Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

RiNo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RiNo » 21 avg 2011, 01:32

haxonja je napisao/la:Okay, I’m sorry, I know the Sneijder rumours/saga/drama/stories are getting tedious but this one did make me think there may be some vailidity to the idea he could be on his way to United.
According to Internazionale’s official website Sneijder missed today’s training session due to ‘personal reasons’ and is also not named in their 20 man squad to face Olympiakos tomorrow.
There could be a justifable reason for it all of course, which doesn’t involve a transfer to United, or then again…

Opet.... :lol:
Fali samo još da se razboli pa ode kod doktora, to bi objavili kao "breaking news" Sneijder na lječnikom pregledu, pred potpisom za United

@eric_cantona potcjenjuješ City puno, kao što ga neki dižu u nebesa samo zbog Džeke. Niko još sa sigurnošću ne može reći kakvi će oni biti, hoće li osvojiti ili biti peti, a ustalom rano je to za bilo koga govoriti.
Slažem se za dio o Tottenhamu i Arsenalu, ne znam šta od njih očekivati, nadam se samo da će zakinuti što više bodova Unitedovim konkurentima.
100% sportski i krajnje opušten potpis

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 avg 2011, 13:12

[youtube][/youtube]
Najezim se, pogotovo kada kaze da zatvore klub.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 avg 2011, 13:24

Vidim i komentar se ostavio . :mrgreen:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 21 avg 2011, 13:32

Sir Matt je napisao/la:Vidim i komentar se ostavio . :mrgreen:
We'll never die :D
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 21 avg 2011, 13:58

mislim da city nema nikakve sanse da ove godne osvoji titulu al ja ih pocinjem pravo cijenuti jer mancini zna sta radi...za dvije godine su napravili vrhunski sastav pa svaka cast...i mislim da imaju na nekim pozicijaam dosta jace igrace od mance samo sto nisu uigrani...silva je ruku na srce boljih od svih unitedovih veznjaka..hart je golman kojeg bi svi pozeljeli..mlad i odlican mada ja sam siguran da ce de gea postati jedan od najboljih..onda napad im je kao iz price...htjeli priznati ili ne dzeko je svijetska klasa napadaca gradi se super ima osjecaj za gol i topovski sut dug korak pored svega sto izgleda da je spor i trom gledaj te malo bolje pacete da viditi koliko na startu pobijegne ostalim sto ga cuvaju kao anri ima dug korak...ko bi rekao da je beil daleko brzi od cristiana a onako visok i reklo bi se spor a prebrz je tako i dzeko ima dug korak i super je...aguero je po meni u svakom smislu bolji od teveza..ne znam ko toliko hvali teveza tog...momak dosao i vesthama veze nije imao doveo ga fergi jer nam je ukucao dva gola i spasio vestham od ispadanja a tad vec imao 24 godine a aguero ve 4 il 5 sezona jedan od jacih nbapadaca a tek mu 22 ..nije sebican zna sve lopti osjecaj za gol za 10 brzina super sve momak ima i uz to samo 22 god..i mislim da ce mancini ici na kombinaciju dzeko spic onda krilni silva aguero iza njih berry ture i de jong ...i naravno tu se uvijek nesto moze mijenjati jer imaju dosta dobrih igraca..balotely mozda nije dobar u mozgu al je igracina zna sve lopti..izgleda da u zivotu samo to i zna nista drugo..philips je nekad igrao i za chelsea kad su osvajali znaci i on je super i igra i za englesku prvi sastav..milner je prosjecan igrac al moze da odigra super..onda je tu nazad clisy kolarov ture leskot pa mislim da su jaki...al ih bas **** stoper kompani on je prestar on nema nikakve vise veze sa fudbalom..al eto ...i citam kako je mancini izjavio da vise ne racuna na adebajora,santa kruza,belamija-sto je dobro za dzeku jer to su 3 napadaca koja odpadaju..=)))opet kazem nek se svi paze citya iznenadice mnoge al im fali nesto sto se gradi godinama -pobijednicki mentalitet i nesto prejako u njihovim mozgovima sto im neda da gube niti jednu tekmu i da stvaraju nevjerovatne preokrete u utakmicama a to samo manco ima u engleskoj...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 14:48

I kakve sve to veze sto si napisao ima sa Manchesterom? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 avg 2011, 15:09

Uvali ga Richie De Laet za Norwich. Ovaj komentator kaže da je na posudbi iz Uniteda, a meni se čini da sam negdje pročitao da smo ga definitivno prodali ovo ljeto. Ili sam ga zamijenio sa C. Evansom :?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 avg 2011, 15:14

Thunderstruck je napisao/la:Uvali ga Richie De Laet za Norwich. Ovaj komentator kaže da je na posudbi iz Uniteda, a meni se čini da sam negdje pročitao da smo ga definitivno prodali ovo ljeto. Ili sam ga zamijenio sa C. Evansom :?
Evo ja taman htjedoh napisati, uvali ga Asmiru
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2011, 15:21

Thunderstruck je napisao/la:Uvali ga Richie De Laet za Norwich. Ovaj komentator kaže da je na posudbi iz Uniteda, a meni se čini da sam negdje pročitao da smo ga definitivno prodali ovo ljeto. Ili sam ga zamijenio sa C. Evansom :?
Samo je posudba, a Corry Evans jest definitivno presao u Hull. Ali i ovaj nema buducnosti na Old Traffordu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 avg 2011, 15:42

Bliss je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:Vidim i komentar se ostavio . :mrgreen:
We'll never die :D
;)

