Do 31.01.2011 prikljucak je 1 km !OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
To sam i ja mislio, ali eto...OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.
Pa logicno da je prikljucak za net 1KM , kad je za TV 180KM.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Ponos Torina
- Kontakt:
ILoveLFC je napisao/la:To sam i ja mislio, ali eto...OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.![]()
Pa logicno da je prikljucak za net 1KM , kad je za TV 180KM.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sad i ja prelazim na telemah....
[youtube][/youtube] 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
I Zajebavas nas na BHTelecomu, jedi ****
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
[youtube][/youtube]
ma slusaj,ma slusaj ...

ma slusaj,ma slusaj ...
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Rudarsko-geološko-građevinski-fakultet u Tuzli..
odjsjek:GEOLOGIJA
jel ko upoznat sa ovim faksom..kako ide prijemni...sta je pottrebno...i ono najvaznije...imal posla poslije ovog faksa..ako moze odgovor
jel ko upoznat sa ovim faksom..kako ide prijemni...sta je pottrebno...i ono najvaznije...imal posla poslije ovog faksa..ako moze odgovor
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo ja cu ti reci, geolgoija danas se ne moze porediti sa onom u Jugoslaviji. Danas 3 od 100 diplomiranih geologa dobije posao kojeg su i onako dugo cekali. Ja ti preporucujem da i ne pomisljas da upises.T-MAC je napisao/la:Rudarsko-geološko-građevinski-fakultet u Tuzli..
Moj rođak je studirao i covjek ovisi bukvalno od vještacenja, kao sudski vještak, usput receno gdje moras također položiti da bi dobio certifikat.
I da, on što je studirao, 90% toga mu nema koristi sada, jer je bilo suvišno i neupotrebljivo. Ako ti ne ide matematika, tj. geometrija, nemoj ni pokušavat.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
oj..drzvao draga matematika mi sve 4 godina 2...Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Evo ja cu ti reci, geolgoija danas se ne moze porediti sa onom u Jugoslaviji. Danas 3 od 100 diplomiranih geologa dobije posao kojeg su i onako dugo cekali. Ja ti preporucujem da i ne pomisljas da upises.![]()
Moj rođak je studirao i covjek ovisi bukvalno od vještacenja, kao sudski vještak, usput receno gdje moras također položiti da bi dobio certifikat.
I da, on što je studirao, 90% toga mu nema koristi sada, jer je bilo suvišno i neupotrebljivo. Ako ti ne ide matematika, tj. geometrija, nemoj ni pokušavat.
ja neam pojma sta da upisem..a da imam neke koristi poslije...faksa..
znas li imal ikakve nadde u ostalim podsmjerovima ovog faksa
- BUŠOTINSKO RUDARSTVO
- GRAĐEVINARSTVO
- SIGURNOSTI I POMOĆI..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Pa sto upisa taj faksT-MAC je napisao/la:oj..drzvao draga matematika mi sve 4 godina 2...Fk_zeljo_1921 je napisao/la: Evo ja cu ti reci, geolgoija danas se ne moze porediti sa onom u Jugoslaviji. Danas 3 od 100 diplomiranih geologa dobije posao kojeg su i onako dugo cekali. Ja ti preporucujem da i ne pomisljas da upises.![]()
I da, on što je studirao, 90% toga mu nema koristi sada, jer je bilo suvišno i neupotrebljivo. Ako ti ne ide matematika, tj. geometrija, nemoj ni pokušavat.![]()
ja neam pojma sta da upisem..a da imam neke koristi poslije...faksa..
znas li imal ikakve nadde u ostalim podsmjerovima ovog faksa
- BUŠOTINSKO RUDARSTVO
- GRAĐEVINARSTVO
- SIGURNOSTI I POMOĆI..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Za bušotinsko rudarstvo odmah ti mogu reći da je taj smjer u težoj poziciji nego geologija, mislim da u građevini ima više mogućnosti, a i radnih mjesta jer je u ekspanziji.
Ne znam, kako je u zadnjih 5-6 godina, ali je prije geodezija bila veoma korisna i veoma isplativa profesija. Nadam se da sam ti pomogo
Ne znam, kako je u zadnjih 5-6 godina, ali je prije geodezija bila veoma korisna i veoma isplativa profesija. Nadam se da sam ti pomogo
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
hvala drug puno..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za bušotinsko rudarstvo odmah ti mogu reći da je taj smjer u težoj poziciji nego geologija, mislim da u građevini ima više mogućnosti, a i radnih mjesta jer je u ekspanziji.
raspitacu se onda za ovaj odjsjek:Gradzevinarstvo...
valjda bude nesto od toga..
hvala jos jednom..
@EdinTM87
nisam jos nista upisao..evo gledam sta cu...
A koju si srednju zavrsio?T-MAC je napisao/la:hvala drug puno..Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za bušotinsko rudarstvo odmah ti mogu reći da je taj smjer u težoj poziciji nego geologija, mislim da u građevini ima više mogućnosti, a i radnih mjesta jer je u ekspanziji.
raspitacu se onda za ovaj odjsjek:Gradzevinarstvo...
valjda bude nesto od toga..
hvala jos jednom..
@EdinTM87
nisam jos nista upisao..evo gledam sta cu...
Gledam, i djevojčica obolila od H1N1, nadam se da se ova gripa neće širiti dalje. 
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
hebo onaj pes otkad ga instalira non stop
- majestic24
- Kontakt:
Treba moliti Boga da sto prije pocne snijeg da pada i da zahladni,tako ce se sprijeciti sirenje zarazeAulleTa je napisao/la:Gledam, i djevojčica obolila od H1N1, nadam se da se ova gripa neće širiti dalje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Treba moliti Boga da sto prije pocne snijeg da pada i da zahladni,tako ce se sprijeciti sirenje zarazeAulleTa je napisao/la:Gledam, i djevojčica obolila od H1N1, nadam se da se ova gripa neće širiti dalje.
ja sam imao dva dana hebenu gripu ,temperatura do 39 stepeni,ne do bog nikome
tehnicar drumskog saobracaja...nisam jos zavrsio...maturant sam..EdinTM87 je napisao/la: A koju si srednju zavrsio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.