Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Martex
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Martex » 22 avg 2011, 01:25

Evo posto skroz malo pricamo o Sneijderu :mrgreen: :

::: Rumours :::

• Sneijder Has Signed For Manchester United For 16Ok-a-Week On A 5-Year Contract Leaving Him At The Club Until 2O16. Nike Have 5Ok-a-week.
• Sneijder Is Supposed To Be Having A Medical On Tuesday Sign A £190,000 With Image Rights Up To £220,00
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 avg 2011, 01:37

Mah nista od Sneijdera. Ima tona razloga. Previse bi bilo da puste 2 glavna igraca u jednom prelaznom roku. Eto ode kod Kerimova tako da je previse da puste i Sneijdera. Previse se ta saga otegla da bih i razmisljao o njoj nesto puno. Imamo Cleverleya i ja fkt vjerujem u njega, vjerujem da je idealan da bude onaj pravi Scholes. Zasto bacati ogromne novce na Sneijdera a imas vec igraca buducnosti u svojim redovima. Uvijek mi je draze kada mi stvorimo igraca a ne kada ga kupimo, ko to ne voli ustvari? :? :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 22 avg 2011, 01:49

Martex je napisao/la: • Sneijder Has Signed For Manchester United For 16Ok-a-Week On A 5-Year Contract Leaving Him At The Club Until 2O16. Nike Have 5Ok-a-week.
• Sneijder Is Supposed To Be Having A Medical On Tuesday Sign A £190,000 With Image Rights Up To £220,00
Ko to sad gossipa ?

Evo podsjetnik :
Sir Matt je napisao/la:Lošnjikavo recikliranje davno pročitanog . Poslije ponedjeljka ponovo par dana odmora . A onda računajte na još jedan dogovor te medicinski pregled pred kraj mjeseca .
slika

Večeras nadam se ovako :

::::::::::::::::De Gea:::::::::::::::
Fabio:Smalling:::::Jones:::Evra::
:::::::::Cleverley:::Pajček:::::::::
Nani::::::::::::::::::::::::::::Young
:::::::::::::::::Rooney::::::::::::::
:::::::::::::::::Berba::::::::::::::::

Fleki na klupu . Valencia aka audi a6 quattro sa 180 konja takođe .

@Zabezeknuti slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 avg 2011, 02:19

Sir Matt je napisao/la: ::::::::::::::::De Gea:::::::::::::::
Fabio:Smalling:::::Jones:::Evra::
:::::::::Cleverley:::Pajček:::::::::

Fleki na klupu . Valencia aka audi a6 quattro sa 180 konja takođe .

@Zabezeknuti slika
U najboljem slučaju bit će, al' Evans nažalost ima malu prednost nad Jonesom, a imam i neki osjećaj da će se sutra i Carrick nekako ugurati u prvih 11.
::::::::::::::::De Gea:::::::::::::::
Fabio:Smalling:::::Evans:::Evra::
:::::::::Carrick::::::::Ando:::::::::
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 22 avg 2011, 02:22

Rooney88 je napisao/la:Mah nista od Sneijdera. Ima tona razloga. Previse bi bilo da puste 2 glavna igraca u jednom prelaznom roku. Eto ode kod Kerimova tako da je previse da puste i Sneijdera. Previse se ta saga otegla da bih i razmisljao o njoj nesto puno. Imamo Cleverleya i ja fkt vjerujem u njega, vjerujem da je idealan da bude onaj pravi Scholes. Zasto bacati ogromne novce na Sneijdera a imas vec igraca buducnosti u svojim redovima. Uvijek mi je draze kada mi stvorimo igraca a ne kada ga kupimo, ko to ne voli ustvari? :? :mrgreen:

Sto se tice Sneiderovog prelaska u United slazem se da je sada prilicno nerealan, iako ne bih imao nista protiv da se desi. A sto se tice Kleverlija, momak se iz tekme u tekmu dokazuje i sve me vise pozitivno iznenaduje jer, da budem iskren, donedavno i nisam nesto vjerovao u njegovu buducnost kada je United u pitanju, ali nakon ovih zadnjih partija gledam ga na potpuno drugaciji nacin.

