U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Hajmo djeco prenebregnuti ovo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nasa zadnja linija je prilicno visoka, vec je bilo par opasnih situacija zbog toga. Tranzicija je vrlo dobra sa nase strane.
Ako hocemo pobjedu treba nam pojacana veza i aktivniji bekovi. Todorovic je igrac koji moze puno, ali do sada nije prikazao skoro nista iz svog repertoara.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Valjda bude bolje u drugom.
-
Kalashnikov
- Kontakt:
Cavar nema utakmica u nogama i to se osjeti.
Prilicno lose prvo poluvrijeme, makar nismo primili gol.
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine bola i nadanja..
Lončar i stoperi igraju te neke duže lopte, svaka takva ide u bunar, nema šanse da otočku ekipu možeš dobiti dugim loptama, ne ide jbgTristan10 je napisao/la:Muminovic smijesan golman, samo unosi nemir u ekipu. Najvise mi smeta sto nemamo nasu igru na sredini terena. Previse nervozno i bez strpljenja igramo. Nekad sto smo bez ideje pokusavamo i dugim loptama.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Slazem se. Nije to sigurno do strategije Marinovica, vec bezidejnost sredine terena. Mislim da su nas oni isto dobro procitali poslije prve utakmice.Raonffa je napisao/la:Lončar i stoperi igraju te neke duže lopte, svaka takva ide u bunar, nema šanse da otočku ekipu možeš dobiti dugim loptama, ne ide jbgTristan10 je napisao/la:Muminovic smijesan golman, samo unosi nemir u ekipu. Najvise mi smeta sto nemamo nasu igru na sredini terena. Previse nervozno i bez strpljenja igramo. Nekad sto smo bez ideje pokusavamo i dugim loptama.
To sam i ja pomislio nakon 10 minuta, ovo je jako slicna onoj Mesinoj taktici, pas igra u zadnjoj liniji pa duge lopteUnofficialpage je napisao/la:Da Meša im nije skrajao taktiku? Svaka akcija duga lopta.
Ma nije do Marinovića, ovo je igra iz nemoći, moraju se Gojak i Ćavar malo trgnuti i biće to bolje sigurno.Tristan10 je napisao/la:Slazem se. Nije to sigurno do strategije Marinovica, vec bezidejnost sredine terena. Mislim da su nas oni isto dobro procitali poslije prve utakmice.Raonffa je napisao/la:Lončar i stoperi igraju te neke duže lopte, svaka takva ide u bunar, nema šanse da otočku ekipu možeš dobiti dugim loptama, ne ide jbgTristan10 je napisao/la:Muminovic smijesan golman, samo unosi nemir u ekipu. Najvise mi smeta sto nemamo nasu igru na sredini terena. Previse nervozno i bez strpljenja igramo. Nekad sto smo bez ideje pokusavamo i dugim loptama.
@TMovac
Ni meni nije jasno, ne znam što ga je zvao ako mu neće biti ni na klupi, bolje da je pomogao juniorskoj reprezentaciji, tamo bi vjerovatno bio glavni vezni igrač.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, aldin-8, BelajBoy, Benko123, Bing [Bot], CAGarfia, Cwirek, denza, dubrovnik, DzemoVoliMarmeladu, Edincapitano, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, haklamas, HariTz, InatSilniBosanski, kakarut, KarlMarx, Kaunas, klasik, L-Train, LeCoq, lol89, M1k3y, Micron, MostarNeretva, MostarReds22, napapijri1987, PeppermintSA, Pushko92, RightBack, RobijasiZenica1988, s4mke, Scholl, Shategabri, Sheyi, Soli, StevieG8, wanakis, Wolffire, zikerrz21 i 314 gostiju.