FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Sretno majstore.
Jbg morate razumjeti situaciju, bolje sto je on otisao nego Palacio, Guarin ili Handa.
Jbg morate razumjeti situaciju, bolje sto je on otisao nego Palacio, Guarin ili Handa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Slazem se. Iako mi je posta nenormalno drag od kada je dosa u Inter jednostavno se moralo nekoga zrtvovat. Nadam se da ce Belfodil opravdat povjerenje.Puma je napisao/la:Sretno majstore.
Izgleda da nas i Di Gennaro napusta, nadam se da je samo posudba jer i on ima potencijal postat vrhunski golman.Tramite una nota apparsa sul proprio sito web, il Cittadella comunica di aver raggiunto l’accordo con l’Inter per il trasferimento in granata del giovane portiere Raffaele Di Gennaro. Ecco quanto si legge: “L’A.S. Cittadella comunica l’ingaggio del portiere Raffaele Di Gennaro dalla F.C. Internazionale. Di Gennaro, classe ’93 e nativo di Saronno, andrà a difendere la porta granata nella stagione 2013/14″.
Sad citam da je posudba u pitanju, po ovom gore mi se cinilo da su ga otkupili
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Samo mi mozemo dati najkreativnijeg i jednog od najboljih igraca za nekakvog Alzirca plus bruku para doplatiti..
Znaci nas napad za sljedecu sezonu je Palacio, Icardi, Belfodil, Longo i Milito. E ovo mi se svidja, jer ovo je pravi put ka to famoznom projektu. Imas dva stara lisca i momke pune potencijala. Milito nek' odradi jos ovu sezonu, a sljedece eto i Livaje sa posudbe i onda imamo pravi napad. Samo da Icardi i Belfodil opravdaju ocekivanja. Bas me zanima kako misli Mazzari ovih trojicu i jos plus Milita i Longa uklopiti, jer ova nova dvojica u napadu moraju igrati s obzirom na ulozeno.
Ono sto mene veseli u ovom prelaznom roku sto je samo Campagnaro kao stariji igrac dosao, a i oni koji se spominju su vecinom veoma mladi igraci.
Od starijih igraca u ekipi tu su trenutno: Castellazzi, Campagnaro, Samuel, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Mudingayi, Milito, Palacio.
Nego sta je sa Silvestreom i Carizzom oni su ono bili na posudbi cini mi se, pa nije valjda da ce ih ostaviti. Lijepo je vidjeti da nema Gargana tu.
Kada ce Belfodil biti sluzebno nas, posto su ovi koji su do sada dovedeni vec na spisku, jos samo on fali.
Ono sto mene veseli u ovom prelaznom roku sto je samo Campagnaro kao stariji igrac dosao, a i oni koji se spominju su vecinom veoma mladi igraci.
Od starijih igraca u ekipi tu su trenutno: Castellazzi, Campagnaro, Samuel, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Mudingayi, Milito, Palacio.
Nego sta je sa Silvestreom i Carizzom oni su ono bili na posudbi cini mi se, pa nije valjda da ce ih ostaviti. Lijepo je vidjeti da nema Gargana tu.
Kada ce Belfodil biti sluzebno nas, posto su ovi koji su do sada dovedeni vec na spisku, jos samo on fali.
Cassano ne igra obranu.Cassanu ugovor ističe krajem sezone 13./14.Cassano ne vrijedi 5+m kao što vidim da ljudi pišu po forumima,fb itd.Cassano ima problema s kondicijom.Također mislim da nije spreman ni za ulogu s klupe zadnjih pol sata ili tako nešto.A i da je,šteta je takvog igrača i igrača s tolikom plaćom držat na klupi.Guarin14 je napisao/la:Samo mi mozemo dati najkreativnijeg i jednog od najboljih igraca za nekakvog Alzirca plus bruku para doplatiti..
Eto nadam se da je malo jasnije.Svi mi volimo Cassana,ali realno on teško u ovom stanju može bit u ekipi koja teži ka vrhu i igra nogomet kakav Mazzari forsira.
