Safet Sušić - Pape

Henderson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Henderson » 06 feb 2014, 12:07

Mozambik je napisao/la:Vecina ovih sto brane Papeta ne placaju porez u Bosni. Sto ce reci, ispalili se pa sad pametuju sta i kako treba i pricaju o patriotzmu, o nekim pljuvacima svega u drzavi, reprezentaciji, itd... :lol:
Hoćemo li zabraniti i igračima da igraju za reprezentaciju koji neplaćaju porez u Bosni? 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2014, 12:08

bhsport je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Vidim sad se kao pljuvači stavljaju u isti koš sa Spahićem...hahaha..Umislili da su i oni kritičari.
Ne ! Vi niste kritičari, vi ste nešto drugo. A Spaha je naravno kritičar, i njegova kritika će se prihvatiti, kao
što bi se prihvatila i Džekina ili Misketova. Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao nešto
kontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku. Vas pljuvače uopšte ne shvatam
za ozbiljno. Čuj molim te, afera Brnović kumovala raspadu SFRJ.. :lol: Komedija and Tragedija :mrgreen:
Ko te sta pita? Kakav je kriticar Spaha, Spaha je kiksicar prije svega, ali ovo sto je rekao za Papeta je OK to sto smo mi prije pisali a tebi nije jasno bilo dok ti Spaha nije zacrtao.
Tebi i takvim poput tebe koji nemate svoje misljenje nego vam ga Pape kreira, nemam sta reci fakat.
Budite sujevjerni ko Safet ...
Ja sto sam uradio za drzavu je moja stvar baksuze, u svakom slucaju vise od tebe, koji porez placas austriji, ja makar svoj ostavim ovdje gdje treba!
Svakako da bih imao štošta toga napisati u replici, ali ne pada mi na pamet ispravljati tvoje krive navode, niti
se tebi i sličnim tebi pravdati, zato ću ti kratko i jasno napisati : Odyebi !
F.K.SARAJEVO

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 feb 2014, 12:10

molotovljev je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Vidim sad se kao pljuvači stavljaju u isti koš sa Spahićem...hahaha..Umislili da su i oni kritičari.
Ne ! Vi niste kritičari, vi ste nešto drugo. A Spaha je naravno kritičar, i njegova kritika će se prihvatiti, kao
što bi se prihvatila i Džekina ili Misketova. Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao nešto
kontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku. Vas pljuvače uopšte ne shvatam
za ozbiljno. Čuj molim te, afera Brnović kumovala raspadu SFRJ.. :lol: Komedija and Tragedija :mrgreen:
Ko te sta pita? Kakav je kriticar Spaha, Spaha je kiksicar prije svega, ali ovo sto je rekao za Papeta je OK to sto smo mi prije pisali a tebi nije jasno bilo dok ti Spaha nije zacrtao.
Tebi i takvim poput tebe koji nemate svoje misljenje nego vam ga Pape kreira, nemam sta reci fakat.
Ja sto sam uradio za drzavu je moja stvar baksuze, u svakom slucaju vise od tebe, koji porez placas austriji, ja makar svoj ostavim ovdje gdje treba!
Svakako da bih imao štošta toga napisati u replici, ali ne pada mi na pamet ispravljati tvoje krive navode, niti
se tebi i sličnim tebi pravdati, zato ću ti kratko i jasno napisati : Odyebi !
To decko gdje si naviko nastavi tako komunicirati, pokazujes nivo i kulturu za respekt.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 feb 2014, 12:11

bhsport je napisao/la:
Pa zar nije i Džeko uputio vama jedan intervju čim izgubimo miševi izađu iz rupa? Što ne komentarišeš taj intervju mišu mali? 8-)
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2014, 12:15

To je vaš vid komunikacije i nivo kulture na ovom forumu, samo sam htio da vas ispoštujem.
F.K.SARAJEVO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:17

Henderson je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Vecina ovih sto brane Papeta ne placaju porez u Bosni. Sto ce reci, ispalili se pa sad pametuju sta i kako treba i pricaju o patriotzmu, o nekim pljuvacima svega u drzavi, reprezentaciji, itd... :lol:
Hoćemo li zabraniti i igračima da igraju za reprezentaciju koji neplaćaju porez u Bosni? 8-)
Naravno da necemo, igracu su drugo, ne vrijede ista pravila za igrace i ove pobjegulje koje pametuju o patriotizmu i ljubavi prema domovini iz Svedske i Njemacke.

Igraci predstavljaju Bosnu, i bore se za Bosnu, a sta rade patriJote iz Düsseldorfa?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 feb 2014, 12:25

Mozambik je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Naravno da necemo, igracu su drugo, ne vrijede ista pravila za igrace i ove pobjegulje koje pametuju o patriotizmu i ljubavi prema domovini iz Svedske i Njemacke.

