kad je na trojki.

Najgore je ako se i Mirza pomiri sa tim, jer vidim sve rijeđe ide na ulaz, samo stane i šuta trojke, a igru leđima prema košu skoro i ne koristi, a svi znamo da je sjajan u tom segmentu i šteta bi bilo da ne iskoristi sav svoj talenat koji ima a ne samo šut za tri.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 jan 2014, 14:13

samo u nasoj drzavi ti mogu ljudi i dalje traziti sve moguce i nemoguce negativne stvari par sati poslije utakmice na kojoj si bio najbolji igrac iste
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 jan 2014, 14:15

LenBias je napisao/la:samo u nasoj drzavi ti mogu ljudi i dalje traziti sve moguce i nemoguce negativne stvari par sati poslije utakmice na kojoj si bio najbolji igrac iste
Normalno, narod se ne zna radovati, kao ni u slucaju sto se tice nasih fudbalera i reprezentacija (svih). Takodjer samo kod nas ima da kad Mirza sutira 1 od 7, svi su krivi osim njega :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 07 jan 2014, 14:17

LenBias je napisao/la:samo u nasoj drzavi ti mogu ljudi i dalje traziti sve moguce i nemoguce negativne stvari par sati poslije utakmice na kojoj si bio najbolji igrac iste
Jebote ti napisa ko da sam pluvo po Mirzi e svašta

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 07 jan 2014, 14:19

stokton je napisao/la:raja ne znam za vas ali se meni ne sviđa što Kidd i suigrači Mirzu koriste samo kao šutera za 3 poena, nema lopti u post, daju mu samo kad je na trojki.

Najgore je ako se i Mirza pomiri sa tim, jer vidim sve rijeđe ide na ulaz, samo stane i šuta trojke, a igru leđima prema košu skoro i ne koristi, a svi znamo da je sjajan u tom segmentu i šteta bi bilo da ne iskoristi sav svoj talenat koji ima a ne samo šut za tri.
pa recimo da imaju na toj poziciji igre leđima JJ. KG . PP. a nemaju nii jednog sutera za tri mirzinih kvalitet (mozda mu je blizu DW)
e sad, kao sto si sinoc vidio, mirza je pogodio i dva puta za dva, i ulazi pod kos jednom, ali je mnogo bolji kada razvlaci odbrranu protivnika. Tako ostavlja prostor u napadu za KG,PP,JJ jer njihova 4 mora izaci na tricu , dakle osloboditi reket :) jos da ovi to pocnu koristiti jer KG ima najlosiiji proenat suta u kkarijeri...
a da znas koliko je tesko protivniku kada visoki igrac te krka trojkama a ti mu nista ne moze i koliko je to psihicka prednost BN ...
zna mirza sta radi,i to mu sigurno govori i Kidd, a ja samo cekam onu jednu njegovu noc kao protiv Litve da prekuca 30 poena i da devastira protivnika :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 jan 2014, 14:21

Mirza sa 42% je trenutno 11 suter lige za 3 poena. Gledam malo ovo All Star takmicenje, valjda ce dobiti trojica sa istoka pozivnice. Cini mi se da Mirza, ako nastavi ovim tempom, ima realne sanse da dobije pozivnicu, jer osim Korvera ne vidim nikoga ko je nesto sad bolji od njega na istoku. Vecina ovih poznatih navikanih sutera je na zapadu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 jan 2014, 14:30

stokton je napisao/la:raja ne znam za vas ali se meni ne sviđa što Kidd i suigrači Mirzu koriste samo kao šutera za 3 poena, nema lopti u post, daju mu samo kad je na trojki.

zato sto je mirza najvise doveden radi suta za tri kako bi sirio reket i omogucio orginalno howardu, a kasnije lopezu vise prostora
a ove sezone pored nekoliko igraca koji igraju dobro u postu, mirza siri reket i za ulaze
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 jan 2014, 14:34

mislim da ipak nema sanse za pozivnicu u takmicenju trojki
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 07 jan 2014, 14:36

nerminh74 je napisao/la:

zato sto je mirza najvise doveden radi suta za tri kako bi sirio reket i omogucio orginalno howardu, a kasnije lopezu vise prostora
a ove sezone pored nekoliko igraca koji igraju dobro u postu, mirza siri reket i za ulaze
Sve ja to znam, samo sam reko da mi se to ne sviđa, jer je on all round igrač a ne samo trojkaš, ništa više :D

I ja mislim da bi mogao upast na All star i ako bog da pomest konkurenciju, a mogli bi zbog njega uvest dodatno šutiranje sa pola terena :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jan 2014, 16:15

I šta reći nakon one trice sinoć a da ti ne zastane knedla u grlu. Hvala ti majstore što u kasne sate uveseljavaš nas normalnu raju. 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 07 jan 2014, 16:24

Ma ja bi bio sretan da on ošuta svaku tricu koja mu se ukaže jer od 10 on ce skoro uvijek dati 4 a sve ostalo je bonus. Vjerujem da ce mu naletit i neka bas luda noc kad ce zatrpat koš tricama jer svi znamo da je zato itekako sposoban. Dobro je da je počeo koristiti i ulaz i šuteve sa polu distance.

Trice + odbrana = ako u ovim segmentima bude dobar, to je to :D .

Skokovi,asisti,ulazi,igra ledjima,sut iz reketa...svi znamo da je za sve ovo navedeno itekako sposoban i ovo mu sve dodje kao bonus. Jer i svakom igraču koji ga čuva teže je ako ponekad i pored trice, probije kroz reket ili fintira pa se namjesti na šut unutar reketa...

Napisah svasta, al ne rekoh mnogo....uglavnom zadovoljan sam ulogom koju ima Mirzoni.

P.S. : Možda je i bolje da nije starter, ima tu mnogih prednosti. Naravno pod uslovom da odigra svojih 15+ minuta.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 07 jan 2014, 16:34

Hocemo MT3 na all star weekend-u!!!! 8-)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jan 2014, 16:47

Što nema glasanje i za šutanje trica :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.