Kompleksas klasicni sylar
Mogu misliti koji je jad u stvarnom zivotu
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Pa i imao je bonske ovlasti!! Sve situacije koje su nejasne mogao je sam sudit. Na kraju se povukao bez razloga.defender je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:51Podrška sekretaru!
- ako nećete da liga propadne vratite sekretara
- dajte sekretaru bonske ovlasti![]()
- sve nejasnoće oko pravilnika i probleme u toku sezone neka rješava savez
(u ovom slučaju neka savez raspravi i donese konačnu odluku)
- ako postoje propusti ili nejasnoće u pravilniku ili neko ima neku novu ideju, može to iznijeti na glasanje kapitena ali između sezona
Zasto se uopce spustas na nivo trolova ili besposlenih bubuljicara.123456 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 16:28Hvala @evra.U sustini si rekao sve bitno.No to je to sto se mene tice.Nadam se da ce liga ici dalje i da ce je buduci Savez podici na jos veci nivo.
Cudo mi je za SYLER-a jer je tu odavno.I siguran sam da zna kako se ova liga razvijala i da nikad ne bi dosla na ovaj nivo da nisam ja licno se odrekao svog slobodnoga vremena da je uredjujem.3-4 sezone sam to sam cinimi se odrzavao.Poslije su dosli i drugi u savez.Svi oni su dali svoj doprinos ovoj ligi.Zelio bi da im zahvalim na tome.Da ih ne nabrajam jer cu mozda koga zaboraviti.
Ma klasični primjer zloupotrebe položaja. To je ono što je najviše i zasmetalo. Kategorično odbijanje i tjeranje inata čak i kad je satjeran u ćošak faktima.Trebinjac94 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:29U oba ova slučaja stajem na stranu oštećenih ekipa, a ne saveza. Jednostavno ima pravilnik koji se treba poštovati, a koji nažalost ima mnogo rupa, pa se dolazi do problema. Naravno ovi problemi su se mogli riješiti i glasanjem kapitena ali šta je tu je.
Drago mi je zbog tebe.Jesi li otvorio sampanjac.
Ma vecina ti diktatora je budala.Cekali da ih sahrane
I tu sam igrao.Cak sam od njih (naravmo pitao sam ) uzeo osnove za nas pravilnik.
Zbog mene banovan?Prvi put cujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.