FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2016, 20:50

Manuel je napisao/la:
ledesma je napisao/la: Taj isti Novaković kao stub odbrane, primio gol od skoro svake ekipe, i čorava koka ubode zrno...
Pa ne moze frajer sam igrati a i Pavlovicu sta su god opucali primio je.
E moj Bože, vidi se ko pokušava biti forumski stručnjak, znam, teško se posuti pepelom...

Ali Pavlović nas je do sad vadio mali milion puta, pa evo i danas gdje su grubeti imali jedan na jedan, on je odbranio.

Marko Mihojević je zvijer! Advan Kadušić! Pa i Dulja kad mu se digne ku.rac za igru! Pavlović prolazan

Ovo ostalo sve go ku.rac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 okt 2016, 20:52

Mihojević i Kadušić uvijek trebaju biti u prvih 11. Na klupi Hadzić i mozda Veladžić. Tad bi već akademija imala malo smisla. Ja bi Hadzića sad u srijedu već uveo, zajedno sa jos par momaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 okt 2016, 20:57

ledesma je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
ledesma je napisao/la: Taj isti Novaković kao stub odbrane, primio gol od skoro svake ekipe, i čorava koka ubode zrno...
Pa ne moze frajer sam igrati a i Pavlovicu sta su god opucali primio je.
E moj Bože, vidi se ko pokušava biti forumski stručnjak, znam, teško se posuti pepelom...

Ali Pavlović nas je do sad vadio mali milion puta, pa evo i danas gdje su grubeti imali jedan na jedan, on je odbranio.

Marko Mihojević je zvijer! Advan Kadušić! Pa i Dulja kad mu se digne ku.rac za igru! Pavlović prolazan

Ovo ostalo sve go ku.rac
Pavlovic je protiv Olimpica bio na nivou i danas skinuo jednu loptu.Ovo ostalo bukvalno ljudi nam opucaju i primimo gol al nije sve ni do toga.

Nama najvise puse u sredini gdje Saric i Rustemovic bukvalno ne postoje a bez prave sredine nema igre.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2016, 20:57

MortemHz je napisao/la:Mihojević i Kadušić uvijek trebaju biti u prvih 11. Na klupi Hadzić i mozda Veladžić. Tad bi već akademija imala malo smisla. Ja bi Hadzića sad u srijedu već uveo, zajedno sa jos par momaka.
Iskreno Mihojević i Kadušić duži staž imaju u A timu, nego li u ''akademiji''

Dok Veladžića i Hadžića očekujem iduću sezonu :D nakon remonta ekipe level 892 hehehe
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 okt 2016, 20:58

ledesma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mihojević i Kadušić uvijek trebaju biti u prvih 11. Na klupi Hadzić i mozda Veladžić. Tad bi već akademija imala malo smisla. Ja bi Hadzića sad u srijedu već uveo, zajedno sa jos par momaka.
Iskreno Mihojević i Kadušić duži staž imaju u A timu, nego li u ''akademiji''

Dok Veladžića i Hadžića očekujem iduću sezonu :D nakon remonta ekipe level 892 hehehe
Nisam se fino izrazio, izvini. Pod ''akademija'' sam mislio mladji momci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2016, 21:01

Manuel je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Manuel je napisao/la: Pa ne moze frajer sam igrati a i Pavlovicu sta su god opucali primio je.

Ovo ostalo sve go ku.rac
Pavlovic je protiv Olimpica bio na nivou i danas skinuo jednu loptu.Ovo ostalo bukvalno ljudi nam opucaju i primimo gol al nije sve ni do toga.

Nama najvise puse u sredini gdje Saric i Rustemovic bukvalno ne postoje a bez prave sredine nema igre.
Dobro mišljenja nam se razilaze kod Pavlovića, ma da mislim da mi boljeg golmana uz Delača poslije rata nismo ni imali, onako baš da liči na golmana i brani sasvim solidno s obzirom da nemamo vezu i štopere(osim pfor.dr. Marka M.)

A ovo za veznu liniju je apsolutno istina! I naša realnost, nit ima ko da iznese loptu nit da desruktivno odradi, i kad odrade opasniji su po naš go nego li njihov.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2016, 21:04

ledesma je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Zip je napisao/la:Novakovic je i danas pokazao da je najbolji CB unazad par godina koji je igrao u FkS.
Tog istog Novakovica su forumski strucnjaci popljuvali i prije nego sto je zaigrao :facepalm:
Taj isti Novaković kao stub odbrane, primio gol od skoro svake ekipe, i čorava koka ubode zrno...
Na 5 od 12 utakmica nismo primili gol (sto je skoro na pola utakmica), lider Zrinjski je recimo na tri utakmice sacuvao mrezu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 okt 2016, 21:09

Sabinho je napisao/la: Na 5 od 12 utakmica nismo primili gol (sto je skoro na pola utakmica), lider Zrinjski je recimo na tri utakmice sacuvao mrezu.
Ali 7 utakmica, je ipak mnogo. Pa da kažem eh to je to, i da ipak puno znači kad Marko igra štopera. Da su tandem Kova i Marko, to bi bilo puno sigurnije i bolje.