Igraci predstavljaju Bosnu, i bore se za Bosnu, a sta rade patriJote iz Düsseldorfa?
Dijaspor predstavlja Bosnu i bori se za Bosnu, još šalju pare nehljebovićima i lezihljebovićima u Bosnu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2014, 12:26

molotovljev je napisao/la:Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao neštokontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku.
Upravo. Dobronamjernu kritiku je lako prepoznati.

Kritikovao sam ja njega, itekako. Kad stavi Vedada na krilo, uvijek ću ga kritikovati, jer to direktno utiče na rezultat. U tom slučaju je bolje da ga stavi na klupu. Kritikovao sam ga i nakon Albanije, jer sam mišljenja da je mogao odbraniti rezultat, ali primili smo gol kad smo gazili albance. Protiv Franuske je pravio greške, u prvom meču naravno. Rumuniju mu ne mogu prebacivati, tu su svi podbacili Spahić, Pjanić, Džeko, neprepoznatljivi, nije tu Pape mogao ništa učiniti. Kola su jednostavno krenula nizbrdo.

Rumunija je zanimljiva zbog još jedne stvari. Godinama se ovdje nameće misao da trebamo igrati 4-5-1, dakle, sa samo jednim napadačem, a to je formacija koju smo igrali u Rumuniji i doživili jedan od najbolnijih poraza. Primili smo tri komada, a komotno smo mogli pet.

U ovim kvalifikacijama mu nemam šta prigovoriti. Posao je odrađen korektno, cilj je ispunjen, bili smo najbolji kad je bilo najpotrebnije (Grčka, Slovačka) i sasvim se zasluženo plasirali na SP. Naučio je lekciju iz prethodnih kvalifikacija, grešaka je bilo puno manje i to je za svaku pohvalu.

Da ga kritikujem zbog potencijalnih reprezentativaca koji ni u snu ne mogu primirisati prvoj postavi? Ne pada mi na pamet. Vrijeme će opet pokazati ko je u pravu, kao i uvijek do sad.
Henderson je napisao/la:Dijaspor predstavlja Bosnu i bori se za Bosnu, još šalju pare nehljebovićima i lezihljebovićima u Bosnu.
Ako je ono što se radilo na mečevima Damira Džumhura predstavljanje Bosne, ovim putem ih molim da je više ne predstavljaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:26

bhsport je napisao/la: Ko te sta pita? Kakav je kriticar Spaha, Spaha je kiksicar prije svega, ali ovo sto je rekao za Papeta je OK to sto smo mi prije pisali a tebi nije jasno bilo dok ti Spaha nije zacrtao.
Jadan si mi ti kad nisi sposoban da procitas! Pljujes sve redom, od selektora preko kapitena i ostalih igraca. Bolje na kraju i nemati svoje misljenje nego biti toliko frustriran, umisljen i pokvaren covjek kao ti.

PS: Niko nista za drzavu nije reko, samo za BiH fudbal. Postujem kapitanovo misljenje i kritiku jer je covijek uradio puno za BiH nogomet iako placa i on svoje poreze u drugim drzavama :)
Neznam koliko ti to poreza placas u BiH kad taj pores ide politicarima u djep, djaba ga vala placas. :mrgreen:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2014, 12:27

Eto koliko vi poštujete Bosnu i Hercegovinu i njene navijače. Trenutno naša reprezentacija ima jedne od boljih
navijača u Evropi, zahvaljujući upravo navijačima iz dijaspore, a vi dežurni pljuvači na sve što je vezano
za pozitivne stvari u ovoj napaćenoj državi, a šta drugo nego pljujete. Blamirate se iz dana u dan.
F.K.SARAJEVO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:27

Henderson je napisao/la: Dijaspor predstavlja Bosnu i bori se za Bosnu, još šalju pare nehljebovićima i lezihljebovićima u Bosnu.
[youtube][/youtube]

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 12:28

Mozambik je napisao/la:Igraci predstavljaju Bosnu, i bore se za Bosnu, a sta rade patriJote iz Düsseldorfa?
Sinko, da ti nema te dijaspore, bio bi gladniji nego sto si inace. Samo sto si ti i previse slijep, pa mislis da te se to ne tice jer, eto, ti nemas dijaspore oko sebe ..

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:29

Mozambik je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Jarane da nije dijaspore bosna bi davno pukla. Zavid vam izbija na oci u svim pravcima, to se dobro vidi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 feb 2014, 12:31

Gledaj ih sto pjene :lol: :lol:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:34

Virtu4l je napisao/la:
Ako je ono što se radilo na mečevima Damira Džumhura predstavljanje Bosne, ovim putem ih molim da je više ne predstavljaju.

