Ma jakeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:12Ceskojpjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:11Bravo i za Krdzalica!
„Ma yebo ovaj Slovacko, 13. bili u mrtvoj slovackoj ligi, trebali smo ih 4:0 otrest“ - pitari na forumu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jakeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:12Ceskojpjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:11Bravo i za Krdzalica!
„Ma yebo ovaj Slovacko, 13. bili u mrtvoj slovackoj ligi, trebali smo ih 4:0 otrest“ - pitari na forumu.
Apsolutno! Bez greške ovo dosad sto je odigrao. Mogo bi izrast u dobrog golmana
Cekaj da se pobjeda slegne, dok smisle sta ce pro sr atfeniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:21Nesto mi fali nekoliko ljudi ovdje, da nije problem s forumom pa ne mogu uc
IShowSpeed efektfeniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:21Nesto mi fali nekoliko ljudi ovdje, da nije problem s forumom pa ne mogu uc
Koja je mjera nivoa na kojem treba da se bude i na osnovu cega se mjeri taj vas nivo?
50tak utakmica koje smo odigrali u prosloj sezoni i iste probleme prenosimo i u ovu. Osim Djordjevica koji je povrijedjen nemas centralnog i ofanzivnog veznog igraca u ekipi koji lici na prvotimca. Cak nemas vise ni onu dvojicu koji su to nekako krpili prosle sezone (Lulic i Pavicic). Meni je suludo da neko planira igrati Europu na ovaj nacin, nije to nivo na kojem treba biti ekipa koja pravi izlazne transfere kakve mi pravimo.