FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 199

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ErosViverosViv » 07 jul 2025, 22:54

AVNOJ je napisao/la:
07 jul 2025, 22:20
Najbolji trener FK Sarajevo je Boško Antić a najuspješniji Huref Musemić tako da Zoran Zekić treba još pure pojesti da bi prestigao ovog drugog i bio možda najuspješniji ali nikako najbolji.
Ja mu od srca želim da to postane.
Ma bezobrazno je porediti ove danas trenere sa Husrefom ali opet svako ima svoje viđenje.

Ima li insajderskih, hoće li ko šarnuti do evrope? Za sada 2 najdraža pojačanja Kyeremeh i odlazak Mehmedovića.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 07 jul 2025, 23:02

Zutti je napisao/la:
07 jul 2025, 22:05
Ona budaletina iShowSpeed luta Balkanom, trebaju sad ljudi iz našeg marketinga forumašima pokazati da nisu pali i nekako premuntati budalu da dođe do shopa, snimi live, postavi story i taguje nas. Nevjerovatna promocija kluba se može preko njega odraditi.
100%, eno bio u Hajduka na stadionu moraju kod nas to da izvedu

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 07 jul 2025, 23:05

Vanja8 je napisao/la:
07 jul 2025, 21:17
ErosViverosViv je napisao/la:
07 jul 2025, 21:13
ubipara je napisao/la:
07 jul 2025, 21:07

Kakav idiot sa gomilom gluposti.

Koji kontroverzni kup? Zamisli kazes da si navijac Sarajeva i onda da si osvojio ”kontroverzni” kup a pri tome si izbacio i zrinjski i borac i sve tok dok ti niko nije davao ni 5% sansi u uzvratu.

Kazes da kao podrzavas Zekica pa onda pises gluposti kako te nije dojmio kako nema rezultate kako nema ovo ono. Mada ti si i ranije pokazivao znakove bipolarnosti i gdje ti se misljenje mjenja iz minute u minutu. Samo ne znam sta ovi moderatori rade ali smrdis opasno.
Ako ne znaš civilizovano razgovarati, prošetaj.
@Ubipara, zamolicu te , bez vrijedjanja, moze se i bez takvih epiteta diskutovati...
Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.

Prelistaj mu postove pa ces vidjet da je i bipolaran i da se sam sa sobom svadja u jednom postu govori hz su upravu u drugom kako se klub treba ogradit i da hz lazu u trecem da su hz najveci dusmani kluba u cetvrtom da je nastiman kup. Pa sta je to ako nije bipolarnost ili zlonamjera da izazove i siri negativu.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 07 jul 2025, 23:08

Ne znam je li najbolji, meni najdraži trener Sarajeva nakon rata je Nerko Hadžiahmetović. E sad opet, ne staviti Čalu tu u isti koš, bi bilo u najmanju ruku bezobrazno.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jul 2025, 23:15

riki46 je napisao/la:
07 jul 2025, 14:13
luckystrike je napisao/la:
07 jul 2025, 13:37
"FK Sarajevo je zainteresovan da u svoje redove dovede veznjaka Iliju Vukotića, no posao bi mogla da pokvari Rijeka.

Kako stižu informacije iz Portugala, Rijeka je iskazala interes za Vukotića, te je uspostavila i prvi kontakt za ovog doskorašnjeg igrača Boaviste, kojem je istekao ugovor sa ovim klubom.

Osim Sarajeva i Rijeke, interes za Vukotića je pokazao i portugalski Estoril."
Vukotić bi bio odlično pojačanje, ali nisam siguran koliko je realno da dođe kod nas pored Rijeke
Rijeka dovela
Tiago Dantasa
Dominik Yankova
Merveil Ndockyta

sve veznjaci

plus imaju Andro Babic , Ilinkovic, Petrović, Fruk, Janković, Gojak...

hoce da vrate Damir Kreilacha

ne znam ni sta ce im Vukotic
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 07 jul 2025, 23:23

ubipara je napisao/la:
07 jul 2025, 23:05
Vanja8 je napisao/la:

@Ubipara, zamolicu te , bez vrijedjanja, moze se i bez takvih epiteta diskutovati...
Pa nije vrijedjanje vec je to epitet za prikladnu osobu. Ovo je tema FKS i onda dodje da pise da je kup kontraverzan a kao navijac je naseg kluba. Kroz sta smo sve prosli u kupu i u ligi i onda dodje ovdje da omalovazava osvojeni kup sto je vrijedan ko titula, e pa onda i zasluzuje takav epitet glupana.