Sta su radili? Nisam u toku, nepratim tenis!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 feb 2014, 12:35

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Harmonika i ožeži. :D

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 12:38

Henderson je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Harmonika i ožeži. :D
Pa sta!? Znam ja da je tenis "kulturan" sport, vecinom za ove sto imaju dobre uvjete, ali i ta Harmonika je nase kulturno djelo. Jedino ako je bilo i piletine zu harmoniku onda su stvarno pretjerali :)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2014, 12:50

Virtu4l je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Ili recimo na forumu, ako bi Virtu, calcio, hare, napisao neštokontra Sušića, kako se ne slaže i sl. to bih shvatio kao dobronamjernu kritiku.
Upravo. Dobronamjernu kritiku je lako prepoznati.

Kritikovao sam ja njega, itekako. Kad stavi Vedada na krilo, uvijek ću ga kritikovati, jer to direktno utiče na rezultat. U tom slučaju je bolje da ga stavi na klupu. Kritikovao sam ga i nakon Albanije, jer sam mišljenja da je mogao odbraniti rezultat, ali primili smo gol kad smo gazili albance. Protiv Franuske je pravio greške, u prvom meču naravno. Rumuniju mu ne mogu prebacivati, tu su svi podbacili Spahić, Pjanić, Džeko, neprepoznatljivi, nije tu Pape mogao ništa učiniti. Kola su jednostavno krenula nizbrdo.

Rumunija je zanimljiva zbog još jedne stvari. Godinama se ovdje nameće misao da trebamo igrati 4-5-1, dakle, sa samo jednim napadačem, a to je formacija koju smo igrali u Rumuniji i doživili jedan od najbolnijih poraza. Primili smo tri komada, a komotno smo mogli pet.

U ovim kvalifikacijama mu nemam šta prigovoriti. Posao je odrađen korektno, cilj je ispunjen, bili smo najbolji kad je bilo najpotrebnije (Grčka, Slovačka) i sasvim se zasluženo plasirali na SP. Naučio je lekciju iz prethodnih kvalifikacija, grešaka je bilo puno manje i to je za svaku pohvalu.

Da ga kritikujem zbog potencijalnih reprezentativaca koji ni u snu ne mogu primirisati prvoj postavi? Ne pada mi na pamet. Vrijeme će opet pokazati ko je u pravu, kao i uvijek do sad.
Henderson je napisao/la:Dijaspor predstavlja Bosnu i bori se za Bosnu, još šalju pare nehljebovićima i lezihljebovićima u Bosnu.
Sve je to meni jasno drug, i potpuno se slažem sa tvojim zapažanjem. Svakako da ima mjesta kritici, jer svi
smo ljudi što znači da svi griješimo. Poenta je samo da li učimo na vlastitim greškama. Jedni da, drugi ne...
Dok s druge strane, čovjek kad vidi u kakvom okruženju živimo ili recimo evo konkretno kad pročitamo
na forumu šta se sve piše na Safetov račun, jednostavno odustanem od svake kritike prema selektoru, jer ne
želim da hranim jazavce. To je kao da pokušavaš kerozinom ugasiti vatru. :mrgreen:

Mislim da je riječ o navijačima fudbalske reprezentacije, koji su zaista za čistu desetku !
A, o ove iz Melburna ne želim komentarisati.
F.K.SARAJEVO

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 feb 2014, 13:16

Sta je maheri? Sad ste zbog nedostatka argumenata jos malo po dijaspori opalili? Pitaj Boga gdje cete stati, ostali su vam samo jos Kineski zid i toranj u Parizu. Ovo je tipicni primjer loseg spinovanja o kojem ti govorim Virtu4l. Papeljubci i njegovi beskompromisni sljedbenici odgovaraju na argumentovane cinjenice svojim vlastitim idiotlukom.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 feb 2014, 13:25

kokakolas je napisao/la:Sta je maheri? Sad ste zbog nedostatka argumenata jos malo po dijaspori opalili? Pitaj Boga gdje cete stati, ostao vam je samo jos Kineski zid i toranj u parizu. Ovo je tipicni primjer loseg spinovanja o kojem ti govorim Virtu4l. Papeljubci i njegovi beskompromisni sljedbenici odgovaraju na argumentovane cinjenice svojim vlastitim idiotlukom.

Jarane ti su pomjeso malo stvari... Ovdje ovi frustrirani udaraju po dijaspori. Pljuju po svemu zivom, i kad nestane materijala u fudbalu krene se po dijaspori. Neprijatelj ce se uvjek naci, to je glavno.

Sto se ti ce argumenata, nepje to vodu. Svako ima svoje misljenje, treba postovati, cak ako neko i kaze pape je los trener, ok to je njegovo misljenje i nemoramo svacati zasto on tako misli. Kad pitas nekoga da ti objasni svoje misljenje ili da ti proba dokazati to sa argumentima onda je tu vec problem. Cinjenica se negiraju, **** statistiku, **** rezultate, vazno je sto je Avdija na klupi.

Kritike na nivou OK, pljuvanje ne.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.