Turci uzeli srpske rijeci, opce poznata cinjenica.Derdiyok je napisao/la:Isto kao sto kazu da nema turcizma u srpskom jeziku.Kawhi je napisao/la: Kazu Srbi da je Srbin.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Turci uzeli srpske rijeci, opce poznata cinjenica.Derdiyok je napisao/la:Isto kao sto kazu da nema turcizma u srpskom jeziku.Kawhi je napisao/la: Kazu Srbi da je Srbin.
Cok guzel.Sarmelino je napisao/la:Turci uzeli srpske rijeci, opce poznata cinjenica.Derdiyok je napisao/la:Isto kao sto kazu da nema turcizma u srpskom jeziku.Kawhi je napisao/la: Kazu Srbi da je Srbin.
Evo Kawhi je našao odličan primjer.Kawhi je napisao/la:Cok guzel.Sarmelino je napisao/la:Turci uzeli srpske rijeci, opce poznata cinjenica.Derdiyok je napisao/la: Isto kao sto kazu da nema turcizma u srpskom jeziku.
Treba prvo vidjeti sa tanjugom, da se prevede.Sarmelino je napisao/la:Arent we all
Srbuj makar salamu jeo druže Derdijoče.Derdiyok je napisao/la:Treba prvo vidjeti sa tanjugom, da se prevede.Sarmelino je napisao/la:Arent we all
Da te ceo svet razumeSarmelino je napisao/la:Srbuj makar salamu jeo druže Derdijoče.Derdiyok je napisao/la:Treba prvo vidjeti sa tanjugom, da se prevede.Sarmelino je napisao/la:Arent we all
Ti ćeš dobit za MIF, nije te bilo na mapi prošlih godina na ovom dijelu foruma, sad si pravo osvježenjeuNbx je napisao/la:Treba uvest nagradu za altruistu godine, da počastimo cukera.
Treba uvesti ove godine, ja ću vodit brojanje, nije problemanell je napisao/la:Imal kakvo glasanje za najboljeg i najgoreg modratora godine ?
Sta priča ovaj anell? Prevedi mi ovo.Sarmelino je napisao/la:Treba uvesti ove godine, ja ću vodit brojanje, nije problemanell je napisao/la:Imal kakvo glasanje za najboljeg i najgoreg modratora godine ?![]()
Samo sto je većina modova osjetljiva na kritike
Najbolji nema,najgori zlatna sarmaanell je napisao/la:Imal kakvo glasanje za najboljeg i najgoreg modratora godine ?
Imal bre kakvo bre glasanje bre za bre najboljeg bre i najgoreg bre modratora bre godine breDerdiyok je napisao/la: Sta priča ovaj anell? Prevedi mi ovo.
Nemam vremena za gluposti. Ligu Prvaka ne pratim.Derdiyok je napisao/la: @Kawhi traže te na CL
Sarmelino je napisao/la: Imal bre kakvo bre glasanje bre za bre najboljeg bre i najgoreg bre modratora bre godine bre
Tako jeKawhi je napisao/la:Nemam vremena za gluposti. Ligu Prvaka ne pratim.Derdiyok je napisao/la: @Kawhi traže te na CL
Evo javio sam im se. Niko nista. Nece ni da rezultate kazu.Kawhi je napisao/la:Nemam vremena za gluposti. Ligu Prvaka ne pratim.Derdiyok je napisao/la: @Kawhi traže te na CL
Ti ces biti izabran za najboljeg modetatora.anell je napisao/la:Tako jeKawhi je napisao/la:Nemam vremena za gluposti. Ligu Prvaka ne pratim.Derdiyok je napisao/la: @Kawhi traže te na CL
Biće gusto između ria i mene.Kawhi je napisao/la: Tako je
Ti ces biti izabran za najboljeg modetatora.
Može ali za forumaša godine.Pegi10 je napisao/la:Ja glasam za Marsala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.