IlPrincipe je napisao/la:Bolje je pojačanje Higuain za Napoli nego sto je Tevez za Juventus.
Mada mala je razlika izmedju njih dvojice. Higuain je precjenjen. Iznad 25-30 je fkt previše za njega. Od 30m do 45m su igrači tipa Suarez,Rooney a Higuain ne spada u taj 'koš'. Mada ne sumnjam da će Pipita rešetati mreže po Serie A baš kao i Gomez ..
Tevez je bolji igrac od Higuaina..... Evo nesto paradoksalno u onom Cityevom cetvercu u napadu Tevez je bio najbolji igrac i jedini istinski WC igrac, to cak nije niti Aguero..... Al' na stranu njegove igracke kvalitete koje su vrhunske, on je bio nesretan i zelio je da ode sto prije, i zato je radio ono sto je radio, samo da bi ga se odrekli..... To mu kod Contea nece sigurno proci, a i on ce se smiriti jer je dosao u klub u koji je i zelio doci, pa nije dzaba sam sebi smanjio platu za preko 6mil eura... Da vidim koji ce to jos fudbaler uraditi.... Pa nas Dzeko nece da smanji platu za 2-3mil pa da predje u Dortmund, a ovaj je mnogo vise smanjio... Dakle prvi korak u procesu ponovne rehabilitacije i povratka u vrh svjetskog fudbala gdje i pripada.... Kad se gledaju igracke kvalitete Tevez je najbolji napadac Serie A (Cavani bi to bio da nije otisao), al' da l' ce to pokazati vidjet ce mo.... I Balo se smirio i ponovno trpa, mada doduse trpa iz penala

, al' BOZE moj moze mu jer igra za takvu ekipu kojoj je potreban jedan istinski dobar izvodjac penala.....
A Tevez je bas tip igraca kakvog je Conte trazio.. prava radilica i neumorni trkac, jos plus odlican je sa loptom...
Sto se tice Gonzala i on je dobar fudbaler, al' brate 40mil je vrhunska kradja Reala..... 25mil je kapak.... I nije istina da smo ga mi simpatizeri Juvea prizeljkivali, samo @Pogba i @sarajlija... Ja sam pisao da moze doci jer je dobar igrac da bude konkurencija Baskijcu, Vucini i Tevezu, al' istini za volju zato sam prizeljkivao Jovetu jer je on bas klasan igrac i onakav kakav nam treba jer nikad ne znas kad ce se Vucini dici neka stvar za fudbalom.... Al' da se i on ne pretplati, max 22-25mil, nikako 30mil, koliko su trazila i na kraju dobila braca Della Valle....
Ja nikako nisam simpatizer preplacivanja igraca i hvala BOGu Marotta radi strasan posao.... Napravio je
haman cijeli tim za 30mil, nesto sl. sto su Klopp i Zorc uradili u Dormundu.... I nadam se da ce i u buducnosti Marotta pokazati kakav je eben pregovarac....
Evo Zuniga je zadnji primjer... Vjerovatno buduci igrac Juventusa.... Ako Napolitanci ne pristanu na nesto razumno... Do jedno 6-7mil, on ce iduce sezone postati Bianconero i to dzabe.... Steal in Marotta style....