Edo_77 je napisao/la:Fantasticno.
Ovdje se na 20 stranica prije sezone pisalo, da li ce igrati Dzeko, da li ce Tevez otici, ostati. No pokazalo se, kao sto sam rekao. Ako Dzeko bude davao golove igrace, ako ne bude sjedice na klupi. Nije bitno jeli u klubu Tevez, Ibrahimovic, Etoo itd. Sve dok Dzeko zabija, taman da kupe Titu, Dzeko ce da igra. A kako sada igra ovo je nevjerovatno.
Ramazan mu je dobro dosao...

Poslije onolike kolicine govana koje ste posrali po Edinu Dzeki, ti i kimbo sada pametujete kao da nikad nista lose niste rekli.
Kakvi ste vi ljudi?
Da sam na vasem mjestu, mene bi bilo stid spominjati da sam ikad ista govorio na ovoj temi.
Nije to zato sto su mnogi od nas koji su uvijek bili uz Edina banovani (citaj otjerani) sa ovog foruma jer nisu mogli da podnose vase "
svakodnevne dobronamjerne kritike" na ovoj temi, nego zato sto ne mogu da shvatim takve ljude i ne mogu da se pomirim s tim da smo iz iste drzave. NE ZELIM TO!
Danas propalica i pijanica, 20 dana kasnije odjednom najbolji igrac. To samo moze kod vas.
Jos se falite da ste bili u pravu.
Vi ste hinje koje jedva cekaju malu greskicu da opet pljuju po Edinu i sad ste se uhinjili kako bi opstali na ovoj temi a ne zato sto ste sretni zbog Edinovog uspjeha.
Mene sto se tice ostanite, vodite glavnu rijec, radite sta hocete. Ja sam se umorio u pokusajima da od ove teme napravim ono sto je uvijek trebala biti.
Sramota je da su i navijaci i trener Gradjana bili uz Edina kad je manje dobro islo a pola nasih jedva cekalo da ga popljuje.
Nije ovo nikakvo pametovanje, u pitanju je logika, ali ne tvoja!