FKZ1921 je napisao/la:samoplavo je napisao/la:Iskreno i objetivno, bio je i red da Dado odigra nešto, ne znam je li odavno za nekoga bilo toliko strpljenja. Što i kako, sad nebitno, red je više samo da počne igrati da valja. A na dobrom je putu.
Kakvog bolan strpljenja?
Vrati film i reci koju je utakmicu Dado lose odigrao...
Drugi strijelac i najbolji asistent u ekipi...
Prošao je nezapaženo podatak da je Dado na zadnjem derbiju pretrcao najviše od svih aktera meča..
Sigurno je u četiri jake utakmice u evropi ove sezone najviše pretrcao od svih naših igrača...
Kojim očima ti gledaš nogomet?
Nikad nije loše igrao, nije guran, nikad nije opravdano kritikovan, izmišljali su ljudi. Uvijek je najviše trčao, bio najborbeniji i dobijao ovacije iz kola u kolo.
Položio sam zakletvu, treba lagati samog sebe, ako kažem mišljenje onda sam Aldin ili pitar.
Živ ti meni bio, od svih navedenih juniora uvjedljivo najviše je ovom trebalo i to je istina. Istina je i da je ove sezone bolji, što sam već pisao. Da mu je otežavalo to što je na zubu navijača i previše-jeste! Ali nije džaba došao na zub navijača. Što sad Amir, Memija nisu na zubu? Što nisu bili? Zato što je i Memija imao period adaptacije, ali je bio, a i dan danas je, najborbeniji igrač. O Amiru da ne pričam.
Dado je krenuo super, da se ne urekne. Ali treba biti realan. I ako je vama neko drag u toj mjeri, nije svakome.