A Belfodil je velik potencijal.Veći od Longa kojeg bi neki forsirali (od njega je veći potencijal i Livaja,moje mišljenje).Nadamo se da će opravdat transfer.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 03 jul 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Neka tog "nekakvog alzirca". Cassano nije bez razloga otiso. Od one svadje sa Stramom se znalo da ce da ide,a i Mazzarri ga izgleda ne mirise previse. Tako da bolje i nekakav alzirac nego da je otiso djaba.
Sta je s Isle ? Danas citam da bi mogo doc do pocetka priprema al nista konkretno. Da hoce dat tih 6 miliona i da se to zavrsi. Potreban nam je ko oci u glavi
I za Nainggolana se sve usutilo. Mislim da on na kraju nece ni otic iz Cagliaria. Cellino zapeo 18 miliona i ni centa manje.
A bgm ni od Thohira jos nista
@Huska
Carizzo je potpiso ugovor s Interom. Isteko mu s Laziom i osto je kod nas.
A Longo ce na posudbu 99%. Ja vjerujem da ce doc jos jedan napadac na kraju prelaznog roka. Neki iskusni konj (ko ti) koji ce sjedit na klupi.
Silvestre jos nije odlucio hocel u Parmu il ne.
Belfodil vjerovatno sutra zvanicno.
A o kakvom spisku govoris ti ?
Sta je s Isle ? Danas citam da bi mogo doc do pocetka priprema al nista konkretno. Da hoce dat tih 6 miliona i da se to zavrsi. Potreban nam je ko oci u glavi
I za Nainggolana se sve usutilo. Mislim da on na kraju nece ni otic iz Cagliaria. Cellino zapeo 18 miliona i ni centa manje.
A bgm ni od Thohira jos nista
@Huska
Carizzo je potpiso ugovor s Interom. Isteko mu s Laziom i osto je kod nas.
A Longo ce na posudbu 99%. Ja vjerujem da ce doc jos jedan napadac na kraju prelaznog roka. Neki iskusni konj (ko ti) koji ce sjedit na klupi.
Silvestre jos nije odlucio hocel u Parmu il ne.
Belfodil vjerovatno sutra zvanicno.
A o kakvom spisku govoris ti ?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
O spisku igraca za prvi tim, ima ih 38 trenutno
Zasto se onda ne rijese Castellazzia ako su potpisali Carriza ili ce on biti novi Orlandoni.
Gdje se mogu vidjeti plate igraca, ne znam jesul ono Milito, Cambiasso i Deki smanjili plate ili su i dalje najplaceniji.
Zasto se onda ne rijese Castellazzia ako su potpisali Carriza ili ce on biti novi Orlandoni.
Gdje se mogu vidjeti plate igraca, ne znam jesul ono Milito, Cambiasso i Deki smanjili plate ili su i dalje najplaceniji.
Ma bolesno je dati Cassana i 10 miliona za nekog nedokazanog Alzirca, a vec godinama imamo najbolju Primaveru i bruku igraca koji su puno vec potencijali od ovog malca na posudbama i nikad minute nece zaigrati u Interu..SiamoNoi je napisao/la:Cassano ne igra obranu.Cassanu ugovor ističe krajem sezone 13./14.Cassano ne vrijedi 5+m kao što vidim da ljudi pišu po forumima,fb itd.Cassano ima problema s kondicijom.Također mislim da nije spreman ni za ulogu s klupe zadnjih pol sata ili tako nešto.A i da je,šteta je takvog igrača i igrača s tolikom plaćom držat na klupi.Guarin14 je napisao/la:Samo mi mozemo dati najkreativnijeg i jednog od najboljih igraca za nekakvog Alzirca plus bruku para doplatiti..
Eto nadam se da je malo jasnije.Svi mi volimo Cassana,ali realno on teško u ovom stanju može bit u ekipi koja teži ka vrhu i igra nogomet kakav Mazzari forsira.
A Belfodil je velik potencijal.Veći od Longa kojeg bi neki forsirali.Nadamo se da će opravdat transfer.
