Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fixator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la fixator » 29 avg 2011, 08:35

kad_kako je napisao/la:Napokon na 'filesonic'-u nasao da se moze tekma down ... stavio da se skida, bit ce kasnije uzivancija. :)

Edin Dzeko oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzeko oooooooooo ooooooooooooooooooooooooooo
haveru može li link ikako za tekmu da skinem
Semper Fidelis

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2011, 08:54

Sa bluemoon foruma :D.
Carroll= 3 goals for pool
Suarez= 7 goals for pool
Torres= 1 goal for Chelsea

Dzeko = 13 goals for city

:mrgreen:

http://vimeo.com/user8219227/edinspurs" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 29 avg 2011, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2011, 08:56

fixator je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Napokon na 'filesonic'-u nasao da se moze tekma down ... stavio da se skida, bit ce kasnije uzivancija. :)

Edin Dzeko oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzeko oooooooooo ooooooooooooooooooooooooooo
haveru može li link ikako za tekmu da skinem
pa evo link za download utakmice. ja postavio na prethodnoj stranici, sta se mucite i trazite po internetu :)

calcio je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ima li se negdje skinuti utakmica, nisam bio a stid me ne pogledati cijelu tekmu :?:
ima ima

http://www.matchhighlight.com/forums/vi ... 1108280016" onclick="window.open(this.href);return false;

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 avg 2011, 10:24

" onclick="window.open(this.href);return false;

uzivajte!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 avg 2011, 10:29

meni je bilo smijesno kad su edina poredili sa torresom a oni idu u suprotnim smjerovima pred edinom tek stoji ono najbolje dok su torresovi dani davno prosli. ja sam znao da ce edin kad se privikne na englesku biti prava zvijer.
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 10:30

Nisam gled'o meč, al' sam poslije pogled'o highlightse. Dakako, mora se prvo pohvaliti posljednji gol; kako odrađena akcija i kako je samo pogodio rašlje. :shock: Ne treba zaboraviti ni onaj pogodak glavom (još je skočio unazad), kada je na krivoj nozi uhvatio Friedela. Preostala 2 pogotka možda izgledaju lako, al' mora se priznati da je vrhunski odreagov'o (posebno kada je vodeći gol u pitanju).

Već u prvom meču se može primijetiti koliko će Nasri značiti City-ju. Odlično se razumije sa napadačima, odlično će sarađivati sa Silvom, Džekom i Aguerrom, a to je ono što je potrebno City-ju (i Džeku naravno).

Ono što je najbitnije je da je Edin uhvatio nevjerovatnu formu. Izgleda duplo bolje negoli je to bio slučaj u Wolfsburgu. Odlično se kreće, mnogo je jači, a završnica je poboljšana. Dakle, nema zime za Edina. Također, treba istaći da mu Mancini vjeruje, te da mu je vjerov'o i kada Edinu nije išlo.

Sada je za nadati se da je ostalo streljiva i za Bjeloruse, pa da Džeko i njima pokaže u šta se pretvorio. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 avg 2011, 10:36

Fantasticno.

Ovdje se na 20 stranica prije sezone pisalo, da li ce igrati Dzeko, da li ce Tevez otici, ostati. No pokazalo se, kao sto sam rekao. Ako Dzeko bude davao golove igrace, ako ne bude sjedice na klupi. Nije bitno jeli u klubu Tevez, Ibrahimovic, Etoo itd. Sve dok Dzeko zabija, taman da kupe Titu, Dzeko ce da igra. A kako sada igra ovo je nevjerovatno.

Ramazan mu je dobro dosao... :lol: 8-)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 avg 2011, 10:46

Edo_77 je napisao/la:Fantasticno.

Ovdje se na 20 stranica prije sezone pisalo, da li ce igrati Dzeko, da li ce Tevez otici, ostati. No pokazalo se, kao sto sam rekao. Ako Dzeko bude davao golove igrace, ako ne bude sjedice na klupi. Nije bitno jeli u klubu Tevez, Ibrahimovic, Etoo itd. Sve dok Dzeko zabija, taman da kupe Titu, Dzeko ce da igra. A kako sada igra ovo je nevjerovatno.

Ramazan mu je dobro dosao... :lol: 8-)
Jao brate jesi nam rekao cuj ako bude davao golove igrat ce ja mislio nece :?
Glory Glory Man United !!! :D

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 avg 2011, 11:04

Logika jarane, logika. :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 avg 2011, 11:05

Edo_77 je napisao/la:Logika jarane, logika. :D
Hehe znam :D
Glory Glory Man United !!! :D

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 avg 2011, 11:12

fera je napisao/la:meni je bilo smijesno kad su edina poredili sa torresom a oni idu u suprotnim smjerovima pred edinom tek stoji ono najbolje dok su torresovi dani davno prosli. ja sam znao da ce edin kad se privikne na englesku biti prava zvijer.
Pa kakav degen moraš biti da bi poredio ovog superiornog Bosanca sa zalizanim , smotanim , iskompleksiranim , ženskarošom i španskim super modelom zvanim Fernando Tores.Pa ova sajla se ne zna okernuti a pojedini mediji (pogotovo iz susjedstva ) ga porede sa oličenjem Bosanske superiornosti zvanim EDIN Đzeko. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2011, 11:14

Glasanje za igraca mjeseca :D:
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=231429" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne morate da se puno trudite da glasate, jer navijaci (oni pravi :mrgreen: ) Citya su se zaljubili u Dzeku, tako da vodi sa 87% glasova :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 avg 2011, 11:19

guber90 je napisao/la:
http://vimeo.com/user8219227/edinspurs" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li ko kako se zove ova pjesma na videu :?:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2011, 11:19

Sjecam se jos kad su Bosnje glasale, i izabrali ga za igraca mjeseca u Februaru :lol: :lol:

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 29 avg 2011, 11:19

Tevez está Dzeko u argentinskim novinama :mrgreen:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 29 avg 2011, 11:21

sta to znaci,de prevedi svegati odma kad nesto napises :S

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 29 avg 2011, 11:24

junioR je napisao/la:sta to znaci,de prevedi svegati odma kad nesto napises :S
Tevez je Džeko
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2011, 11:25

Out of all the players in the current team, Dzeko is the one who I can see holding the dearest place in City fans' hearts in years to come.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2011, 11:29

Ne mogu vjerovati da je ova klocina postigla 7 golova u zadnje cetiri utakmice :lol: . Bolje mu je da se vratio u Teplice :mrgreen:

Iskren pozdrav za forumase @beckham, @suntu jeu i @Sir Matt kao i @annonymusHD :P Mada ih ima jos, ali mi se ne da nabrajati :D
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 avg 2011, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 avg 2011, 11:33

_dreamer_ je napisao/la:

uzivajte!
Dali je vama ovaj video u losoj kvaliteti i veoma mracan?
Uradio sam update playera, ali ovo je jos daleko od HD.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 34 gosta.