FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji je transfer ranije najavio?
Treba nam baš jak ofanzivni vezni i štoper kvalitete Gojkovića i bili bi top
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Evo B tim evo Hadzici pa nek se naigraju seniorskog fudbala,na pripreme prvog tima samo ono sto se planira koristiti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Dobra ideja, samo da nam je prvo A tim dotjerat' 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa od najnize nmg sig krenut od federalke hahaj
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo je prilika I da se "naši" treneri izbruse. Nije losa ideja ako mozemo finansijski ovo gurati.
Po ovom videu iz Slovenije ne djeluje da je skraćen spisak iz Vukovara. Na hajr.
- MokraKifla
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa bilo je priče o tome da se neki klub preimenuje u FKS B, i nastavimo( krenemo ) iz lige u kojoj su oni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad je naredna prijateljska?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Skupo je sigurno, a vrlo moguce i nepotrebno, u situaciji kada mozemo slati mlade talente u Radnik. Ali ako se planira da se dovode mladi igraci sa strane i razvijaju preko tog B tima, moze biti jako isplativo. Laicki govorim. Vjerovatno ima forumasa koji bolje razumiju materiju, pa bi volio procitati dobru analizu.
Odlicna stvar, nikad ozbiljnije se nije pristupalo razvoju mladih igraca.
Jos da uleti par pojacanja da se malo razbije pesimizam koji je zavladao. Samo molim dusku da nista ne najavljuje da ne ispehira kao po obicaju.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ok je probati s tim konceptom B tima, zasto da ne, ali cini mi se malo suvisno. Ne znam sta igraci mogu nauciti i cemu se mogu prilagoditi u ligama nizim i od federalne. Zar nije dovoljno da ih nastavimo slati na posudbe u Velez, Radnik, Slobodu, Celik i da se kale u tim klubovima?
Meni je s navijačke strane ovo s B timom odlično, prošle sezone sam i Radnik pratio koliko sam mogao zbog naših igrača i znam koliko mi je drago bilo kad dobro odigraju. Sada koliko je isplativ projekat nije moje da dumam. Imaju valjda ljudi u klubu koji odgovaraju za rezultat.
To je jedino i normalno, ko bi lomio noge po trecoj i cetvrtoj ligi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2025, 17:05Pa bilo je priče o tome da se neki klub preimenuje u FKS B, i nastavimo( krenemo ) iz lige u kojoj su oni.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], PeppermintSA i 65 gostiju.