JojHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()

Facko ponavlja, i on ce svoje dokaze iznijet
JojHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()
HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()
Čuj bio ne bio penal.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:31Ma nebitno penal ili ne, smijurija od lige, nema 1 utakmica ovo kolo da je postena u svakom smislu
Jel bio penal za Velež danas?
Pa imam dokaze da su se Vico i mirvah sastali prije pocetka sezone i znam ko je sve bio na rucku. Ajde bgt bori se za bh fudbal, tako si mi najsladjiHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:34Faćko, čekamo da izneseš dokaze.![]()
Vidiš, umjesto da si priznao i rekao “slagao sam, ispao sam smiješan”, ti nastavljaš da se brukaš. Reci nam ko je sve bio na ručku, insajderu.Orvel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:37Pa imam dokaze da su se Vico i mirvah sastali prije pocetka sezone i znam ko je sve bio na rucku. Ajde bgt bori se za bh fudbal, tako si mi najsladji
Nije majka sina klela sto je kockao(lagao), vec sto je se vadio. I tebi je teško, mogu misliti koliko.Orvel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:37Pa imam dokaze da su se Vico i mirvah sastali prije pocetka sezone i znam ko je sve bio na rucku. Ajde bgt bori se za bh fudbal, tako si mi najsladji
Ustvari vidio sam higlight
FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:22Djelujem kao da ti prcim majku. Nisam ja isfrustriran, rezultat i ovo danas me nije pogodilo, ali kad u pogana usta uzmes Vedrana i pokusavas ispasti smijesan, psovat cu ti na svakom koraku. Je.bem ti familiju
Njih to ne zanima. Njima je bitno da se Sarajevo pokrade.Rokitansky je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:40Koliko vam treba željovci da shvatite da, ukoliko se i vi nađete u borbi za titulu, da ćete isto biti poklani kao i mi.
Ukoliko je vama uredu biti nekonkurentan klub, a da se s vremena na vrijeme sudije izivljavaju na vama kako kojem klubu iz vrha zatreba, onda i nismo za boljeg.
Prcim ti majkumostar_mo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:41FKSDoGroba je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:22Djelujem kao da ti prcim majku. Nisam ja isfrustriran, rezultat i ovo danas me nije pogodilo, ali kad u pogana usta uzmes Vedrana i pokusavas ispasti smijesan, psovat cu ti na svakom koraku. Je.bem ti familiju
Nisu u mene usta pogana nego je tvoj mozak zakrzljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.