Prelistaj mu postove pa ces vidjet da je i bipolaran i da se sam sa sobom svadja u jednom postu govori hz su upravu u drugom kako se klub treba ogradit i da hz lazu u trecem da su hz najveci dusmani kluba u cetvrtom da je nastiman kup. Pa sta je to ako nije bipolarnost ili zlonamjera da izazove i siri negativu.
Ko ti nabavlja to, hocu i ja!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 jul 2025, 23:24

Znaš kakva je situacija kad ni mediji ne provlače neka imena, ili je totalna tajna ili nema igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 07 jul 2025, 23:41

H8Z7 je napisao/la:
07 jul 2025, 23:24
Znaš kakva je situacija kad ni mediji ne provlače neka imena, ili je totalna tajna ili nema igrača.
GiS je nacuo nesto pa neka nam kaze. Nemoguce je da vise niko ne dodje, a toliko igraca propalo u zadnji tren.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 07 jul 2025, 23:43

bvsic je napisao/la:
07 jul 2025, 23:02
Zutti je napisao/la:
07 jul 2025, 22:05
Ona budaletina iShowSpeed luta Balkanom, trebaju sad ljudi iz našeg marketinga forumašima pokazati da nisu pali i nekako premuntati budalu da dođe do shopa, snimi live, postavi story i taguje nas. Nevjerovatna promocija kluba se može preko njega odraditi.
100%, eno bio u Hajduka na stadionu moraju kod nas to da izvedu
Njega ako dovedu na stadion i u shop, to bi bio najbolji marketing svih vremena.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 jul 2025, 23:47

07 jul 2025, 23:41
H8Z7 je napisao/la:
07 jul 2025, 23:24
GiS je nacuo nesto pa neka nam kaze. Nemoguce je da vise niko ne dodje, a toliko igraca propalo u zadnji tren.
Ima dešavanja, ali slagao bih kad bi rekao da znam neke prevelike detalje.
Uglavnom, po pitanju dolazaka smo aktivni i tražimo određene pozicije, međutim koliko će to brzo biti riješeno, stvarno ne znam.
Moje neke želje su da to bude do kraja ove sedmice, pa bi možda i imali neke šanse u ovom dvomeču koji slijedi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 07 jul 2025, 23:51

Cimirot je sluzbeno slobodan…samo kazem
FKS❤️1946

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 07 jul 2025, 23:58

Ne bih da crnjačim al' kako koji dan prolazi nada u evropsko iznenađenje blijedi.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 08 jul 2025, 00:09

jos samo treba da sarajevo i zeljo ispadnu u prvom kolu a da zrinjski i borac prodju ili jos da udju u grupne faze.....pa to bi bilo bas ponizenje veliko....hajde evo ako nema zeljo finansije da izgura do grupne faze , ali Mirvic ako ne dovede pojacanja, da barem do praga grupne faze, baraza, ne dodje, sramota....a ovamo se milioni zgrcu od Viverosa.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 08 jul 2025, 00:15

ubipara je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Slazem se sa ubiparom, ovim posljednjim postom ali se ne slazem sa vrijedjanjem.

Takodjer bih podvukao da fakat svaki „navijac“ Sarajeva koji kaze da je KUP uopste upitan a kamoli nastiman, zasluzuje da bude nazvan svakakvim imenima i da bude odstranjen sa foruma.

Nakon toliko znoja u 4 utakmice protiv rezimskih klubova prodjes ih u gostima, neko ima damu da kaze da je namjesteno i jos plus se naziva navijac fks

Ja da sam moderator bio bi blokiram jedno mjesec dana.

