Pozdrav. Imas li informacije sta je cilj za narednu sezonu? Razne price kruze, od one da idete u kanton i da necete igrati Prvu ligu, do one da se svjesno ispalo, jer ce se ovako lakse vratiti u Premijer ligu. Vjerujem da imas informacija.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Priče kruže raznorazne. Po meni jedina vjerodostojna priča je da se namjerno ispalo iz razloga besparice.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:17Pozdrav. Imas li informacije sta je cilj za narednu sezonu? Razne price kruze, od one da idete u kanton i da necete igrati Prvu ligu, do one da se svjesno ispalo, jer ce se ovako lakse vratiti u Premijer ligu. Vjerujem da imas informacija.
I ovo je nagađanje jer ne raspolažem nikakvim informacijama koje su iz prve ruke. Balja je informisan ali i on je potegao ručnu.
-
- Kontakt:
Nisam drug pptegao rucnu, na odmoru sam, ono sto je provjereno, sto nije provjereno i tacno i ne pisem da nebi ispalo da bezveze piskaram. Zvanicno koliko sam upoznat igramo i ganjamo povratak, ali eto nek bude sa rezervom oko ekspresnog povratka, jer nista dok ne vidimo na sta ce liciti ekipa.Beledija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:51Priče kruže raznorazne. Po meni jedina vjerodostojna priča je da se namjerno ispalo iz razloga besparice.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:17Pozdrav. Imas li informacije sta je cilj za narednu sezonu? Razne price kruze, od one da idete u kanton i da necete igrati Prvu ligu, do one da se svjesno ispalo, jer ce se ovako lakse vratiti u Premijer ligu. Vjerujem da imas informacija.
I ovo je nagađanje jer ne raspolažem nikakvim informacijama koje su iz prve ruke. Balja je informisan ali i on je potegao ručnu.
Elvir Baljic
Informacije iz kluba sustižu jedna drugu, iako se trudim nemogu stići pročitati.

Gdje vam je onaj vidovnjak "3 za 3"? Covjek apsolutno sve promasio sto je napisao na temi.
Sto se vas tice, klubu zelim da se izdigne i vrati. Azmir je generalno dobar covjek i neko ko se srcem davao za sport i boljitak sporta u BiH.
Nemam namjeru da ulazim u licne stvari i probleme sa kojima se susreo u zadnje vrijeme, ali je ocigledno da se sve odrazilo i na sami klub.
Da li jos neko pored Azmira finansira klub?
Da li je nakon izvjesnog skracivanja PL i danas najavljenog skracivanja Prve lige (sa 16 na 14 klubova) realnija borba za titulu ili opstanak?
Sto se vas tice, klubu zelim da se izdigne i vrati. Azmir je generalno dobar covjek i neko ko se srcem davao za sport i boljitak sporta u BiH.
Nemam namjeru da ulazim u licne stvari i probleme sa kojima se susreo u zadnje vrijeme, ali je ocigledno da se sve odrazilo i na sami klub.
Da li je nakon izvjesnog skracivanja PL i danas najavljenog skracivanja Prve lige (sa 16 na 14 klubova) realnija borba za titulu ili opstanak?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Onaj vidovnjak je nažalost prije mjesec dana preselio na ahiret.Zoom088 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:53Gdje vam je onaj vidovnjak "3 za 3"? Covjek apsolutno sve promasio sto je napisao na temi.
Sve ostalo što si pitao je nepoznanica osim toga da je Azmir sam sve financirao.
TC ide na titulu dogovoren je trener i pomocnici.
Je li moguće da je čovjek umro zbog ispadanja ssh?husrefbeg je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:23Onaj vidovnjak je nažalost prije mjesec dana preselio na ahiret.Zoom088 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:53Gdje vam je onaj vidovnjak "3 za 3"? Covjek apsolutno sve promasio sto je napisao na temi.
Sve ostalo što si pitao je nepoznanica osim toga da je Azmir sam sve financirao.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma on je koliko znam bio bolešljiv. Mada mu je ispadanje teško palo. Ipak je njegova ljubav bila Sloboda iako je to javno negirao zadnjih godinaSky9 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:49Je li moguće da je čovjek umro zbog ispadanja ssh?husrefbeg je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:23Onaj vidovnjak je nažalost prije mjesec dana preselio na ahiret.Zoom088 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:53Gdje vam je onaj vidovnjak "3 za 3"? Covjek apsolutno sve promasio sto je napisao na temi.
-
- Kontakt:
Nije važno šta ko kaže, meni je važno šta ja mislim.
A mislim da TC ako ostane u federalki ove sezone je postigla dobar uspjeh.
Isto mislim da će Sloboda teško sačuvati status premijerligaša.
Iskreno, nadam se da pogrešno mislim...bar u jednom slučaju
Jeli Adanlić novi strateg ili ne.
Adanlić ili Adanalić nek neko napiše kako se čovjek preziva.
[quote=Beledija post_id=9853267 time=1720102179 user_id=50128]
[/quote]
Jeste drug, Adanalić je trener imas na netu. Lp
[/quote]
Jeste drug, Adanalić je trener imas na netu. Lp
Ima li kakvih dešavanja u klubu.
Balja, jesi li još na odmoru.
Balja, jesi li još na odmoru.
-
- Kontakt:
U narednih par dana trebali bi krenuti. Sa nekim igracima se pricalo, ali vjeruj da nemam informaciju sta se dogovorilo. Formirace se ekipa usput, Fejza je tu, bice juniora. Svakako formiracemo misljenje spram ekipe.
Elvir Baljic
Pa dobro, može se sačekati još tih nekoliko dana. Fejzića treba proglasiti legendom kluba( imao je on nekih nelogičnih kikseva) i nikad više dok je on u ekipi ne dozvoliti da kapiten bude neko ko ne zaslužuje. Šuki ničim nije zaslužio, ni kvalitetom ni iskustvom niti stažom a autoritetom pogotovu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2024, 20:24U narednih par dana trebali bi krenuti. Sa nekim igracima se pricalo, ali vjeruj da nemam informaciju sta se dogovorilo. Formirace se ekipa usput, Fejza je tu, bice juniora. Svakako formiracemo misljenje spram ekipe.
Slažem se da po formiranju ekipe može diskutovati šta i kako dalje.
Hajde dok čekamo početak priprema da pokušamo naći najbolji sastav od igrača koji su prodefilovali kroz klub u najvećem rangu.
Moj idealni tim bi izgladao ovako u formaciji 4-3-3
.... Fejzić...Efendić,Barišić, Kojić, Čeliković....Sesar, Mehanović, Diabi.... Crnkić, Ubiparip, Kuzmanović.
Bilo je još odličnih igrača, ja sam se opredijelio za po mom mišljenju najkvalitetnije a ne po stažu ili broju utakmica.
Moj idealni tim bi izgladao ovako u formaciji 4-3-3
.... Fejzić...Efendić,Barišić, Kojić, Čeliković....Sesar, Mehanović, Diabi.... Crnkić, Ubiparip, Kuzmanović.
Bilo je još odličnih igrača, ja sam se opredijelio za po mom mišljenju najkvalitetnije a ne po stažu ili broju utakmica.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 9 gostiju.