Ma bezobrazno je porediti ove danas trenere sa Husrefom ali opet svako ima svoje viđenje.
Ima li insajderskih, hoće li ko šarnuti do evrope? Za sada 2 najdraža pojačanja Kyeremeh i odlazak Mehmedovića.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma bezobrazno je porediti ove danas trenere sa Husrefom ali opet svako ima svoje viđenje.
100%, eno bio u Hajduka na stadionu moraju kod nas to da izvedu
Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.Vanja8 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:17@Ubipara, zamolicu te , bez vrijedjanja, moze se i bez takvih epiteta diskutovati...ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:13Ako ne znaš civilizovano razgovarati, prošetaj.ubipara je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:07
Kakav idiot sa gomilom gluposti.
Koji kontroverzni kup? Zamisli kazes da si navijac Sarajeva i onda da si osvojio ”kontroverzni” kup a pri tome si izbacio i zrinjski i borac i sve tok dok ti niko nije davao ni 5% sansi u uzvratu.
Kazes da kao podrzavas Zekica pa onda pises gluposti kako te nije dojmio kako nema rezultate kako nema ovo ono. Mada ti si i ranije pokazivao znakove bipolarnosti i gdje ti se misljenje mjenja iz minute u minutu. Samo ne znam sta ovi moderatori rade ali smrdis opasno.
Rijeka dovelariki46 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 14:13Vukotić bi bio odlično pojačanje, ali nisam siguran koliko je realno da dođe kod nas pored Rijekeluckystrike je napisao/la: ↑07 jul 2025, 13:37"FK Sarajevo je zainteresovan da u svoje redove dovede veznjaka Iliju Vukotića, no posao bi mogla da pokvari Rijeka.
Kako stižu informacije iz Portugala, Rijeka je iskazala interes za Vukotića, te je uspostavila i prvi kontakt za ovog doskorašnjeg igrača Boaviste, kojem je istekao ugovor sa ovim klubom.
Osim Sarajeva i Rijeke, interes za Vukotića je pokazao i portugalski Estoril."
Ko ti nabavlja to, hocu i ja!ubipara je napisao/la: ↑07 jul 2025, 23:05Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.
Prelistaj mu postove pa ces vidjet da je i bipolaran i da se sam sa sobom svadja u jednom postu govori hz su upravu u drugom kako se klub treba ogradit i da hz lazu u trecem da su hz najveci dusmani kluba u cetvrtom da je nastiman kup. Pa sta je to ako nije bipolarnost ili zlonamjera da izazove i siri negativu.
Ima dešavanja, ali slagao bih kad bi rekao da znam neke prevelike detalje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 23:41GiS je nacuo nesto pa neka nam kaze. Nemoguce je da vise niko ne dodje, a toliko igraca propalo u zadnji tren.
Slazem se sa ubiparom, ovim posljednjim postom ali se ne slazem sa vrijedjanjem.ubipara je napisao/la: ↑07 jul 2025, 23:05Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.
Prelistaj mu postove pa ces vidjet da je i bipolaran i da se sam sa sobom svadja u jednom postu govori hz su upravu u drugom kako se klub treba ogradit i da hz lazu u trecem da su hz najveci dusmani kluba u cetvrtom da je nastiman kup. Pa sta je to ako nije bipolarnost ili zlonamjera da izazove i siri negativu.
Buraz tebi je ovo milion i prvi put da ulazis na temu i bacas kost u fazonu "bruka je da ne dodjete do grupne faze". Do grupne faze da dodje ekipa koja nije bila prvak je realno koliko i da nam Mirvic napravi bordo arenu od 87 hiljada stolica. A znas to i ti, nego volis da podyebajes i da ti neko replicira. A nisi ni navijac naseg kluba. Mislim ne vrijedjas nikog i nemam nista protiv tebe, al podyebajes.Konzerva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:09jos samo treba da sarajevo i zeljo ispadnu u prvom kolu a da zrinjski i borac prodju ili jos da udju u grupne faze.....pa to bi bilo bas ponizenje veliko....hajde evo ako nema zeljo finansije da izgura do grupne faze , ali Mirvic ako ne dovede pojacanja, da barem do praga grupne faze, baraza, ne dodje, sramota....a ovamo se milioni zgrcu od Viverosa.
Koje ti pare mogu garantovati da kao nenosioc dodjes do playoffa? Mislis da se mi kao pojacavamo pogledaj pojacanja Crajovije i koliko su ih platili.Konzerva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:09jos samo treba da sarajevo i zeljo ispadnu u prvom kolu a da zrinjski i borac prodju ili jos da udju u grupne faze.....pa to bi bilo bas ponizenje veliko....hajde evo ako nema zeljo finansije da izgura do grupne faze , ali Mirvic ako ne dovede pojacanja, da barem do praga grupne faze, baraza, ne dodje, sramota....a ovamo se milioni zgrcu od Viverosa.
Lik je teska negativapjankesarajevo je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:15Slazem se sa ubiparom, ovim posljednjim postom ali se ne slazem sa vrijedjanjem.ubipara je napisao/la: ↑07 jul 2025, 23:05Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.
Takodjer bih podvukao da fakat svaki „navijac“ Sarajeva koji kaze da je KUP uopste upitan a kamoli nastiman, zasluzuje da bude nazvan svakakvim imenima i da bude odstranjen sa foruma.
Nakon toliko znoja u 4 utakmice protiv rezimskih klubova prodjes ih u gostima, neko ima damu da kaze da je namjesteno i jos plus se naziva navijac fks
Ja da sam moderator bio bi blokiram jedno mjesec dana.
A sto kaze ovaj momak, uzasni su mu postovi a satro navijac FKS, btw meni je blokiran.
Zamolio bi te da ubuduće ne pišeš na ovoj temi, jer je namijenjena da na njoj pišu isključivo navijači FKS.Konzerva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:09jos samo treba da sarajevo i zeljo ispadnu u prvom kolu a da zrinjski i borac prodju ili jos da udju u grupne faze.....pa to bi bilo bas ponizenje veliko....hajde evo ako nema zeljo finansije da izgura do grupne faze , ali Mirvic ako ne dovede pojacanja, da barem do praga grupne faze, baraza, ne dodje, sramota....a ovamo se milioni zgrcu od Viverosa.
Ti si obolio taman koliko i ubipara, citav forum si blokirao, neki dan se smijali ljudi. Stvarno moras nauciti saslusati kada neko ne misli kao ti.pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 jul 2025, 00:15Slazem se sa ubiparom, ovim posljednjim postom ali se ne slazem sa vrijedjanjem.ubipara je napisao/la: ↑07 jul 2025, 23:05Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.
Takodjer bih podvukao da fakat svaki „navijac“ Sarajeva koji kaze da je KUP uopste upitan a kamoli nastiman, zasluzuje da bude nazvan svakakvim imenima i da bude odstranjen sa foruma.
Nakon toliko znoja u 4 utakmice protiv rezimskih klubova prodjes ih u gostima, neko ima damu da kaze da je namjesteno i jos plus se naziva navijac fks
Ja da sam moderator bio bi blokiram jedno mjesec dana.
A sto kaze ovaj momak, uzasni su mu postovi a satro navijac FKS, btw meni je blokiran.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Jadnimi, Kyle88, misstianopenaldo, mma_hz, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic i 106 gostiju.