A sto kaze ovaj momak, uzasni su mu postovi a satro navijac FKS, btw meni je blokiran.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 jul 2025, 00:21

Konzerva je napisao/la:
08 jul 2025, 00:09
jos samo treba da sarajevo i zeljo ispadnu u prvom kolu a da zrinjski i borac prodju ili jos da udju u grupne faze.....pa to bi bilo bas ponizenje veliko....hajde evo ako nema zeljo finansije da izgura do grupne faze , ali Mirvic ako ne dovede pojacanja, da barem do praga grupne faze, baraza, ne dodje, sramota....a ovamo se milioni zgrcu od Viverosa.
Buraz tebi je ovo milion i prvi put da ulazis na temu i bacas kost u fazonu "bruka je da ne dodjete do grupne faze". Do grupne faze da dodje ekipa koja nije bila prvak je realno koliko i da nam Mirvic napravi bordo arenu od 87 hiljada stolica. A znas to i ti, nego volis da podyebajes i da ti neko replicira. A nisi ni navijac naseg kluba. Mislim ne vrijedjas nikog i nemam nista protiv tebe, al podyebajes.

E za ovakve sluzi moderacija. @GiS, @Vanja, @Maroon, ovo su vase nadleznosti.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 jul 2025, 00:23

Konzerva je napisao/la:
Koje ti pare mogu garantovati da kao nenosioc dodjes do playoffa? Mislis da se mi kao pojacavamo pogledaj pojacanja Crajovije i koliko su ih platili.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 08 jul 2025, 00:38

pjankesarajevo je napisao/la:
08 jul 2025, 00:15
ubipara je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Slazem se sa ubiparom, ovim posljednjim postom ali se ne slazem sa vrijedjanjem.

Takodjer bih podvukao da fakat svaki „navijac“ Sarajeva koji kaze da je KUP uopste upitan a kamoli nastiman, zasluzuje da bude nazvan svakakvim imenima i da bude odstranjen sa foruma.

Nakon toliko znoja u 4 utakmice protiv rezimskih klubova prodjes ih u gostima, neko ima damu da kaze da je namjesteno i jos plus se naziva navijac fks

A sto kaze ovaj momak, uzasni su mu postovi a satro navijac FKS, btw meni je blokiran.
Lik je teska negativa

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 jul 2025, 00:43

Konzerva je napisao/la:
Zamolio bi te da ubuduće ne pišeš na ovoj temi, jer je namijenjena da na njoj pišu isključivo navijači FKS.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 jul 2025, 00:45

pjankesarajevo je napisao/la:
08 jul 2025, 00:15
ubipara je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Ti si obolio taman koliko i ubipara, citav forum si blokirao, neki dan se smijali ljudi. Stvarno moras nauciti saslusati kada neko ne misli kao ti.
Ono sto zelis da mislis malo se razlikuje od realnog svijeta. Postoji razlog zasto se ne pitas ko ce sta pisati i ko je veci navijac. A tek to bih volio da vidim.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 jul 2025, 00:49

A vala i to da Zekic "kaze profil igraca a oni mu dovedu" je nevidjena glupost. Pa ko bi radio tako? Sta, sad ispade da je on rekao da hoce jakog spica da razbija odbrane s njim, ocekivao Prevljaka a dobio Butica. Pa isto onaj meme gdje lik curi govori da radi u officeu koji je sav u staklu i vozi velikog plavog mercedesa, ona misli da je neki privatnik sa AMGom a on vozi autobus. Sve je stvar perspektive, ne moze neki Leterme imat ista fudbalska ocekivanja kao Zekic, njemu pojam "dobar playmaker koji diktira tempo" ne znaci isto kao treneru. Benitez je zbog tog otisao iz Valencije uz cuvenu izjavu "trazio sam im kauc a oni su mi kupili lampu". Niko normalan ne bi radio u takvim uslovima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Jadnimi, Kyle88, misstianopenaldo, mma_hz, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic i 106 gostiju.