Mogu se ovolike pare dati za Belfodila a kada se imalo ozbiljniji igrac poveze sa nama, tada su svi preskupi, tesko je dati 12 miliona nego bi dali 6,7..
Oriali vracaj se molim te, ko ce ovog Brancu i njegove idiotske poteze i dalje trpiti..
Ne mogu da udjem na inter.it zato te i pitam.
Luca ce bit treci golman. Belec ce opet na posudbu pa ce Luca zato ostat.
Ne znam za plate gdje mozes vidjet. A nisu smanjili plate kolko ja znam. Deki bi trebo raskinut ugovor ovih dana...
Luca ce bit treci golman. Belec ce opet na posudbu pa ce Luca zato ostat.
Ne znam za plate gdje mozes vidjet. A nisu smanjili plate kolko ja znam. Deki bi trebo raskinut ugovor ovih dana...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Da nije i stranicu poceo Branca odrzavat, pa odmah ne radi
i ja krenuo tamo da vidim sve i nije mogli, a spisak nasao na transfermarkt-u 
Deki ce 100% da raskine,ostali nisu smanjili.Moratti bi mozda mogao i da potvrdi Chivua do kraja sezone jer bi konj da odradi ugovor do kraja i tim zavrsi karijeru u Interu,,inter.it ne radi vec 2 sata,,zvanicno je da ne radi zbog tehnickih problema,zbog servera,dok drugi pretpostavljaju da ne radi jer hoce da objave za Belfodila ili da cak ima veze sa Thohirom
i manite mi tog Longa u ekipi,,,evo sad bi i Di Gennara ostavili i Handanovica i Bardija,,jesu li ono neki plakali i za Vivianom,Destrom,Crisetigom,Andreollijem? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Inter.it Pogreška poslužitelja koji tripadointer je napisao/la:Deki ce 100% da raskine,ostali nisu smanjili.Moratti bi mozda mogao i da potvrdi Chivua do kraja sezone jer bi konj da odradi ugovor do kraja i tim zavrsi karijeru u Interu,,inter.it ne radi vec 2 sata,,zvanicno je da ne radi zbog tehnickih problema,zbog servera,dok drugi pretpostavljaju da ne radi jer hoce da objave za Belfodila ili da cak ima veze sa Thohiromi manite mi tog Longa u ekipi,,,evo sad bi i Di Gennara ostavili i Handanovica i Bardija,,jesu li ono neki plakali i za Vivianom,Destrom,Crisetigom,Andreollijem?
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
Hakovase nam dusmani stranicu

Za plate igraca, mislim da ima na FIF-u jedan topic gdje pisu plate igraca, odnosno znam da je bilo ranije, nisam odavno posjetio.
Call the coroner!

Ovako je to bilo prosle sezone. Vidjet cemo sad ove guzonje kakvi ce biti kod Waltera. Za Cambiassa koji zaradjuje preko 4 miliona u klubu kakav je Inter ovo je ne prihvatljivo.
Belfodil je u uredima Intera, danas potpisuje ugovor.
Zato ima pluca za trojicu.Thorin je napisao/la:
Ovako je to bilo prosle sezone. Vidjet cemo sad ove guzonje kakvi ce biti kod Waltera. Za Cambiassa koji zaradjuje preko 4 miliona u klubu kakav je Inter ovo je ne prihvatljivo.
Belfodil je u uredima Intera, danas potpisuje ugovor.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ima. Drugo poluvrijeme se vuce po terenu, i ne cudi sto smo primili toliko golova kad nam je on ovakav bio osigurac ispred odbrane.
sto je najgore kod strame nije ni igro ispred odbrane nego ga je guro naprijed iz samo njemu poznatih razlogaThorin je napisao/la:Ima. Drugo poluvrijeme se vuce po terenu, i ne cudi sto smo primili toliko golova kad nam je on ovakav bio osigurac ispred odbrane.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma trebao je igrati ispred odbrane, al on je glumio box-to-box igraca. Ode u napad i nema snage da se vrati nazad pa plizni po protivnickoj polovici, a odbranu nam terorisu kako god hoce (cisti primjer tekma s Tottenhamom).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.