Postao/la HordasOdMalena » 18 maj 2025, 21:18
tabba77 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:11
HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:07
tabba77 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:57
Dva podjednaka kluba. Jedan samo ima sreće što su je Velež podbacio i što je Sloga standardno počela proljetnu rasprodaju nakon obezbjeđenog ostanka u ligi. Tu je to negdje, sredina tabele, od 6-8 mjesta.
Drugi se fokusirao na kup pa popušio.
Vodeći se logikom navijača Željezničara, ovdje se radi o ozbiljnim namještanjima između dva kluba. Neobjašnjivo mi je da te tim pobijedi 3:0 bez da se oznoje, za 14 dana ti pobijediš 1:0, a mjesec dana kasnije te taj tim vodi 2:0 nakon pola sata igre i možeš samo golmanu zahvaliti što nije 5:0 na semaforu.
Ma pusti ba njihovu logiku, dvije osrednje ekipe i nikad se ne zna na čemu si s njima.
Evo Željezničar popuši od Zrinjskog 5 komada a dobije Borca.
Široki izgubi od Zrinjskog, dobije nas na Koševu. Tako je to kad ekipa ima svoj dan.
Valjda sad razumiju koliko smiješni danima ispadaju. Ako to ne uspiju, probat ću da im nacrtam.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."