Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Djavoli,dobro dosli...zelim vam puno postova na ovoj temi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Da, Evra će nositi kapitensku ako Giggsana ne bude igrao. Ali Rooneyu ona leži odlično.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Iako dolazi Tottenham, nekako sam ipak optimistican, jer na Old Traffordu ne treba da bude problema, bez obzira ko dolaziSutra ocekujem Evru sa kapitenskom trakom

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Cak i ako Giggs bude igr'o, Evra traku nosi... On je Vidicev prvi zamjenik kako sam ja upratio, a Ferdinand i Giggs uzimaju traku kad su i Vidic i Evra odsutniThunderstruck je napisao/la:Da, Evra će nositi kapitensku ako Giggsana ne bude igrao. Ali Rooneyu ona leži odlično.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Iako dolazi Tottenham, nekako sam ipak optimistican, jer na Old Traffordu ne treba da bude problema, bez obzira ko dolaziSutra ocekujem Evru sa kapitenskom trakom

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ma Evra je treba nositi, momak je zaslužio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Dobrodosli i neka vas!
Nego raja nesto mi sve govori, odnosno nadam se da ce Fergie odraditi jos jedan transfer do kraja roka. Vidi i corav da Cleverley, Ando i Fletcher tesko mogu sami, a Carrick je otpisani vojnik.
Nego raja nesto mi sve govori, odnosno nadam se da ce Fergie odraditi jos jedan transfer do kraja roka. Vidi i corav da Cleverley, Ando i Fletcher tesko mogu sami, a Carrick je otpisani vojnik.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Thunderstruck
- Kontakt:
To si ga možda ti otpisao, Fergie i ja nikad takve znalce ne otpisujemo.haxonja je napisao/la:Dobrodosli i neka vas!

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto podcjenjujete majstora
Zašto podcjenjujete majstora
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Back up odlicanThunderstruck je napisao/la:To si ga možda ti otpisao, Fergie i ja nikad takve znalce ne otpisujemo.haxonja je napisao/la:Dobrodosli i neka vas!
Nego raja nesto mi sve govori, odnosno nadam se da ce Fergie odraditi jos jedan transfer do kraja roka. Vidi i corav da Cleverley, Ando i Fletcher tesko mogu sami, a Carrick je otpisani vojnik.![]()

Tako da nam treba jos jedan vezni i bilo bi sve odlicno.
- Thunderstruck
- Kontakt:
To se ti furaš na @Cartmana što se tiče Carricka, priznaj.

Ma jok, procitaj moje ranije postove oko Carricka pa ces sam vidjeti da cijelo vrijeme govorim isto.Thunderstruck je napisao/la:To se ti furaš na @Cartmana što se tiče Carricka, priznaj.![]()

Previse se pricalo o Sneijderu da bi bilo samo patka.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Biće to bolje, uhvatile ga krizne godine. Od ove sezone će biti sve bolji i bolji. 

[youtube][/youtube]Thunderstruck je napisao/la:Biće to bolje, uhvatile ga krizne godine. Od ove sezone će biti sve bolji i bolji.
Ovo je moj novi Scholes.

Vidim da haxonja ovdje najbolje poznaje nogomet. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Sutra očekujem da Micheal pokaže klasu i svim kritičarima začepi usta.

Klasa je Karic ne'a price jos da je MichaelThunderstruck je napisao/la:Sutra očekujem da Micheal pokaže klasu i svim kritičarima začepi usta.![]()

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Volio bih i ja da bude najbolji igrac i da razvaljuje to bi najvise volio, a ne samo ovu tekmu vec stalno!Thunderstruck je napisao/la:Sutra očekujem da Micheal pokaže klasu i svim kritičarima začepi usta.![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma nesumnjam u carricka na old trafordu..on moze u ovakvim tekmama da se iskaze...neznam da li ste gledali evertona jucer uveli su onog klinca barkleya i fenomenalno je odigrao na sredini terena..njihov man of the match iako su izgubili a ima samo 18 god..jos jedan u nizu evertonovih otkrovljenja i mislim da bi mi tu morali ozbiljno se ukljucit s obzirom da oni imaju problema sa finansijama..i neznam pratite li sunday supplement sa sky sportsa al po meni jedan od najjacih sport talkshow-a na tv ikada..najbolji britanski sportwriteri i najaktulenije teme vezane za otocki fudbal..ima na njihovoj stranici podcast evo linka http://podcasts.skysports.com/podcasts/ ... ednostavno" onclick="window.open(this.href);return false; prejak show.. i bas je danas jedna od tema bila i mourinho i da li bi mogao naslijediti SAF-a..tako da moja preporuka svakom fanu fudbala ili ti ga nogometa a pogotovo engleskog 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OleGunnarSolskjær20
- Kontakt:
vrag je napisao/la:Zdravo crvena braćo kao što vidite volim Manchester United od utakmice protiv Liverpoola u rujnu 2009. godine kada smo izgubili 2-1 bio sam tada jako tužan i rekao sebi ovo će biti moj najbolji klub i navijat ću za njega i jako mi se sviđa.Stalno pratim utakmice preko streamova i probam nepropustiti nijednuSretan sam zbog zaslužene pobjede u prošlom kolu gdje se Young pokazao da će biti odlično pojačanje................
Još jednom zdravo svim navijačima najboljeg kluba![]()
M.U.F.C
Dobrodosli i od mene.Ostanite aktivni na forumu i bar 3-4 posta dnevnoMIREL81 je napisao/la:POZDRAV od jos jednog navijaca najveceg kluba u Engleskoj

Zato Fergie otpisuje mnogo vece znalce od njega.Thunderstruck je napisao/la:To si ga možda ti otpisao, Fergie i ja nikad takve znalce ne otpisujemo.haxonja je napisao/la:Dobrodosli i neka vas!
Nego raja nesto mi sve govori, odnosno nadam se da ce Fergie odraditi jos jedan transfer do kraja roka. Vidi i corav da Cleverley, Ando i Fletcher tesko mogu sami, a Carrick je otpisani vojnik.![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.