Ja sam mislio da smo prevazišli tu bolest kašnjenja sa dovođenjem igrača. Ovo do sada što imamo je nedovoljno da garantujemo treće mjesto, svi znamo da nas čekaju povrede i odlasci najboljih igrača, Sarajevo je to, zvani maler.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Covjek je detektovao problem i trazi rjesenja,kadar nije adekvatan i trazi pojacanja u cemu je problem,nije se mjesao sad se mjesa pa trener je i on se pita.Pena je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:02Sta hoce sad, sam je rekao da nece da se mjesa u transfere, to mi je bezmudno..Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
Cim se pricalo sa Sabanovicem to je znak za uzbunu. Kakve veze ima nase dijete ili ne. Covjek u petom rangu Francuske prosle godine odigrao 3 utakmice, pretprosle 8. Znaci peti rang, to su regionalne lige gdje ljudi igraju rekreativno fudbala pored poslova od kojih zive. Dizdarevic iz tog istog ranga. Serbecic kod Fedje upisao 9 nastupa za cijelu sezonu. Hvala Bogu sto ce u Velez, a i to im je previsok nivo.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:06Ne znam čemu fkt pljuvanje po ovim igračima.
3 naša djeteta. Ništa gori ne bi bio Sabanovic od Unusica ili Pidro kao rezerva na lijevom beku gdje imamo nekakvog Kapetanovica.
Al Hajd.
Sjedio s njima pa ti bacili koju zalovituHordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
Niko njih ne pljuje, postovanje za skoro svakog naseg bivseg igraca, ali ova nabrojana ekipa je max za Veleza/Posusja/Slogejurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:06Ne znam čemu fkt pljuvanje po ovim igračima.
3 naša djeteta. Ništa gori ne bi bio Sabanovic od Unusica ili Pidro kao rezerva na lijevom beku gdje imamo nekakvog Kapetanovica.
Al Hajd.
Za sta su onda Unusic,Vrsajevic,Tomasevic,Durakovic,Pejovic,Drobarov i ostale prevare sto smo dovodili na njihovim pozicijima zadnjih godina kad su ovi nabrojani za njih izmislili fudbal.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:39Niko njih ne pljuje, postovanje za skoro svakog naseg bivseg igraca, ali ova nabrojana ekipa je max za Veleza/Posusja/Slogejurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:06Ne znam čemu fkt pljuvanje po ovim igračima.
Al Hajd.
BanicOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:38Kupili smo Mlinarica, Mamasa, doveli Banica, vratili Renana, doveli Turdu, dobili smo Jatu koji je sada u prvom planu. Treba dovesti jos pet igraca, pa da krenemo sa novih 11?
Dakle dosli su po jedan igrac u svakoj liniji, sto je bio i cilj. I sad se zali na igracki kadar, kao da konkurencija dovodi bolja pojacanja?
Ima Zekic sasvim dobru ekipu, i da nije sudjenja ne bi imao nikakav alibi. Mozda ne mozemo uzeti titulu zbog okolnosti, ali sigurno da mozemo igrati bolje.
Nisu dosli, vec smo 2 igraca platili skoro MILION MARAKA, pojedini ljudi ovde stvarno ni malo realnosti nemaju.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:38Kupili smo Mlinarica, Mamasa, doveli Banica, vratili Renana, doveli Turdu, dobili smo Jatu koji je sada u prvom planu. Treba dovesti jos pet igraca, pa da krenemo sa novih 11?
Dakle dosli su po jedan igrac u svakoj liniji, sto je bio i cilj. I sad se zali na igracki kadar, kao da konkurencija dovodi bolja pojacanja?
Ima Zekic sasvim dobru ekipu, i da nije sudjenja ne bi imao nikakav alibi. Mozda ne mozemo uzeti titulu zbog okolnosti, ali sigurno da mozemo igrati bolje.
.. i ovi tvoji nabrojani su za levela Veleza..da mi je brat a ne kao "nase dijete"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:43Za sta su onda Unusic,Vrsajevic,Tomasevic,Durakovic,Pejovic,Drobarov i ostale prevare sto smo dovodili na njihovim pozicijima zadnjih godina kad su ovi nabrojani za njih izmislili fudbal.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:39Niko njih ne pljuje, postovanje za skoro svakog naseg bivseg igraca, ali ova nabrojana ekipa je max za Veleza/Posusja/Slogejurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:06
Ne znam čemu fkt pljuvanje po ovim igračima.
Al Hajd.