Ipak, i pored toga misljenja sam da nam treba jos jedan kvalitetan veznjak, sezona je duga, povrede su neminovnost, oscilacije u formi, a ruku na srce trenutni igracki kadar na sredini nije na nivou Uniteda. Meni licno ne ulijevaju neko pozdanje nestabilni Anderson i Kerik, kao i mladjahni Kleverli- koliko god bio talentovan jer ce od njih, sa ovakvim igrackim kadrom, mnogo toga zavisiti. Ako vec Sneidera ne mozemo dovesti onda mozemo nekog mladjeg tipa Eriksena ili Mvile koji bi sigurno konkurenciju ucini zdravijom ali i donjeli potrebnu sirinu i kvalitet..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 avg 2011, 02:25

Bošnjanin_89 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Mah nista od Sneijdera. Ima tona razloga. Previse bi bilo da puste 2 glavna igraca u jednom prelaznom roku. Eto ode kod Kerimova tako da je previse da puste i Sneijdera. Previse se ta saga otegla da bih i razmisljao o njoj nesto puno. Imamo Cleverleya i ja fkt vjerujem u njega, vjerujem da je idealan da bude onaj pravi Scholes. Zasto bacati ogromne novce na Sneijdera a imas vec igraca buducnosti u svojim redovima. Uvijek mi je draze kada mi stvorimo igraca a ne kada ga kupimo, ko to ne voli ustvari? :? :mrgreen:

Sto se tice Sneiderovog prelaska u United slazem se da je sada prilicno nerealan, iako ne bih imao nista protiv da se desi. A sto se tice Kleverlija, momak se iz tekme u tekmu dokazuje i sve me vise pozitivno iznenaduje jer, da budem iskren, donedavno i nisam nesto vjerovao u njegovu buducnost kada je United u pitanju, ali nakon ovih zadnjih partija gledam ga na potpuno drugaciji nacin.

Ipak, i pored toga misljenja sam da nam treba jos jedan kvalitetan veznjak, sezona je duga, povrede su neminovnost, oscilacije u formi, a ruku na srce trenutni igracki kadar na sredini nije na nivou Uniteda. Meni licno ne ulijevaju neko pozdanje nestabilni Anderson i Kerik, kao i mladjahni Kleverli- koliko god bio talentovan jer ce od njih, sa ovakvim igrackim kadrom, mnogo toga zavisiti. Ako vec Sneidera ne mozemo dovesti onda mozemo nekog mladjeg tipa Eriksena ili Mvile koji bi sigurno konkurenciju ucini zdravijom ali i donjeli potrebnu sirinu i kvalitet..
Brate daleko da sam ja rekao da vjerujem ovom veznom redu. Vjerujem od Cleverleya i vjerujem da ce od njega biti nesto. Zao bi mi bilo da izletimo masne pare za Sneijdera a da Cleverleya posudjujemo na sve strane i upropastimo ga tako.

Eriksen? Gledao sam ga cesto i mogu se sloziti da je veoma talentovan. Mvila nam nebi puno pomogao, nije bas taj tip koji nam treba sada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 22 avg 2011, 02:46

Rooney88 je napisao/la:Brate daleko da sam ja rekao da vjerujem ovom veznom redu. Vjerujem od Cleverleya i vjerujem da ce od njega biti nesto. Zao bi mi bilo da izletimo masne pare za Sneijdera a da Cleverleya posudjujemo na sve strane i upropastimo ga tako.

Eriksen? Gledao sam ga cesto i mogu se sloziti da je veoma talentovan. Mvila nam nebi puno pomogao, nije bas taj tip koji nam treba sada.

Cisto sumnjam da bi Kleverli otisao na neku posudbu u slucaju Weslijevog dolaska jer suvise smo tanki na tim pozicijama da bi se odrekli tako talentovanog momka, pa makar to bila i posudba, a uostalom sezona je duga tako da bi bilo mjesta za sve. Ono sto se slazem jeste lova koju bi istresli za igraca koji vise i nije tako mlad, iako ne sumnjam da bi Fergi izvukao iz njega i zadnju funtu.

Tacno za Mvilu da nije mozda tip igraca koji nam je sada najpotrebniji ali siguran sam da bi sa njim dobili na stabilnosti jer je momak prava radilica. Nije klasicni defanzivac ali odlicno obavlja takve zadatke, mozda je po stilu igre najslicniji Keriku, a s obzirom na njegovu formu u zadnje vrijeme dobro bi nam dosla jedna prava alternativa za njega. No, ovo su samo neke moje fikcije koje se vjerovatno nikada nece desiti u stvarnosti :)
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 22 avg 2011, 08:54

Veceras:
De Gea
Fabio Smalling Jones(Evans) Evra ili Smalling Evans Jones Evra
Nani Cleverley Giggs Young
Rooney Berba

Fletcher jos nece igrati jer Fergie kaze da ce odigrati jos za rezerver 1-2 tekme i tek onda. Chicarito isto za rezerve jednu tekmu najmanje.

Valencia je spreman mozda bude na klupi.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 10:29

haxonja je napisao/la:Veceras:
De Gea
Fabio Smalling Jones(Evans) Evra ili Smalling Evans Jones Evra
Nani Cleverley Giggs Young
Rooney Berba

Fletcher jos nece igrati jer Fergie kaze da ce odigrati jos za rezerver 1-2 tekme i tek onda. Chicarito isto za rezerve jednu tekmu najmanje.

