FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
ljudi ja sam odigrao da necemo primiti gol malo jaci ulog,nadam se,,to je navijacki,,
VOLIM BAYERN
Proradio žabarski mentalitet ali zaboravljaju da se druga utakmica igra u Minhenu mislim da Schikeria neće ostati dužna. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rizah je napisao/la:Ma seljaci iz Italije, njima nije niko javio da se Drugi svjetski rat završio.Omerbavarac je napisao/la:Neki navijaci Bayerna izbodeni od strane Napolitanaca.![]()
Fuj, zabarska gamad.![]()
Vjerujem da ce ova informacija doci do igraca Bayerna i da ce vratiti za ovo i to sa kamatama.
Veceras se raspada Italijanski nogomet.
ne mogu da vjerujem da Drugi sv. rat spominjes protiv italijana a u korist NJemaca ?
ZWeite Welt Krieg (valjda sam ubo ) mit Deutchlands angrif auf Polen bekommen .. ne razumijes ti ovo jer si neko dijete koje je tek pocelo historiju izucavat ,tako da ..
Sjediste italijankse mafije nije bas u Napulju ali je u velikoj mjeri i ovdje zastupljen ,ljudi zive za club tako i mafijasi ,ovo nije nista neubicajno ,naprotiv ..
Ne kontam 2 lika malo izbockana
PS: veceras pobjeda Napolia = Bayernov pohvalni niz bez primjljenog gola se prekida , hebiga nije mi zao
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Rizah je napisao/la:Ma seljaci iz Italije, njima nije niko javio da se Drugi svjetski rat završio.Omerbavarac je napisao/la:Neki navijaci Bayerna izbodeni od strane Napolitanaca.![]()
Fuj, zabarska gamad.![]()
Vjerujem da ce ova informacija doci do igraca Bayerna i da ce vratiti za ovo i to sa kamatama.
Veceras se raspada Italijanski nogomet.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
A odavno ovde fudbalske teme pređu u razgovore o političkim temama,mislim na cijelom forumu tako,ne samo na ovoj temi, pa na podforumu Serie A bila slična diskusija, mislim da si pročitaoJuveSissoko je napisao/la:valjda su Italijani i Njemci u tom ratu bili saveznici, nisu se lemali medjusobno? ili sam ja imao lose profesore istorije?
au pm, o fudbalu dodje se do fasizma i nacizma.Odnio vrag salu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ovako je to izgledalo '89. godine

Diego Armando Maradona u duelu sa Hansom Dorfnerom
A ovo bockanje... Nije to ništa novo za Napolitanke. To su isto uradili navijačima Liverpoola prošle sezone. Šta ćeš, ljudima u krvi da bockaju
Zato se moramo osvetiti na terenu 
Večeršnju tekmu sudi Portugalac Olegário Benquerença i protiv nas je sudio 2 utakmice - protiv Fiorentine 2006. (3-0 pobjeda) i protiv Anderlecht UEFA kupu (pobjeda 5-0)
U večeršnjoj utakmice, za Napoli neće igrati Miguel Britos, Marco Donadel and Goran Pandev - svi se oporavljaju od povreda
Inače, otkako se Napoli vratio u eurokupove 2008. godine, odigrali su 9 utakmica kao domaćini i nikada nisu poraženi, a u zadnjih 6 utakmica nisu nikako primali golove.
I evo slike našeg Diega Armanda

Diego Armando Maradona u duelu sa Hansom Dorfnerom
A ovo bockanje... Nije to ništa novo za Napolitanke. To su isto uradili navijačima Liverpoola prošle sezone. Šta ćeš, ljudima u krvi da bockaju
Večeršnju tekmu sudi Portugalac Olegário Benquerença i protiv nas je sudio 2 utakmice - protiv Fiorentine 2006. (3-0 pobjeda) i protiv Anderlecht UEFA kupu (pobjeda 5-0)
U večeršnjoj utakmice, za Napoli neće igrati Miguel Britos, Marco Donadel and Goran Pandev - svi se oporavljaju od povreda
Inače, otkako se Napoli vratio u eurokupove 2008. godine, odigrali su 9 utakmica kao domaćini i nikada nisu poraženi, a u zadnjih 6 utakmica nisu nikako primali golove.
I evo slike našeg Diega Armanda

Sent from my Philips Smart TV.
Ne znam zašto
, ali sam uvjeren u ubjedljivu pobjedu bez primljenog gola večeras. Ma to su Talijani, davno se kod njih prestao igrati nogomet...
Gistavo Lopez valjda spreman, Rafinha
, a Mariana će još više mrziti, naravno mrzioci ovog kluba, dok će ga čak i secer još jednom pohvaliti, po ko zna koji put.
Marion mu je šaptom osvojio srce
, secko još nije svjestan kakva će ljubav tu buknuti.

