U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Meni je čudno što mali Hajdarević nije ni na klupi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
To sam i ja pomislio nakon 10 minuta, ovo je jako slicna onoj Mesinoj taktici, pas igra u zadnjoj liniji pa duge lopteUnofficialpage je napisao/la:Da Meša im nije skrajao taktiku? Svaka akcija duga lopta.

Ma nije do Marinovića, ovo je igra iz nemoći, moraju se Gojak i Ćavar malo trgnuti i biće to bolje sigurno.Tristan10 je napisao/la:Slazem se. Nije to sigurno do strategije Marinovica, vec bezidejnost sredine terena. Mislim da su nas oni isto dobro procitali poslije prve utakmice.Raonffa je napisao/la:Lončar i stoperi igraju te neke duže lopte, svaka takva ide u bunar, nema šanse da otočku ekipu možeš dobiti dugim loptama, ne ide jbgTristan10 je napisao/la:Muminovic smijesan golman, samo unosi nemir u ekipu. Najvise mi smeta sto nemamo nasu igru na sredini terena. Previse nervozno i bez strpljenja igramo. Nekad sto smo bez ideje pokusavamo i dugim loptama.
@TMovac
Ni meni nije jasno, ne znam što ga je zvao ako mu neće biti ni na klupi, bolje da je pomogao juniorskoj reprezentaciji, tamo bi vjerovatno bio glavni vezni igrač.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgleda da je trenutno Dujakovic ispred njega, i vjerovatno se planira sa Hajdarevicem polako za iduci ciklus zbog godina, i sto su ovi ostali uigrani. On nemoze da igra za juniore zbog godina. Treba se pokusati sa Dujakovicem na sredini jer po ovome je to jedina opcija trenutno.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 23 mar 2018, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne moze igrati za juniorsku, rodjen je 1998 a juniori su 99'. (Haris Hajdarevic)
Iskreno nismo ništa napravili za 45 minuta.Jedan šut u drugom minutu koji je više na individualnost nego na neki plod dobre igre.Igramo rastrgano,niko ne smije pokušati napraviti neki višak ,neki prekid li prodor.Ovako veoma teško i jedno od naših najlošijih poluvremena.
Kako je onda igrao za Željine juniore u LP?Vucevich je napisao/la:Ne moze igrati za juniorsku, rodjen je 1998 a juniori su 99'. (Haris Hajdarevic)
Mislim bezveze mi je to, dečko nema više od 19 godina, punih 20 će napuniti tek u oktobru

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tri starija igraca imaju pravo da nastupaju u UYL. (Haris, Ajdin i Denis)Raonffa je napisao/la:Kako je onda igrao za Željine juniore u LP?Vucevich je napisao/la:Ne moze igrati za juniorsku, rodjen je 1998 a juniori su 99'. (Haris Hajdarevic)
Mislim bezveze mi je to, dečko nema više od 19 godina, punih 20 će napuniti tek u oktobru

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Tri starija igraca imaju pravo da nastupaju u UYL. (Haris, Ajdin i Denis)Raonffa je napisao/la:Kako je onda igrao za Željine juniore u LP?Vucevich je napisao/la:Ne moze igrati za juniorsku, rodjen je 1998 a juniori su 99'. (Haris Hajdarevic)

- Bazinga12345
- Kontakt:
evo gaa
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bravo mali! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bravooooo kraljuu. Je li ovo i htio?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pritisak urodio plodom.
Otkud Pavlovic da brani za Wels
Odlicno drugo poluvrijeme

Odlicno drugo poluvrijeme

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 19 gostiju.