Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Halkic i Kazlagic, balije izdajničke.
Imal kraja
Velež zaslužio tri boda, šteta, ponudilo se Sarajevo samo tako nakon dva naivna crvena kartona.
Previše zicera se promašilo.
Previše zicera se promašilo.
Da moze ikako Halkic bi ga zabio onom celom, al ne dozvoljavaju mu pravila 

-
- Kontakt:
Hahahahahah kako je kulturna raja domacina pljuju nase igrace, a sportski prijatelji hahhah macku o rep okaciti ikakvo prijateljstvo !!
Halkicu **** ti sebi majku u grobu , drugi put se necemo ni pojaviti pa eto im tri boda, posto ne znanju drugacije doci do pobjede, fuj kako ste mi pali u ocima rodjeni!
Halkicu **** ti sebi majku u grobu , drugi put se necemo ni pojaviti pa eto im tri boda, posto ne znanju drugacije doci do pobjede, fuj kako ste mi pali u ocima rodjeni!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 18 maj 2025, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gledaj cigancina vrapcickih na ogradi. S djecom lik stoji i psuje sve u sesnes. Ali bas sto kazu: izdvaja se ono pitomo rodjeni
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hajde što si polupismen, ali što se provaljuješ konstantno.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sarajevo više ne namješta utakmice. Široki je bio zadnji put!!!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Halkic i Kazlagic prešli igricu zvana premijer liga 

-
- Kontakt:
E moj glupi balija sta si sebi dopustio pored onakvih velikana sarajvo zeljo celik sloboda da ligu kroje kriminalci i fasisti koji imaju po 500 gledalaca na tribini..
ali ove sudije kakvi olosi bez obraza i stida. Kakva ljudska ojebina moras bit da sudis svako kolo kriminal i nesportski. Ugasit ovu kupus ligu. Bravo za sportsport sto iskreno pisu u ovom tikeru bez dlake na jeziku, samo prozivat kriminalce.

Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 18 maj 2025, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ma cilj je da se ovo ogadi da niko ne gleda.
Samo naprijed Saraj'vo!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Rodjeni, hajte lagano, vrijeme je.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Znači moraš nam 2 crvena svirati i izmisliti penal za protivnika samo da bi izvukao X protiv nas.
Veliko, veliko Sarajevo.

Veliko, veliko Sarajevo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pušteno a? E moji talibani..
Definitivno ne postoji stadion u BiH na kojem se okuplja više primitivacatutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:01Gledaj cigancina vrapcickih na ogradi. S djecom lik stoji i psuje sve u sesnes. Ali bas sto kazu: izdvaja se ono pitomo rodjeni
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bod u neljudskim uslovima. Idemo dalje.
Halkicu
Zemlja
Kosti
Izbaciti
Halkicu
Zemlja
Kosti
Izbaciti
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sve si vidio. Jedino da ga je sudija zabio.HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 19:02Hajde što si polupismen, ali što se provaljuješ konstantno.![]()
![]()
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!