RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Drama, sad cemo svi sto dodjemo na tekmu moci autom do tribine, svih nas 50 
Support Velez, It's logical! ★
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Dali neko zna jel Majkic dobio papire,hoce li moci igrat u subotu protiv celika??
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
demamo je napisao/la:procitao vijest i opalilo ga srcerodjak je napisao/la:dje mi je onaj car Alem iz sarajeva sto vazda pita ima li ista novo na stadionu![]()
Ima jos slika na sluzbenoj stranici![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je zamazivanje ociju ove uprave ko eto da se nesto radi Sto nestave krov na ovu tribinu tako da nekisne narod kad dodje na utakmicu
ima tri godine pricaju o plasticnim terenima za treniranje
rodeni polako, malo po malo i postaje ovo fin stadioncic! ovo su stvari koje su se morale uradit, dobar prilaz stadionu i wc su svakako potrebni! a eno i na oficijelnoj stranici pise da bi do kraja ove godine trebala bit i umjetna trava! sljedeci korak poslje toga bi svakako trebao bit krov na centralnoj tribini da se raja mogu sklonit od sunca i kise i reflektori da se tekme tokom vruci ljetni dana nemoraju igrat po zegi kad je najgore!
evo malprije gledam tv Alfa,bila neka emisija o PL i gost u studiju bio Vlado Jagodic.Pricali malo i u vezi sljdece utakmice starih rivala Celika i Veleza,Vlado najavljuje juris po jos jednu pobjedu
,mada kaze da je Velez puno jaci nego sto se misli i sto rezultati pokazuju,jer su kao doveli dosta dobrih igraca medju kojima je i vladavic.
bumo vidjeli Vlado,bumo vidjeli
bumo vidjeli Vlado,bumo vidjeli
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Dosad 4 autobusa i 11 kombija.Invazija na Mostar. Nek bolji pobjedi.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Opako, opako!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:
Opako, opako!
ako jos jednom ,dok sam ziv, Velez ne odigra ovakvu jednu znacajnu utakmicu (i ne pobjedi) onda nek znate da sam ugino kao nezadovoljni Velezov navijac
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Evo iako nisam navijac Veleza.jos malo nostalgije!!!Ove utakmice se i ja kao klinac sjecam!!!
Borusija Dortmund kako to strasno zvuci!!Jedino je los snimak ali vrijedi!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Borusija Dortmund kako to strasno zvuci!!Jedino je los snimak ali vrijedi!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeb'o nostalgiju, od nje se ne živi, ni od sjećanja.
Ona ti samo daju do znanja zašto se boriš, za koga i za šta navijaš.
Okrenimo se sadašnjosti, gledajmo u budućnost koja ne obećava, mijenjajmo sadašnjost za blistavu budućnost.
Svi na tribine, podrška ne smije izostati.
Okrenimo se sadašnjosti, gledajmo u budućnost koja ne obećava, mijenjajmo sadašnjost za blistavu budućnost.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Idemo svi , svi !zizu1991 je napisao/la:Yeb'o nostalgiju, od nje se ne živi, ni od sjećanja.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Uz duzno postovanje igraci Veleza koji su u subotu igrali u Bijeljini ovim igracima iz snimka nebi mogli ni skupljati lopte ili cistiti kopacke!!!To u subotu sto je nastupalo je jad i ocaj,kao grupa gradjana.zizu1991 je napisao/la:Yeb'o nostalgiju, od nje se ne živi, ni od sjećanja.
Klub, ne igrači. Zbog kluba se dolazi na utakmice, ne zbog igrača.
Svima po zasluzi dati što zaslužuju, kako salve aplauza, tako i salve zvižduka, ali moraju znati jedno ...
da se od Veleža ne smije odustati !
Svima po zasluzi dati što zaslužuju, kako salve aplauza, tako i salve zvižduka, ali moraju znati jedno ...
da se od Veleža ne smije odustati !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Robijas007
- Kontakt:
Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.[/quote]
Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.
Celik = Gradina => Velez = Ljubic[/quote]
ako se icega netrebas bojat onda je sigurno stimanje! ako imalo zaviris u statistiku velez je jedan od najneuspjesniji domacina zadnjih sezona! ko god zasluzi odnese bodove iz vrapcica pa cak i oni sto nezasluze ali sreca bude na njihovoj strani i posrece se sa kontrom! trebali napomenut da velez ima samo 3 pobjede u 8 odigrani tekma na domacem terenu ove sezone, nekoliko crveni kartona i nekoliko penala svirani za protivnika! ako se igdje trenutno u PL moze igrat posteno u gostima to je sigurno u vrapcicima! ta prica o stimanju ti nepije vode ni sekunde! da se stima sigurno bi imali barem 10-12 bodova vise do sad iz ti 5 tekma gdje su bodovi izgubljeni na domacem terenu![/quote]
realno brate,gubili smo u "100"-im minutama u Mostaru protiv Veleža,svirali se penali u 9o i nekoj,ovaj put nadam se da toga neće biti,uostalom vidjet ćemo u subotu,ja se nadam dobrom rezultatu svog kluba,a bolji neka pobijedi
Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.
Celik = Gradina => Velez = Ljubic[/quote]
ako se icega netrebas bojat onda je sigurno stimanje! ako imalo zaviris u statistiku velez je jedan od najneuspjesniji domacina zadnjih sezona! ko god zasluzi odnese bodove iz vrapcica pa cak i oni sto nezasluze ali sreca bude na njihovoj strani i posrece se sa kontrom! trebali napomenut da velez ima samo 3 pobjede u 8 odigrani tekma na domacem terenu ove sezone, nekoliko crveni kartona i nekoliko penala svirani za protivnika! ako se igdje trenutno u PL moze igrat posteno u gostima to je sigurno u vrapcicima! ta prica o stimanju ti nepije vode ni sekunde! da se stima sigurno bi imali barem 10-12 bodova vise do sad iz ti 5 tekma gdje su bodovi izgubljeni na domacem terenu![/quote]
realno brate,gubili smo u "100"-im minutama u Mostaru protiv Veleža,svirali se penali u 9o i nekoj,ovaj put nadam se da toga neće biti,uostalom vidjet ćemo u subotu,ja se nadam dobrom rezultatu svog kluba,a bolji neka pobijedi
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
-
remistarmo
- Kontakt:
Pripremajući se za utakmicu sa Čelikom, fudbaleri Veleža danas su u prijateljskoj utakmici savladali Lokomotivu sa 2:1.
Eto pobjede u prijateljskoj.remistarmo je napisao/la:Pripremajući se za utakmicu sa Čelikom, fudbaleri Veleža danas su u prijateljskoj utakmici savladali Lokomotivu sa 2:1.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
remistarmo
- Kontakt:
Goodison je napisao/la:Eto pobjede u prijateljskoj.remistarmo je napisao/la:Pripremajući se za utakmicu sa Čelikom, fudbaleri Veleža danas su u prijateljskoj utakmici savladali Lokomotivu sa 2:1.
Jedva nekako.....
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
moze vas 300-400 stat na onu tribinu za gostujuce svi ostali ce samo dobit nogu u paksu i u zenicu (naravno ako vas bude toliko)AgresivnoDjubre je napisao/la:Dosad 4 autobusa i 11 kombija.Invazija na Mostar. Nek bolji pobjedi.
![]()
![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.