Samo F.K.S !! je napisao/la:Ni na temama o pesu 6legenda reala je napisao/la:alfa nisi ništa napisao na jednoj temi
SP u rukometu 2011 ,otkrio sam koja je to tema
haha nobel prize
Moderator/ica: insider
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ni na temama o pesu 6legenda reala je napisao/la:alfa nisi ništa napisao na jednoj temi
SA SE PALITE IMA JOS MNOGO TEMA NA KOJIMA NISAM PISO....E PALJEVINESamo F.K.S !! je napisao/la:Ni na temama o pesu 6legenda reala je napisao/la:alfa nisi ništa napisao na jednoj temi
evo sada cu da napisem post i na rukomet straniciSamo F.K.S !! je napisao/la:NE furaj nas
e svaka cast,koji si broj da ti dam jednu peticualfarouqaminu je napisao/la:evo sada cu da napisem post i na rukomet straniciSamo F.K.S !! je napisao/la:NE furaj nas
Dobar jutar svima ! i ja usto rano :sUnica_Liverpool_ je napisao/la:Dobro jutro! Joj al mrzim kad kasno ustanem
Megamon je napisao/la:RAdi li vam facebook
Brzina od 2-50 Mb/sOTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko za ovaj telemach
Koliko je sve, prikljucenje na tv, internet itd.. Kakav je net ... ?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko za ovaj telemach
Ako mozes, prikljucuj odmah. Jer su sigurno najpovoljniji, ne najbolji je bolje moze uvijek, ali sa ovakvim cijenama ovakve brzine su extra. Prikljucak je 1KM, najslabiji paket neta je 22 KM, brzina 4 Mb/s, od 35 KM je 6 MB/s. Ove ostale pakete ne znam.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko za ovaj telemach
Nisam siguran za cijenu, sigurno nije velika, s tim da dobijes ekstra brzinu neta.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko za ovaj telemach

http://www.telemach.ba/Vidi+odmah/401/A ... nuda.shtmlOTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko za ovaj telemach
I nemoj pisat na Slobodinoj majke tialfarouqaminu je napisao/la:SA SE PALITE IMA JOS MNOGO TEMA NA KOJIMA NISAM PISO....E PALJEVINESamo F.K.S !! je napisao/la:Ni na temama o pesu 6legenda reala je napisao/la:alfa nisi ništa napisao na jednoj temi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.