Gistavo Lopez valjda spreman, Rafinha
Marion mu je šaptom osvojio srce

- anton 1983
- Kontakt:
Od sad duplam postove!
Bojim se da ćemo mi sa Napolijem pod obrisat. Bit će mi pravo žao talijanskih navijača.
Bojim se da ćemo mi sa Napolijem pod obrisat. Bit će mi pravo žao talijanskih navijača.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Veceras dosta vazna utakmica po Bayern i po Njemacki fudbal. Pobjedom bi Bayern skoro pa sigurno obezbjedio 1/8 finala LP,a Napoliju bi zakomplikovao prolaz dalje jer ocekujem pobjedu "Gradjana" protiv Villarreal-a.
Znam da je navijacima Bayern-a bitan niz utakmica bez primljenog gola, no ja bih odmah pristao na rezultat 6-5 samo da Bayern pobjedi.
Znam da je navijacima Bayern-a bitan niz utakmica bez primljenog gola, no ja bih odmah pristao na rezultat 6-5 samo da Bayern pobjedi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Tacno je nase navijanje preraslo u navijanje da se ne primi gol,posto znamo da ce Bayern pobijediti 
@amerosm
i ja bih takodje pristao na pobjedu 5-6.Nesto se bojim kako ce reagovati nasi igraci kada konacno prime taj gol.Svima ce u glavi biti taj prekinuti niz bez primljenog pogotka,a i zaboravili su kako je kad ne dominiraju utakmicom.
Ja bih volio da smo protiv Hoffenheima primili gol,pa dali jedan za podjelu bodova,nego onako 0:0.
Veceras u prvih 10 minuta zabiti i onda izdominirati
MIA SAN MIA
@amerosm
i ja bih takodje pristao na pobjedu 5-6.Nesto se bojim kako ce reagovati nasi igraci kada konacno prime taj gol.Svima ce u glavi biti taj prekinuti niz bez primljenog pogotka,a i zaboravili su kako je kad ne dominiraju utakmicom.
Ja bih volio da smo protiv Hoffenheima primili gol,pa dali jedan za podjelu bodova,nego onako 0:0.
Veceras u prvih 10 minuta zabiti i onda izdominirati
MIA SAN MIA
#miasanmia
- anton 1983
- Kontakt:
Milijardu ovakvih priča se dogodi svaki dan u nogometu ali se čovjek svaki puta naježi. Zadnji puta kada je Napoli izgubio u Europi doma, bio je to protiv tim akojeg je vodio JUPP HEYNCKES!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma meni je preko glave te rasprave, znao sam ja da ce politika doci na red kad tadeffe_sa je napisao/la:A odavno ovde fudbalske teme pređu u razgovore o političkim temama,mislim na cijelom forumu tako,ne samo na ovoj temi, pa na podforumu Serie A bila slična diskusija, mislim da si pročitaoJuveSissoko je napisao/la:valjda su Italijani i Njemci u tom ratu bili saveznici, nisu se lemali medjusobno? ili sam ja imao lose profesore istorije?
au pm, o fudbalu dodje se do fasizma i nacizma.Odnio vrag salu.
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Evo linkova pa birajte šta kome štima
http://forum.wiziwig.eu/threads/62008-T ... tober-2011
Sent from my Philips Smart TV.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Zar vec

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
zero UNO !!!Toniiiiiiiii Kroooooooooooooooosss
Zar je moglo bolje krenuti ,jos vamo City 0-1 
502 Bad Gateway ... provjeri da nisi pogrešio u copy-pastedr.adnan je napisao/la:Evo linkova pa birajte šta kome štima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.