FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pasa ja te opet pitam kako si se ti nasao ovdje, a navijac si institicuje jedne velike. Iskreno zaista nam nisi potreban, ja bih se zabrinuo sta ti imas sa ljudima da pricas kada ste vi sve rekli jos u zadnjem kolu prosle sezone.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odigrali ste vi svoje sa leotaom kad je trebalo..ovo ce bit samo formalnost...ima Boga..vec vam se vraca preko maribora....dabogda se raspali i ugasili za vjekova...a i babo ide za koji dan..samo lakapo minderasiljozeTM je napisao/la:ja se ispricavam jel smijemo mi dobit leotara u subotu da se ne naljutitte??![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Meni je žao što je Sloboda ispala i sama je kriva zbog toga. Odlučivali su sami o sebi i nijedan rezultat druge ekipe nije mogao uticati na Slobodin opstanak u PL. Trebali ste samo bod uzeti Slaviji i ne bi Vam bio kriv Željo, Velež, Komitet, Ivica.... i ko zna, već ko ne.
Želim da se Sloboda već ove sezone vrati u PL.
Želim da se Sloboda već ove sezone vrati u PL.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ma evo grohotom se smijemstaragarda je napisao/la:odigrali ste vi svoje sa leotaom kad je trebalo..ovo ce bit samo formalnost...ima Boga..vec vam se vraca preko maribora....dabogda se raspali i ugasili za vjekova...a i babo ide za koji dan..samo lakapo minderasiljozeTM je napisao/la:ja se ispricavam jel smijemo mi dobit leotara u subotu da se ne naljutitte??![]()
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
smijo se ti grohotom ili ne ako se Sloboda ikad vrati u PL vi i onaj vec raspali velez ce te bit docekani tako da ce novine 7 dana o tome pisat..zivi bili pa vidjeli... a ti nastavi da se grohotom smijes..i tuzlaci su se grohotom smijali..narocito poslije hmm hajmo tako reci poslije evropske lakrdije osvajaca duple kruneljozeTM je napisao/la:ma evo grohotom se smijemstaragarda je napisao/la:odigrali ste vi svoje sa leotaom kad je trebalo..ovo ce bit samo formalnost...ima Boga..vec vam se vraca preko maribora....dabogda se raspali i ugasili za vjekova...a i babo ide za koji dan..samo lakapo minderasiljozeTM je napisao/la:ja se ispricavam jel smijemo mi dobit leotara u subotu da se ne naljutitte??![]()
![]()
![]()
pa nismo sloboda da se raspadnemo i ugasimo
- Crni gavran
- Kontakt:
Svaka ti cast za ovaj post, tako i treba manijak da iskritikuje manijaka. Ono sto nije u redu nije. Ovaj LjozeTM samo provocira, nista racionalno ne pise po temama drugih klubova.bagrcavi je napisao/la:ljoze ne budi kreten što provociraš ?
Naprijed Slobodo, pozdrav iz Zenice. Nije Sloboda od juce pa da se raspadne, ona potice od 1919. godine i iz velikog je grada. Fukare nedajte se, sretno vam u Banovicima i brzo nam se vratite u PL, tu vam je i mjesto
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi jasno šta se uopšte raspravljate sa ćefinima? Oni su svoje rekli, kako je pukla zastavica, nestalo vode, izgubljen kljuc...!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Navodno Denis Mujkic napustio Novi Pazar ? Sve to zbog neisplacenih plata,jos uvijek se ne zna sa sigurnoscu da li ce se vracati u Pazar ?
Da nam ga je sad na polusezoni dovesti da brani za Slobodu,vjerujem da bi se sa strane vracali sa bodom makar,koliko smo samo prosuli bodova zbog gresaka Divkovica
Da nam ga je sad na polusezoni dovesti da brani za Slobodu,vjerujem da bi se sa strane vracali sa bodom makar,koliko smo samo prosuli bodova zbog gresaka Divkovica
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
cu njega "nismo merhamet"ljozeTM je napisao/la:a uvalimo vam 8 komada,od rudara u tz primite 4 komada 3 kola pred kraj slaviji ne udjete u polovicu i zeljo vam kriv koji je vec uzeo duplu krunu i treba da se lomi u trebinju halo ba nismo merhametsloboda je napisao/la:Ti da imas imalo morala ne bi se javljao na nasu diskusiju. Tebi normalno da tvoj klub pusti drugom da bi sloboda ispala ako je to tebi normalno onda u redu i mani se nase teme fataj se noge
pa lojo jedan ljudi u sarajevu i neznaju da postojis,ti nesto uzeo pisat nismo merhamet..c c c
mogo bi malo otic na onaj vas teferic HUSREMOVAC poigraj kolo,i vrustukuj vrucijeh bureka
i navijt malo za krivaju,ako postojite igdje ?????
maj mune futrovani,zetonu jedan..on nesto ljoze hahahahahahahahahahahhahahahahahahhaha
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- SultanSulejman
- Kontakt:
classic je napisao/la:[youtube][/youtube]ljozeTM je napisao/la:ja se ispricavam jel smijemo mi dobit leotara u subotu da se ne naljutitte??![]()
on ce nesto pisat Ljoze...
Dorat iz Zavidovica !!!
Dorat iz Zavidovica !!!
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zna covjek..ide mu ta sarajevska satrologija..tako je urbanije..mosa ljoze..te foretrojan5 je napisao/la:on ce nesto pisat Ljoze...
Dorat iz Zavidovica !!!
Sutra gubite u Banovicima izgleda da je i sa sudijama rijeseno ako bude trebalo pogurati domacina.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e super..fala za info...inace smo odlicni na gostovanjima pa smo se razocarali sto je zavrseno sa sudijamaterabajt je napisao/la:Sutra gubite u Banovicima izgleda da je i sa sudijama rijeseno ako bude trebalo pogurati domacina.
u kolko je sati sutra tekma
- SultanSulejman
- Kontakt:
14hstaragarda je napisao/la:
Mislim da je u 13:00,nema sanse da bude u 14.SultanSulejman je napisao/la:14hstaragarda je napisao/la:
- SultanSulejman
- Kontakt:
Možda i to je moguće,ja kažem kako sam čuo.terabajt je napisao/la: Mislim da je u 13:00,nema sanse da bude u 14.
Nek si nam javio da je sređeno sa sudijama,samo nisi to trebao javno pisati,ako te neko od čelnih ljudi iz Banovića vidi/čuje/pročita, podiće tužbu protiv tebe i onda si nayebo i onda ćeš bit gigabajt,zavisi kakvu kaznu dobiješ zbog širenja takmičarsko-sudijskih dezinformacija.
Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 16 nov 2012, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kako mislis da gubimo sutraterabajt je napisao/la:Sutra gubite u Banovicima izgleda da je i sa sudijama rijeseno ako bude trebalo pogurati domacina.
Kako mislis sudije ce pogurati domacina ?? Inace u nasoj ligi je to nepoznata stvar
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SultanSulejman
- Kontakt:
zige zage

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.