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 21 avg 2011, 17:53

Devil je napisao/la:I kakve sve to veze sto si napisao ima sa Manchesterom? :?
pa ovaj sav komentar je vezan za manchester united jer da se malo pojasni city kakv je i sta je a ne da neki tamo pisu kako su levati..zato da na kraju sezone mi manchesterovci ne bi bili jako tuzni kad nas naderu kao prosle sezone u kupu (((mada se iskreno nadam da ce united da razbije sve redom pa tako i city :lol:

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 21 avg 2011, 18:00

haxonja je napisao/la:slika
http://www.rlslog.net/united-2011-dvdrip-xvid-ac3-bhrg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo film o Busby bebama pa ako neko zeli da pogleda neka skine sebi.
ej daj mi reci od kad je ovaj film..i kako ga nema na pirat-buy inace sta god pomislim tamo i nadem a njega nema ..il ima neki poseban naziv...ukucavao sam na razne nacine i na dosta jezika al nema ga nikako..hvala...

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 21 avg 2011, 18:03

haxonja je napisao/la:slika
http://www.rlslog.net/united-2011-dvdrip-xvid-ac3-bhrg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo film o Busby bebama pa ako neko zeli da pogleda neka skine sebi.
aj tek sam sad vidio taj link ispod haha ..ok je

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 avg 2011, 18:57

ALEX FERGUSON smatra kako vratarsko pojačanje David De Gea na gostujućim utakmicama nema zaštitu sudaca kod nasrtaja domaćih igrača.

Skupo pojačanje pristiglo ovog ljeta iz madridskog Atletica nakon susreta protiv WBA zaradilo je dosta loših kritika za svoje reakcije na vratima, no u njegovu obranu stao je menadžer "Crvenih vragova".

"De Gea je bez problema procjenjivao ubačaje West Broma, ali nije imao potrebnu sudačku zaštitu.Nad njim su načinjeni brojni prekršaji koji nisu označeni, bilo je tu laktova u lice, podmetanja dok je u skoku i tako dalje", rekao je Fergie.

"Protiv "Spursa" igramo na Old Traffordu pa mislim da neće biti takvih problema. Mi smo u klubu zadovoljni s njim i nemamo nikakvih kritika za nastup u 1. kolu, a on i dalje dobro trenira i dobrog je morala i tu nema nikakvih problema", dodao je.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 avg 2011, 19:04

Wayne Rooney has scored five goals in seven Premier League games for Manchester United against Tottenham.

United are unbeaten in their last 20 Premier League matches against Tottenham, winning 15.

Spurs’ last league win at Old Trafford came in December 1989 (1-0).

Tottenham’s 20 game winless run against United is their second longest run without a victory against one team in top flight history, after a run of 32 winless games against Chelsea which ended in 2006.

Man Utd managed just one shot on target against West Brom last week, but thanks to an own goal won the game 2-1.

Man Utd have gone five Premier League games without a clean sheet.

The Red Devils won 18 and drew one of 19 Premier League games last season, earning 55 out of a possible 57 points at Old Trafford.

All four of Jermain Defoe's Premier League goals last season were netted from outside the box.

Excluding penalties, Tottenham Hotspur conceded the lowest percentage of goals from set pieces in the 2010-11 Premier League (21%).

Man Utd came back to win only 3 of 11 Premier League games where they were trailing last term (v West Ham and v Blackpool twice).
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 avg 2011, 20:34

Nikad ponedeljak, sutra ocekujem pobjedu od 2:0 ili 3:0 sigurnu. Rooney ce sigurno nastaviti sa golovima i ocekujem da Nani sutra odigra dobro. Zadnja linija ce biti mlada ali to su kvalitetni momci tako da nema problema, a mozda i Rio bude igrao sto bi bilo odlicno radi smirenosti.

vrag
Kontakt:

Post Postao/la vrag » 21 avg 2011, 21:24

Zdravo crvena braćo kao što vidite volim Manchester United od utakmice protiv Liverpoola u rujnu 2009. godine kada smo izgubili 2-1 bio sam tada jako tužan i rekao sebi ovo će biti moj najbolji klub i navijat ću za njega i jako mi se sviđa.Stalno pratim utakmice preko streamova i probam nepropustiti nijednu :D Sretan sam zbog zaslužene pobjede u prošlom kolu gdje se Young pokazao da će biti odlično pojačanje................
Još jednom zdravo svim navijačima najboljeg kluba :!:

M.U.F.C :!:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 avg 2011, 21:25

vrag je napisao/la:Zdravo crvena braćo kao što vidite volim Manchester United od utakmice protiv Liverpoola u rujnu 2009. godine kada smo izgubili 2-1 bio sam tada jako tužan i rekao sebi ovo će biti moj najbolji klub i navijat ću za njega i jako mi se sviđa.Stalno pratim utakmice preko streamova i probam nepropustiti nijednu :D Sretan sam zbog zaslužene pobjede u prošlom kolu gdje se Young pokazao da će biti odlično pojačanje................
Još jednom zdravo svim navijačima najboljeg kluba :!:

M.U.F.C :!:

Dobro nam došao
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

vrag
Kontakt:

Post Postao/la vrag » 21 avg 2011, 21:28

Hvala na dobrodošlici Ted Mosby
Jel tko povrijeđen za sutrašnju utakmicu :?:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 avg 2011, 21:30

vrag je napisao/la:Hvala na dobrodošlici Ted Mosby
Jel tko povrijeđen za sutrašnju utakmicu :?:
Da si ti meni ziv i zdrav nama sutra nema haman pa citave odbrane. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.