Napravio bi ti kitu da Sarajevo kup ne osvoji .
Na Durmitoru nismo sigurno, pobjeguljo durmitorska.
Da si bio sa njima na tribini da podrzis klub na gostovanju znao bi da to nisu HZ pjevale i ne bi se brukao po forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:10Danas pozvale da igraci napuste teren,mozda se i vi oglasite ko ce ga znati.Rodjeni81 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:54Podrska za HZmosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:44
ma ja ba upravu si,izbacila bi nas listica iz kupa u 2 tekme,ljudi svakako nebi ispali i da su zijanili na Kosevu tako da nije bilo nikakve potrebe da nam puste kup.
A sav je poplavio
Opet idete u pogrešnom pravcu, jedini koga trebate kritikovati je igrač sa brojm 2 koji je uradio ovu glupost. U redu je kad se ovo dešava u gužvi pa može i da se ne vidi, da intenzitet bude manji, ali ovo je uradio na čistini, nigdje niti jednog igrača oko njih.
Da sam bio nebi svakako bio sa njimaRodjeni81 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:32Da si bio sa njima na tribini da podrzis klub na gostovanju znao bi da to nisu HZ pjevale i ne bi se brukao po forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:10Danas pozvale da igraci napuste teren,mozda se i vi oglasite ko ce ga znati.
To je to.
Naravno da ne bi, to su momci kojima su neke stvari svete.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:34Da sam bio nebi svakako bio sa njimaRodjeni81 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:32Da si bio sa njima na tribini da podrzis klub na gostovanju znao bi da to nisu HZ pjevale i ne bi se brukao po forumu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:10
Danas pozvale da igraci napuste teren,mozda se i vi oglasite ko ce ga znati.
Ma ja eto ti ces mi objasniti nesto o cemu pojma nemas nebi uopste o tome na forumu jer mogao bi se roman napisat,pojma ja nemam nisam bio nikad na sjeveru,zapadu nit imam jedno gostovanje. Sve ce ti se samo pokazat na utakmicama.Rodjeni81 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:36Naravno da ne bi, to su momci kojima su neke stvari svete.
Ma uvijek se može opravdati svaka situacija ko Valjic kad obrzalze odluke sudija ,ako je ovo dobro što je Halkic sudio ,jadna majka svima u ovoj ligi . I kod ovog penala lopta uopste nije išla prema golu išla je od gola ,ovaj igrac veleza nije išao na gol pa da je ga spriječio u šansi nego je išao kontra od gola i išao prema Unusicu.Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:33Opet idete u pogrešnom pravcu, jedini koga trebate kritikovati je igrač sa brojm 2 koji je uradio ovu glupost. U redu je kad se ovo dešava u gužvi pa može i da se ne vidi, da intenzitet bude manji, ali ovo je uradio na čistini, nigdje niti jednog igrača oko njih.
Vaši igrači su od prvog minuta krenuli žestoko, što i razumijem, pod pritiskom su i žele se dokazati. Žele ublažiti ovaj cirkus koji se dešava, pa su u toj prevelikoj želji išli malo jače na protivnika, to je rezultiralo velikim brojem prekršaja i žutih kartona, od kojih je svaki bio apsolutno opravdan osim onog najvažnijeg - drugog kartona za Beganovića. Taj karton Halkić i nije morao dosuditi.
Drugi žuti za Pavičića je dodijelio četvrti sudija, niko do nas ne zna zašto, valjda će neko vidjeti u zapisniku. Vjerovatno je nekome nešto opsovao.
Kakvo patetično go.vno
Ma sta ces ti roman pisati kad su momci maloljetni u Poljsku isli takvi kao ti su hladili jaja na malim ekranima. Sve znate nema govora.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:38Ma ja eto ti ces mi objasniti nesto o cemu pojma nemas nebi uopste o tome na forumu jer mogao bi se roman napisat,pojma ja nemam nisam bio nikad na sjeveru,zapadu nit imam jedno gostovanje. Sve ce ti se samo pokazat na utakmicama.
Ovo okačiti na glavnu stranicu foruma.
Tolike godine i trud. a djipke nam se jos uvijek nije popapucio