High

Post Postao/la High » 16 okt 2016, 21:11

Hoćemo li halaliti Hrustemoviću današnju partiju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 okt 2016, 21:24

MCMXLVI je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Hladne glave mogu napisat da je Rustemovic najgori igrac otkako pratim Sarajevo.
Nisam ja dzaba od njegove prve utakmice pisao da je ovo najveci kloc! Imamo napad iz kontre 5 vs 3 on bez potrebe suta 20 metara preko gola, danas prodao tri ciste lopte igracima kmelje, gdje su od jedne sanse mogli hladno i zabiti :facepalm: Pa i ovi koji su ga ovdje stalno branili konacno vide koja je ovo samo rinaka od igraca!
Strasno koliko puno lopti potrosi, a sta tek reci o njegovom pokusaju od suta :facepalm:

I Saric isto tako, previse driblanja i izgubljenih lopti i jedna fenomenalna kontra koju je momacki usrao.

Yebem li vam majku pa skratise mi danas par mjeseci zivota. Odavno nisam osjetio onaj bijes koji ide od noznih prstiju, hvala vam za to 3.14cke jedne :thumbup:
ZZ

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2016, 21:27

Smjesno je da Kadusic pored Hodzica koji nista ne napravi ne ulazi nikako u igru,Novakovic kakav god da je pojeo je ovog zeljinog jada a i vecinu tekmi je on drzao odbranu,nedaj boze da jednu kiksa razapeli bi ga,kako se opisivao ja sam mislio da ce brat blizanac Kramaru da bude. Mi imamo dva igraca manje na terenu Sarica i Rustemovica jos dodas Bekica Almira to su trojica

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 16 okt 2016, 21:29

Saric je gori od rustemovica. Sarajevo nema kvaliteta prema naprijed, dobro smo ih zatvorili na sredini, ali prema naprijed svi imaju traume sem dulje. Za mene je crnkic najgori igrac. Krilo koje nista nema.
UPRAVA NAPOLJE!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 okt 2016, 21:35

Najveca tuga na utakmici je dodavanje Sarica za Crnkica u onoj kontri. Profesionalni igrac, koji prima dobre pare za sutanje lopte i onakav pas, igracu udaljenom 4 metra od njega :tokralju:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 okt 2016, 21:35

RichmanBiH je napisao/la:Krilo koje nista nema.
Ima 1 gol i 3 asistencije.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 okt 2016, 21:36

RichmanBiH je napisao/la:Saric je gori od rustemovica. Sarajevo nema kvaliteta prema naprijed, dobro smo ih zatvorili na sredini, ali prema naprijed svi imaju traume sem dulje. Za mene je crnkic najgori igrac. Krilo koje nista nema.
Mislim da bezveze napadaš frajera. Igra kvalitetno u zadnje vrijeme. A trči ko konj u odbrani, ja ne pamtim u zadnje vrijeme u klubu krilnog igrača koji se više trudi u odbrani.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 okt 2016, 21:45

zagor1987 je napisao/la:Smjesno je da Kadusic pored Hodzica koji nista ne napravi ne ulazi nikako u igru,Novakovic kakav god da je pojeo je ovog zeljinog jada a i vecinu tekmi je on drzao odbranu,nedaj boze da jednu kiksa razapeli bi ga,kako se opisivao ja sam mislio da ce brat blizanac Kramaru da bude. Mi imamo dva igraca manje na terenu Sarica i Rustemovica jos dodas Bekica Almira to su trojica
Hodzic je danas odlican bio, ne znam koju si ti utakmicu gledao. Vecina napada Zeljeznicara je bila po lijevoj strani, preko Miroslava Stevanovica. Kadusic jeste nase dijete, ali trenutno mi je Hodzic bolji igrac za onu poziciju, a to i Cala ocigledno misli!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 okt 2016, 21:47

joker90 je napisao/la:
Hodzic je danas odlican bio, ne znam koju si ti utakmicu gledao. Vecina napada Zeljeznicara je bila po lijevoj strani, preko Miroslava Stevanovica. Kadusic jeste nase dijete, ali trenutno mi je Hodzic bolji igrac za onu poziciju, a to i Cala ocigledno misli!
Ne ulazim u raspravu Hodzic/Kadusic, ali Miroslav Stevanovic je danas igrao desno (protiv Almira) i 80% njihovih napada je islo preko te strane-

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 okt 2016, 21:49

Locust je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ne ulazim u raspravu Hodzic/Kadusic, ali Miroslav Stevanovic je danas igrao desno (protiv Almira) i 80% njihovih napada je islo preko te strane-
Pa to i govorim jarane, da nisu ni probijali po Dusanovoj strani, nego napadali po desnoj.. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 okt 2016, 21:53

Jednonogi Said igrac utakmice!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 okt 2016, 22:02

Toliko je spreman da ni zagrijavanje nije u stanju uraditi,na poluvremenu svi igraju ,zajebavaju se on nije ustao sa klupe :o

Neznam samo sto ga slikavaju na treningu kao da dobijemo neku sliku da je tu ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.