Postovanje mora imati svaki igrac iz generacije dupla kruna jer ovi sto sad igraju nikad nece imati tu privilegiju da podignu oba pehara u prepunoj titovoj.Ni ovi sad ni ovi prije njih ni ovi sto ce dolaziti.Ne mogu u istu recenicu sa najboljom generacijom u historiji kluba uz onu stariju iz 85'
Nisam brate sjedio nego cujem i saznam stvari kao i svako ko malo vise prati klub. Uostalom, ne treba ti nikakva ekskluziva imas usi i oci. Isto kao da govorim Bog zna sta, a ocigledne stvari u pitanju. Pa po izjavama mu vidis da je nezadovoljan, sta ti ja imam pricati. Zekic je poslusan sa Mlinaricem, vapio je za tim tipom napadaca i za to im svaka cast, ovo ostalo jednostavno covjek nije ispostovan i nema s cim da radi. Ja se nadam da ce se to promijeniti do kraja prelaznog.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:38Sjedio s njima pa ti bacili koju zalovituHordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta., sta ti rekose hoce li sutra krenuti s najacim sastavom u prijateljskoj
![]()
Nije isto ja izvadio kazljucak iz govora Zekića i ja imam info strucnog staba, previse su to ozbiljni likovi da bi se mahalalo NISMO ZADOVOLJNI, pricaju oni s gazdom svakodnevno nemoj da brinemo. Nimalo lagano nije dovesti ozbiljnog igraca u ovo doba ma kakve pare davali, evo Cimi ima ozbiljnu ponudu od nas, ali opet ceka nesto za negdje "vani" i takvih je 90%..sigurno ce dolaziti neka zvucna imena jer gazdi nije problem para nego volja igraca da dodje u BH ligu...ps Lulić i Pavičić dosli u septembruHordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:47Nisam brate sjedio nego cujem i saznam stvari kao i svako ko malo vise prati klub. Uostalom, ne treba ti nikakva ekskluziva imas usi i oci. Isto kao da govorim Bog zna sta, a ocigledne stvari u pitanju. Pa po izjavama mu vidis da je nezadovoljan, sta ti ja imam pricati. Zekic je poslusan sa Mlinaricem, vapio je za tim tipom napadaca i za to im svaka cast, ovo ostalo jednostavno covjek nije ispostovan i nema s cim da radi. Ja se nadam da ce se to promijeniti do kraja prelaznog.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:38Sjedio s njima pa ti bacili koju zalovituHordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta., sta ti rekose hoce li sutra krenuti s najacim sastavom u prijateljskoj
![]()
Dobro druze tu je 3. prelazni rok, a mi jos pricamo o osnovnim stvarima.Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:19Hoce jacu ekipu kao i 99% ljudi na ovoj temi, ne znam sta je tu cudno. Jedna od prvih izjava kad je dosao mu je bila u stilu nisam tu da se borim za cetvrto mjesto.Pena je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:02Sta hoce sad, sam je rekao da nece da se mjesa u transfere, to mi je bezmudno..Hordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:56Informacija koju ja imam je da Zekic i SS nisu zadovoljni igrackim kadrom. Ocekujem da se konacno krene po ozbiljnija pojacanja jer nece ovi ljudi trpiti svasta.
To da se ne mijesa u transfere raja pogresno interpretira. Covjek je mislio reci da nece on pregovarati sa igracima i namisljati sta i koga hoce. On dodje i kaze treba mi, lupam, bek takvih i takvih karakteristika, ovi mu iskopaju 3-4 igraca pa on treba da aminuje ili ne aminuje jednog. To je neki normalan proces po meni, samo je fazon sto treba dovoditi kvalitet, a ne kad hoces stopera potpisu ti anonimusa iz Crne Gore.
Nije isto niti sam to rekao. Ja ti samo kazem ako meni ne vjerujes na rijec, vjeruj Zekicu. Nebitno.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:57Nije isto ja izvadio kazljucak iz govora Zekića i ja imam info strucnog staba, previse su to ozbiljni likovi da bi se mahalalo NISMO ZADOVOLJNI, pricaju oni s gazdom svakodnevno nemoj da brinemo. Nimalo lagano nije dovesti ozbiljnog igraca u ovo doba ma kakve pare davali, evo Cimi ima ozbiljnu ponudu od nas, ali opet ceka nesto za negdje "vani" i takvih je 90%..sigurno ce dolaziti neka zvucna imena jer gazdi nije problem para nego volja igraca da dodje u BH ligu...ps Lulić i Pavičić dosli u septembruHordas1990 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:47Nisam brate sjedio nego cujem i saznam stvari kao i svako ko malo vise prati klub. Uostalom, ne treba ti nikakva ekskluziva imas usi i oci. Isto kao da govorim Bog zna sta, a ocigledne stvari u pitanju. Pa po izjavama mu vidis da je nezadovoljan, sta ti ja imam pricati. Zekic je poslusan sa Mlinaricem, vapio je za tim tipom napadaca i za to im svaka cast, ovo ostalo jednostavno covjek nije ispostovan i nema s cim da radi. Ja se nadam da ce se to promijeniti do kraja prelaznog.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:38
Sjedio s njima pa ti bacili koju zalovitu, sta ti rekose hoce li sutra krenuti s najacim sastavom u prijateljskoj
![]()
![]()
Izrazito nekreativna ekipa. Golove bi teze davali nego prosle sezone, a davali smo ih jedva.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:44
Banic
Began Turda Paskalev Jović Kuprešak
Jatta Bubanja
(Krdzalić) Mlinarić(Mamas)
Keremeh(Renan) Guli
Nimalo Loše![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.