molotovljev je napisao/la:Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao neštokontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku.
Upravo. Dobronamjernu kritiku je lako prepoznati.
Kritikovao sam ja njega, itekako. Kad stavi Vedada na krilo, uvijek ću ga kritikovati, jer to direktno utiče na rezultat. U tom slučaju je bolje da ga stavi na klupu. Kritikovao sam ga i nakon Albanije, jer sam mišljenja da je mogao odbraniti rezultat, ali primili smo gol kad smo gazili albance. Protiv Franuske je pravio greške, u prvom meču naravno. Rumuniju mu ne mogu prebacivati, tu su svi podbacili Spahić, Pjanić, Džeko, neprepoznatljivi, nije tu Pape mogao ništa učiniti. Kola su jednostavno krenula nizbrdo.
Rumunija je zanimljiva zbog još jedne stvari. Godinama se ovdje nameće misao da trebamo igrati 4-5-1, dakle, sa samo jednim napadačem, a to je formacija koju smo igrali u Rumuniji i doživili jedan od najbolnijih poraza. Primili smo tri komada, a komotno smo mogli pet.
U ovim kvalifikacijama mu nemam šta prigovoriti. Posao je odrađen korektno, cilj je ispunjen, bili smo najbolji kad je bilo najpotrebnije (Grčka, Slovačka) i sasvim se zasluženo plasirali na SP. Naučio je lekciju iz prethodnih kvalifikacija, grešaka je bilo puno manje i to je za svaku pohvalu.
Da ga kritikujem zbog potencijalnih reprezentativaca koji ni u snu ne mogu primirisati prvoj postavi? Ne pada mi na pamet. Vrijeme će opet pokazati ko je u pravu, kao i uvijek do sad.
Henderson je napisao/la:Dijaspor predstavlja Bosnu i bori se za Bosnu, još šalju pare nehljebovićima i lezihljebovićima u Bosnu.
Ako je ono što se radilo na mečevima Damira Džumhura predstavljanje Bosne, ovim putem ih molim da je više ne predstavljaju.