Valencia je spreman mozda bude na klupi.
ej drug..bas ti hvala za onaj filmic...a jes dobar ..bas je tezak za gledati...jos kad se zna da je sve istina ono da je nekad bilo onda da odvalis...al je super...a to nisam ni znao da su igrali finale kupa tad,il je to tek tako ubaceno-samo znam da su nakon 9 god osvojili ligu prvaka...al film je bas super...hvala

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 22 avg 2011, 10:42

evo sastava za dans..tako je najavljeno ako ne bi bilo promijena...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ de gea_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ evra_ _ _ _evans_ _ _jones_ _ _ _ _samiling

_ _ _ _ _ _ _ carrick_ _ _ _ _ giggs_ _ _ _ _ _
_ _ _ _nani_ _ _ _ _ _ _young_ _ _

_ _ _ _roony_ _ _ _ _ welbeck_ _ _

i fergi je najaci trener al ja ga sad nikako ne razumijem pa zasto forsira tog samilinga na beka kraj onakve brace rafaela i fabia...znaci njih dvoica su visak tu...pa nema smisla a bolje od smailinga odigraju na beku brzi i prodorni...on je bas za stopera a kakav bek aaaaaaaa..tezak je ovaj fergi nekad...

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 22 avg 2011, 10:58

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ge-control" onclick="window.open(this.href);return false;

evo radi čega Inter mora prodati Eto´a i Sneijder-a te radi ovoga Ferguson ne želi pristati na cijenu od 35 miliona eura za Sneijdera, a nižom sedmičnom platom za Sneijdera želi pokazati da cijeni igrače sa dužim stažom u MAN UTD
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 avg 2011, 11:29

Ako Kaka dodje u Inter,Snajder je nas,......Nikako drugacije,.......
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2011, 12:13

Happy 20th Birthday Kiko Macheda!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 22 avg 2011, 13:07

Giggs-Kralj je napisao/la:evo sastava za dans..tako je najavljeno ako ne bi bilo promijena...

i fergi je najaci trener al ja ga sad nikako ne razumijem pa zasto forsira tog samilinga na beka kraj onakve brace rafaela i fabia...znaci njih dvoica su visak tu...pa nema smisla a bolje od smailinga odigraju na beku brzi i prodorni...on je bas za stopera a kakav bek aaaaaaaa..tezak je ovaj fergi nekad...
Nacrt'o si je halal ti ćufte.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 22 avg 2011, 13:08

Thunderstruck je napisao/la:
Giggs-Kralj je napisao/la:evo sastava za dans..tako je najavljeno ako ne bi bilo promijena...

Nacrt'o si je halal ti ćufte.
Malo spelling jos dotjerat' :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

MIREL81
Kontakt:

Post Postao/la MIREL81 » 22 avg 2011, 13:28

Hvala svima jos jednom na dobrodoslici inace nisam tu puno zbog blesavog radnog vremena ali trudit cu se da sam tu sto cesce :) a danas ocekujem pobjedu od barem dva ili tri gola razlike :twisted:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 avg 2011, 13:31

trxel je napisao/la:Ako Kaka dodje u Inter,Snajder je nas,......Nikako drugacije,.......
No ,no ne brini nece .
Pokusajte vi Kaku ,kad si vec tako pametan ;)
Ronney @ ta`k sam te ucio :P
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 avg 2011, 13:39

warden je napisao/la:
trxel je napisao/la:Ako Kaka dodje u Inter,Snajder je nas,......Nikako drugacije,.......
No ,no ne brini nece .
Pokusajte vi Kaku ,kad si vec tako pametan ;)
Ronney @ ta`k sam te ucio :P
Kume ja nikad` i nisam nesto vjerovao u dolazak Sneijdera. Na tenane sam pomislio da bi nesto mozda i moglo biti ali fkt tesko. Opet "ko zna?" ali nisam od onih koji vjeruju da ce Sneijder doci. Sezona je vec pocela a sada uigravati ekipu sa Sneijderom bi bio rizik. Cleverley je strasan talenat i najvise bih volio vidjeti njega kako izrasta u Unitedu u svjetskog igraca. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2011, 15:00

Berba pocinje veceras od prve minute,izgleda welbeck ima laksu povredu,bez modrica ne bismo trebali imati tezak posao prije svega sto su im bekovi tottenhamu preslabi :)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 22 avg 2011, 15:03

FCUM je napisao/la:Berba pocinje veceras od prve minute,izgleda welbeck ima laksu povredu,bez modrica ne bismo trebali imati tezak posao prije svega sto su im bekovi tottenhamu preslabi :)
Sa Modricem bi bilo jos lakse dobiti ih :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.